0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Regulator Bahamov ukrepa za rešitev kriptovalut FTX, da “zaščiti” kupce in zbiratelje

- Advertisement -

Provizija za vrednostne papirje Bahamov je kripto alternativnemu FTX naročil, naj svoje kriptovalute prenese v denarnico, ki jo nadzoruje regulator. Regulator je priznal, da je bil “regulativni predlog za nujni vmesni čas ključnega pomena za zaščito interesov” strank in zbiralcev FTX.

Bahamski regulator ukrepa, da bi kriptovalute FTX rešil za ‘varno hrambo’ Provizija za vrednostne papirje Bahamov (SCB), ki je bila uvedena v četrtek, da je sprejel “pobudo o usmerjanju prenosa vseh digitalnih virov FTX Digital Markets Ltd. (FDM) v digitalno denarnico, ki jo nadzoruje Fee, za hrambo.” FTX Digital Markets je bahamska podružnica podjetja FTX Trading Ltd. Sama Bankman-Frieda, ki ima v lasti in upravlja platformo za kripto trgovanje FTX.com.

Regulator za vrednostne papirje priznava, da je podjetje »opravljanje pod pooblastilom sklepa vrhovnega sodišča Bahamov«, ki pojasnjuje:

Uredba o nujnem interventnem času gibanje je bilo nekoč bistvenega pomena za zaščito interesov strank in zbirateljev FDM.

Regulator je podrobneje pojasnil: »V skladu z Zakonom o digitalnih virih in registriranih izmenjavah 2016 (Zakon DARE) je pristojbina ima pooblastilo, da sledi sodnemu členu za zaščito interesov strank ali strank registranta pristojbine v skladu z zakonom DARE.«

Obvestilo se nadaljuje:

V prihodnjih dneh in tednih se bo pristojbina dvignila s popolnoma različnimi regulatorji in organi, v več ena jurisdikcija, za obravnavo zadev, ki vplivajo na zbiratelje, stranke in deležnike FDM po vsem svetu, da bi najverjetneje osvojili prijetno .

Provizija za vrednostne papirje Bahamov je novembra sprejela predlog za zamrznitev virov digitalnih trgov FTX in povezanih dogodkov , ko so se pojavile težave na kriptovaluti.

Regulator se je obrnil tudi na vrhovno sodišče, da imenuje Briana Simms kot začasni upravitelj pod nadzorom sodišča. Poleg tega imata Kevin Cambridge in Peter Greaves iz Pricewaterhousecoopers (PwC) sodni spis pooblaščena kot skupna začasna upravitelja.

Kaj mislite o proviziji za vrednostne papirje Bahamov, ki FTX naroča prenos digitalnih virov v denarnico, ki jo nadzoruje, za »varno hrambo«? Sporočite nam v spodnjem delu za povratne informacije.


Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, programi za zagon in dobavo, rezultati skupnosti ter presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge za portret : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. To zdaj ni ponudba za poučevanje ali nagovarjanje k ponudbi za rešitev ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne ponuja investicijskih, davčnih, etičnih ali računovodskih priporočil. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na material, predmete ali izdelke in storitve Yelp, omenjene v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -