4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Redki Pepe NFT: kaj so in ali jih je vredno zbirati?

- Advertisement -

Geolina150, CC BY-SA 4.0, prek Wikimedia CommonsRedki Pepe NFT-ji niso najbolj priljubljen digitalni zbirateljski predmeti, vendar imajo očarljivo zgodovinsko preteklost. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kaj so redki Pepe NFT, zakaj so povezani v kulturi bitcoinov in ali bi jih lahko preprosto absorbirali, da bi jih odmaknjeno pridobili v pripovedi in jih zbirali ali ne.

Kaj je Rare Pepe?Rare Pepe je podmnožica ” Žaba Pepe,« lik, ki je bil prvič obravnavan v 2005 v zabavni Trace Furie, “Fantovsko članstvo.”

Žabec Pepe je zeleni antropomorfni strip s človeško postavo. Lik iz stripa je v 2005 prerasel v internetni meme zaradi njeno popularizacijo na družbenih omrežjih Gaia Online, MySpace in 4chan.

V , Meme Pepe the Frog so začeli uporabljati alt-correct gibanje in beli supremacisti s sovražnimi nameni, ko je Donald Trump napovedal svojo kandidaturo za predsednika.

Naslednje leto je Furie postala partner z Ligo proti obrekovanju v marketinški kampanji družbenih medijev uporabo #SavePepe za povrnitev logotipa od nas, ki smo ga uporabljali za razkrivanje predsodkov.

V 2008, različica memov žabe Pepe, znanih kot redki Pepe, se je pojavila na plošči 4chan. Delili so jih za nakupovanje in prodajo igralnih kart, nekaj pa jih je imelo vodne žige z napisom: “RARE PEPE NE VARUJ.” To je pomenilo, da umetnik slike ni natisnil za javno uporabo. Naslednje leto v aprilu sortiment 1,163 redke Pepe so bile objavljene na eBayu. Dosegli so previsok model $13,149 prej kot so jih sneli. Več redkih memov Pepe je bilo uvrščenih na eBay in Craigslist.

Redke kartice Pepe na nasprotni strani: običajni NFT-ji (prej, kot so bili imenovani) NFT-ji) Zaradi njihove priljubljenosti najverjetneje ni presenetljivo, da so žaba Pepe in redki Pepe prišli v kripto stanovanje. Nasprotno stranko – protokol začetne dobave, zgrajen na visoki ravni Bitcoina – so obravnavali kot nezamenljive žetone (NFT ) v 2016. To je postalo enkrat prej kot obstoj Ethereum NFT. Takrat časovni okvir NFT sploh še ni bil v uporabi.

Na lansiranje Rare Pepe NFT-jev je nekoč vplival dobro znani 2016 Spells of Genesis SATOSHICARD. Najpotrebnejši redki Pepe NFT-ji so bili rudarjeni na Bitcoinovem bloku 428 ,484.

Redke slike Pepeja na Counterparty Looked skrbijo za nakupovanje in prodajo igralnih kart in so bile kovane v miniaturnih količinah. Z žepi Rare Pepe Pockets lahko uporabniki po naključju dodatno nabavijo, promovirajo in prodajo svoje redke igralne karte Pepe NFT. Uporabniki so trgovali s temi NFT-ji z ​​uporabo kartice s tekočim denarjem, znane kot PepeCash.

Poleg tega lahko zbiratelji po naključju dodatno predložijo svoje zelo redke slike Pepe redkemu Pepeju razčlenjevanje . To je nekoč postal katalog vseh identificiranih redkih Pepe. Kazalci za oddajo so bili strogi. Učijo se:

»Prijave želijo biti IZVIRNE . Naša redkostna ekipa pregleda vsakega Pepeja glede redkosti. (brez kraje!) Naši strokovnjaki se zavedajo, da si na stotine Pepejev sposodi od vsakega zmerno veliko do neke mere, vendar poskusite dodati čim bolj normalno cviljenje, o katerem ste morda pripravljeni soditi. Poleg tega se prepričajte, da je vaš Pepe moker. Preizkusite najbolj elegantne prispevke na seznamu za pregled.«

Cena oddaje je enkrat postala približno $ vrednost PepeCash v času. Fundacija Rare Pepe je odpravila vse žaljive redke Pepe, ki so bili oddani prej, kot so bili prikazani v razčlenitvi.

Ko je skupnost NFT rasla, je Furie začel ima nalogo NFT, znano kot Pegz. PegzDAO prodaja NFT v skladu s svojim modelom podpisa. Oktobra 2016 je Pegz v sodelovanju z NFT market Veriga/videno , prodano na dražbi redko kartico Pepe NFT, znano kot FEELSGOODMAN. Nekoč je postal eden izmed 484 žetonov, prvotno kovanih v 2016 ustvarjalca Rare Pepe Pockets Joeja Looneyja. FEELSGOODMAN je bil namenjen vzpostavitvi miru med skupnostma Bitcoin in Ethereum. Od 484 žetonov, 312 so sežgali, eden pa je bil enkrat na dražbi. Izkupiček javne prodaje in zaključka 99 NFT-ji so šli v PegzDAO.

Dobava: https://rarepepe.chainsaw. prijetno/Kako zmogljivi so na voljo redki Pepe NFT-ji? V januarju 2016 stalna javna prodaja, ki je potekala v Unusual York Cityju (NYC), redek zbirateljski predmet Homerja Simpsona Pepe – takrat so bili zgolj identificirani kot zbirateljski predmeti ali kripto-zbirateljski predmeti – prodano za $39,000. To je nekoč postala prva javna prodaja digitalnega dela v zgodovini. Mnogi ljudje na spletu so kritizirali kupca, Petra Kell-a, ker je tako drago ugotovil eno stvar, ki se jim je zdela nepomembna. Potem spet, tri leta kasneje, je Kell prodal Homer Pepe za $200,.

Poleg Kell’s NFT, 2018 Norost NFT je opaziti, da zmerno veliko redkih Pepe NFT promovira za osupljivo velikanske zneske denarja. Nekateri zbiratelji so uporabljali protokol orodja, znan kot Logo Vault, za preoblikovanje redkih digitalnih igralnih kart Pepe, da bi jim omogočili dodatno dodatno delo v verigi blokov Ethereum. Nato so uvrstili “zavite” redke Pepe na trg NFT OpenSea , nekateri priponki so bili prodani za veliko denarja.

Na primer, en redek Pepe je ustvaril sferični bitcoin, ustanovitelj Satoshi Nakamoto $13. ETH, ki je postal enkrat približno $484, na čas. Še ena reprodukcija enakega redkega Pepeja NFT je bila prodana za pičlo manj pri 99.1 ETH.

Nič več se vse redke menjave Pepe NFT absorbirajo učinkovito, alternativno. Kupec Furiejevega FEELSGOODMAN NFT je tožil Furieja za več kot $1264,000 v marcu 2022 na podlagi tega, da NFT ni bil redek in obilen. Kupec, ki je zmagal na prej omenjeni javni prodaji v tem članku, je plačal 111 ETH za NFT, ki je enkrat presegel $400, na čas. Popravljeno z oddajo tožbe,

“Thayer je verjel da je lahko lastnik poslušne kartice FEELSGOODMAN NFT v obtoku, z različnimi 39 zaklenjen v DAO.«

Potem pa so bili zaključni NFT-ji udeležencem PegzDAO izplača popolnoma brezplačno, kar zniža model Thayerjevega NFT.

Ali je redke Pepe NFT vredno zbirati? Redki Pepe NFT-ji niso tako zgledni kot Bored Apes ali Crypto Punks. To je razlog, da ti NFT-ji običajno dosežejo, da se ne promovirajo tako primarno in tako pretirano kot ti dve pretirano rangirani zbirki NFT.

vroč OpenSea oglasi , redki Pepe NFT (na Ethereumu) ponujajo ali so bili prodani za manj kot 1 ETH. Torej, čeprav si prizadevate pridobiti te NFT-je z namenom izjemnega izplačila, bi bili vaši obeti verjetno nizki, razen če morda morda dodatno pridobite posebno redko kartico 1/1. Kljub temu, v primeru, da vaš dizajn ni denarno dosegljiv in samo skrbite za redke Pepe NFT-je, jih lahko po naključju dodatno odmaknjeno nabavite za njegovo ali njeno ceno kot delo.

Za zagon v celoti redkih Pepe NFT-jev, ki temeljijo predvsem na Ethereumu, ste morda pripravljeni na dodatno identifikacijo elementov iz običajnega asortimana, ki je tudi na Protokol nasprotne stranke na peščici tržnic Rare Pepe.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -