8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Regulator Združenega kraljestva opozarja, da Crypto Alternate FTX ponuja podjetja in izdelke brez pooblastila

- Advertisement -

Visoki britanski monetarni regulator, Organ za denarno vedenje (FCA) je izdal opozorilo glede nadomestnega FTX za kriptovalute, ki deluje v ZDA. Dovolj. brez pooblastila. »Skoraj vsa podjetja in posamezniki, ki ponujajo, promovirajo ali prodajajo denarne ponudnike in izdelke ali trgovsko blago v ZDA. Zadostno. bi naključno občudovali, da bi bilo mirno dovoljeno ali registrirano pri nas,« je dejal regulator.

FCA opozarja na FTX deluje brez pooblastila U.Sufficient. Monetary Behavior Authority (FCA) je v petek na svojem spletnem mestu natisnil opozorilo, ko gre za kripto nadomestni FTX. Regulator je podrobno navedel:

Predstavljamo si, da bi ta agencija po naključju zagotavljala denarne ponudnike in izdelke ali blago v U .Zadostno. brez našega dovoljenja.

FCA je pojasnila, da FTX nima več licence, ampak je namenjena vlagateljem v the U.Sufficient. Korporacije, ki izvajajo razlago dejanj kripto sredstev v ZDA. Zadostno. mora biti v skladu s spremenjenimi »zakoni o pranju denarja, financiranju terorizma in prenosu sredstev (podatki o plačniku)« in se registrirati pri FCA.

»Zdaj ne boste več občudovali “Monetary Companies and products Compensation Blueprint (FSCS), tako da morda navidezno ne boste mogli več razumeti svojega odplačila, če se stvari razburkajo,” regulator opozoril, pojasnjuje:

Skoraj vsa podjetja in posamezniki, ki ponujajo, promovirajo ali prodajajo denarne ponudnike in izdelke ali blago v U .Zadostno. bi naključno občudovali miroljubno licenco ali registracijo pri nas.

FTX si prizadeva za večjo napravo operacije v Evropi. Družba je ustanovila FTX Europe marca in sporočila, da je pridobila odobritev Cyprus Securities and Alternate Rate (CySEC).

Lahko, ZDA dovolj. vlada je predstavila svoje načrte za izboljšanje sprejemanja kriptovalut in potrdila svojo predanost nadzoru stabilnih kovancev.

Zreli kancler državne blagajne Rishi Sunak je aprila dejal: »Moja ambicija je, da ZDA zadostno . svetovno središče za tehnologijo kripto sredstev, in ukrepi, ki smo jih predstavili ta dan, bodo upoštevani, da bodo določena podjetja lahko vlagala, inovirala in se širila v tej državi.« Njegov spoštovani kolega, Glen, je prav tako dejal: “Želimo si, da bi bila ta država svetovno središče – vsa vloga v areni za ustvarjanje in širitev kriptopodjetij.” Po drugi strani pa bi kripto načrti zvezne vlade po naključju nadomestili novo premierko Liz Truss.

Za katero napravo sumite, da je povezana z opozorilom FCA o kripto alternativnem FTX? Sporočite nam v spodnjem fragmentu povratne informacije.


Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin se je Bitcoin naučil leta 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, sistemi zagonskega vira, rezultati skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge za karakterizacijo : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v celoti namenjen informiranju. To ni več hitra ponudba ali nagovarjanje k predlogu za dvig ali promocijo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, licenciranih ali računovodskih priporočil. Niti družba niti pisec nista kriva, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi s pripovedovanjem ali zanašanjem na katerega koli izraza, artiklov ali ponudnikov in izdelkov, o katerih je govora in so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -