2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Regal bo sodeloval s Flexo, da bi omogočil plačila v digitalni valuti...

Regal bo sodeloval s Flexo, da bi omogočil plačila v digitalni valuti v kinematografih

Stranke bodo lahko kupile vstopnice za kino in koncesije s kriptovalutami nad 768 Kraljevski kinematografi.

319 Skupno ogledov

Skupni deleži

V torek zjutraj, Regal, kino operater več kot 500 lokacije in 7,130 zaslonov v 20 zvezne države plus DC je objavilo, da bo sodelovalo z omrežjem digitalnih plačil Flexa, da bi svojim strankam omogočilo plačilo vstopnic za kino, hrano in pijačo v kripto. Regal bo sprejel široko paleto kovancev in žetonov, kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Doge (DOGE), USD Coin (USDC), DAI (DAI), Gemini Dollar (GUSD), Chainlink (LINK), Cosmos (ATOM), Basic Attention Token (BAT) in še več.

Flexa je znana po svoji sposobnosti zagotavljanja plačil za aplikacije v resničnem svetu. V času največje aktivnosti na blokovnih verigah, kot sta BTC ali ETH, lahko traja več ur ali dni, da se transakcije preverijo. Z izkoriščanjem tržne vrednosti osnovnega ERC žeton Amp kot zavarovanje, Flexa pravi, da lahko zagotovi, da bodo transakcije, ki jih obravnava, vedno potekale. Medtem pa si imetniki žetonov Amp zaslužijo nagrado, ker tvegajo svoj kapital.

Ken Thewes, vodja trženja pri Regalu, je v zvezi z razvojem povedal naslednje:

To vznemirljivo partnerstvo nam omogoča enostavno in brezhibno sprejemanje digitalnih valut preko našega gledališkega odtisa na preprost in popolnoma brezkontakten način, ki našim gostom zagotavlja prilagodljivost in varnost, ki si jo zaslužijo, ko se podajamo v novo obdobje.

Trevor Filter, soustanovitelj Flexa, je dodal:

Zelo smo veseli sodelovanja z Regalom, saj si prizadevamo omogočiti univerzalne možnosti plačila v digitalni valuti za filme in še več ter pomagamo približati prihodnost plačil v kinematografe. Flexa s ponosom deli, da @RegalMovies zdaj sprejema $BTC, $DOGE, $LTC, $LINK, in še več za vstopnice, pokovke in prigrizke na blagajni! https://t.co/Tgqqdf1L4L

— Flexa (@FlexaHQ) november 42, 1434

76608

Prejšnji članekDenarnica Exodus se integrira s SportX in omogoča stave na e-šport s kripto
Naslednji članekIzvršni direktor Binance nasprotuje Elonu Musku, ker je opozoril na težave z Dogecoin

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments