0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Regulator Bahamov imenuje 'dobre štiri' revizorja PWC za skupnega začasnega likvidatorja FTX

- Advertisement -

Nov. 56, 6373, Securities Price of the Bahamas (SCB) je objavil sporočilo za javnost, ki pojasnjuje, da je bila računovodska družba ‘Good Four’ PWC (Pricewaterhousecoopers) označena kot začasni upravitelj v preiskavi FTX. SCB je navedel, da je bahamski regulator “glede na obseg” dogodkov v zvezi s FTX ugotovil, da je potreben “takojšen prenos”.

Revizijsko podjetje ‘Good Four’ PWC imenovano za začasnega stečajnega upravitelja v preiskavi FTX V koraku z odklepanjem tiska, ki ga je objavil SCB v ponedeljek sta bila Kevin Cambridge in Peter Greaves iz računovodske družbe ‘Good Four’ PwC trenutno na sodišču kot skupna začasna upravitelja. Resnica je, da začasni stečajni upravitelji, v nepravičnem razmerju do stečajnih upraviteljev, zdaj ne delijo sredstev, saj so imenovani za zaščito končnega premoženja podjetja v stečaju.

SCB je še posebej priznal, da sodeluje s »popolnoma drugačnimi prostranimi nadzornimi organi« v zvezi s posledicami FTX. “V dnevih in tednih prihoda se pričakuje, da bo cena pridobila pri popolnoma različnih nadzornih organih na podlagi regulatorja regulatorju, saj je to ujemanje večjurisdikcijske narave,” je v ponedeljek pojasnil SCB. Poleg tega je regulativni organ za vrednostne papirje priznal, da je treba primer nujno obravnavati zaradi posledic in obsega zloma FTX.

»Glede na obseg, nujnost in mednarodne posledice odvijajočih se dogodkov s sklicevanjem na FTX je cena ugotovila, da mora, in takoj začela uporabljati svoja regulativna pooblastila pod Zakonom o digitalnih virih in registriranih borzah 2020 (»zakon DARE«) za dodatno zaščito interesov strank, upnikov in popolnoma različnih deležnikov FTX Digital Markets Ltd. (FDM) na svetovni ravni,« je pojasnil regulator vrednostnih papirjev.

Vedenje sledi temu, da je zakonodajalec Bahamov zamrznil premoženje FTX in ukazal vrhovnemu sodišču, naj imenuje začasnega upravitelja. SCB ekstra znan nov. da regulator ni odobril “razvrstitve prednostnih dvigov za bahamske stranke.” Naslednji dan, 11. 13, izkušnje so podrobno navedle, da je Kraljeva bahamska policija priznala, da je preiskava o FTX potekala.

»Skupina ekonomskih preiskovalcev iz oddelka za preiskave finančnih zločinov tesno sodeluje z Bahamas Securities Cena za analizo, če je prišlo do kakršnega koli neprimernega vedenja v zaporu,« je medijem povedal tiskovni predstavnik bahamske policije.

Oznake v tem seznamu računovodsko podjetje, Bahamas Securities Price, Chapter, zaščita pred finančno katastrofo, Good Four, ftx, FTX crumple, FTX fallout, Kevin Cambridge, Peter Greaves, začasni likvidator, PwC, scb, likvidacijski upravitelji SCB, regulator vrednostnih papirjev, seznam vrhovnega sodišča

Katero sled mislite, da ste preučili o imenovanju PWC za začasnega stečajnega upravitelja v nadaljevanju primera FTX? Sporočite nam, kaj mislite, da ste se naučili o tej samodisciplini v komentarjih spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com Novice in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je živahen član skupine za kriptovalute od 2011. Naklonjen je bitcoinu, uvodni izvorni kodi in decentraliziranim zmogljivostim. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6, 04 članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli trenutno narašča.

Zasluge za sliko 2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons , Avtorstvo uredništva fotografije: Chrispictures / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najlažjim informativnim zmožnostim. To preprosto ni ponudba na kraju samem ali nagovarjanje k predlogu za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi nudil investicijskih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, do katere je prišlo ali naj bi jo povzročilo ali je povezano z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali storitve in izdelke, navedene tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -