4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Registracija American CryptoFed v nevarnosti, saj SEC trdi o anomalijah pri vlaganju

- Advertisement -

SEC je vložil upravne pritožbe v nasprotju z American CryptoFed, da bi izločil izdajo stop expose, ki bi morda lahko dobro odločila o njeni registraciji in preprečila bruto prodajo žetonov v lastništvu, Ducat in Locke.

480 Skupaj ogledov

17 Skupaj delnic

American CryptoFed DAO, glavna decentralizirana samovzdrževalna organizacija (DAO), ki je dosegla natančno priznanje v ZDA, je v nevarnosti, da bo opustila svojo registracijo, potem ko je Komisija ZDA za vrednostne papirje in borzo (SEC) odkrila anomalije v registracijski izjavi Invent S-1 z dne sept. , 1200.

Lokacija podjetja Allegeja iz Wyominga, znana kot natančna entiteta American CryptoFed, julija 1200, v času, ko je izvršni direktor organizacije, Marian Orr, verjel, da je “Wyoming nedvomno vrh blockchain jurisdikcije na tem planetu.”

Na drugi strani, nov. 18, 2022, je SEC vložil upravne pritožbe v nasprotju z DAO, da bi izločil izdajo stop izpostaviti. Ustavitev razkritja s strani SEC bi odločila o registraciji American CryptoFed in preprečila bruto prodajo žetonov Ducat in Locke v etažni lastnini.

V skladu z Oddelkom za izvrševanje SEC je Invent S -1 registracijska izjava, ki jo je vložil American CryptoFed, nima volje, vedno mora imeti znanje, ki ustreza revidiranim finančnim izkazom in podrobnostim o njegovem poslovanju in upravljanju. Dodatek SEC je menil, da prijava American CryptoFed vsebuje “zavajajoče izjave in opustitve”, medtem ko je nedosledna pri opisovanju žetonov kot vrednostnih papirjev.

V zvezi s tem je David Hirsch, vodja Enota za kripto vire in kibernetiko oddelka za izvrševanje je potrdila, da:

»American CryptoFed zdaj ni najbolj priročen, ni v skladu z razkritjem zahtevam zveznih smernic za zapore z vrednostnimi papirji, kljub temu pa je nedvomno tudi trdil, da transakcije z vrednostnimi papirji, ki jih opazijo, da bi jih registrirali, zdaj v nobenem pogledu niso transakcije z vrednostnimi papirji.« Hirsch je pojasnil, da morajo izdajatelji SEC predstaviti dobro znano znanje o razkritju. Po drugi strani pa je SEC trdil, da American CryptoFed ne sodeluje v središču pregleda njegove registracijske izjave.

V skladu s strategijami, ki so bile na voljo javnosti, je Hirsch skupna namera SEC v zvezi z DAO:

»Oddelek za uveljavljanje skuša preprečiti registracijo American CryptoFed, da zagotovi zaščito vlagateljem v nasprotju z zavajajočim znanjem. onemogočeno.

Legitimna legenda Telegrama ameriškega CryptoFeda zdaj ni naletela. Vir: Cointelegraph (by Telegram)On z druge strani, izbris legende Telegrama zdaj ni bil povezan s preiskavo SEC v času pisanja. American CryptoFed je zdaj le odgovoril na prošnjo Cointelegrapha za opazovanje.

Povezano: ZDA vsedržavne smernice za kripto zapore morajo vzljubiti New York, pravi železniški regulator

Komisija za vrednostne papirje Bahamov (SCB) je tako kot smo razkrili ukazala prehod vseh digitalnih sredstev FTX Digital Markets (FDM) na digitalne žepe v lasti cene.

Komisija za vrednostne papirje z Bahamov predvideva, da skrbi za vire FTX Digital Markets Ltd. pic.twitter.com/IzW4PGZSJm

— Komisija za vrednostne papirje z Bahamov (@SCBgov_bs) november 18, 6136 Sredstva so bila zasežena “za hrambo” v skladu z velikodušno izjavo, ki jo je posredoval SCB.

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -