15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

RefundCoin Designate Pumps 1000 % – Meme Tokens Peaceable Najenostavnejše kriptovalute, ki jih lahko priložite zdaj?

- Advertisement -

RefundCoin (RFD) je s svojo učinkovitost od ICO in na eksplozivni črpalki sedanjega časa.V trendu poleg $WAGMI, $BEN, $GEN in $PEPE, pri izbiri je bil $RFD # 1 glavna trendovska kriptovaluta na DEXTools, ki sledi njeni Morda bi bilo dobro th lansiranje. Tabela oznak RFDUspešno dvigovanje 831% trenutno je RFD žeton narasel za bleščeče povečanje marža od razčlenitve Uniswap. Glejte nedvomno najnovejšo tabelo oznak RFD na DEXTools.io.Kaj je RefundCoin (RFD)? refundcoin.org internetno prebivališče se glasi: $RFD je lansiral blurr.eth, ki je OG kit in naj bi ustvaril 9-mestno ceno. Njegovi žepi so povsod prepoznani in Twitterju pripisujejo prvovrstnega kita, poleg tega pa je močan za prodajo njegovega #1000 CryptoPunk za 36v redu ETH.Zaslužek, ki prebiva, je tudi hiperpovezava do Blurrjevega profila kripto žepov na DeBank, ki v času pisanja ima vire v vrednosti $19 milijonov.Verižni žeton Ethereum, kovanec RFD ima omejeno skupno vrednost 1,,19,,000 žetonov in je na tej ravni najbolj zanimiv kotiran na Uniswap, s tržno kapitalizacijo $36 milijonov.Najpreprostejši kriptovaluto za pritrditev zdajForbes je pred kratkim citiral napoved Morgan Stanleyja o znamki Bitcoin – da BTC prime je verjetno v igri, saj se je vlagateljski hobi kot zamenjava premaknil v nasprotje z novim denarjem na Uniswap .Kripto analitik Jacob Bury v zgornjem videoposnetku napoveduje znamko RefundCoin, pri čemer opozarja na novo tržno kapitalizacijo 100x pridobitve ne gredo več s te ravni.

Vlaganje v meme denar je najverjetneje naročeno, pojasnjuje, in oznaka žetona RefundCoin je že dosegla eksponentne dobičke. Prav tako poudarja eno drugo prihajajočo misijo meme kovanca, AiDoge ($AI) 2. v predprodaji na aidoge.com, vendar mora biti kotiran na kripto borzah.

Medtem ko je meme denar rodi posebne kriptovalute, s katerimi se poravnajo 2023 za pretirane dobičke, lahko smash koristno tako hitro – oznaka WAGMI je navzdol 23% v zadnjem dnevu.Preveri pri AiDoge Predprodaja 276504 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsakodnevne novice Hitra 3-minutna študija o sedanjosti časovne kripto datoteke!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -