18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Regulatorji, ki začnejo kripto jemati resno, pravi CoinShares exec

Regulatorji, ki začnejo kripto jemati resno, pravi CoinShares exec

Regulatorji ne želijo zadušiti rasti kripto industrije, je dejal Meltem Demirors iz CoinShares.

605 Skupno število ogledov

1 Skupaj delnice

Regulators starting to take crypto seriously, CoinShares exec says

Vrhunec tržne kapitalizacije v višini 2,6 bilijona dolarjev je prisilil regulatorje po vsem svetu, da so resno pogledali kriptovalute, vendar pa tudi ne želijo zadušiti rastoče industrije, je dejal glavni strateški direktor CoinShares Meltem Demirors. Meltem Demirors je izjavil, da je “negotovost ime igre za industrijo”, da je makro okolje prevzelo zadnjih nekaj tednov. “Gary Gensler, predsednik SEC, je nakazal, da se želi bolj resno ukvarjati z regulacijo kripto izmenjav,” je dodala. “Po vsem svetu opažamo, da se regulatorji začenjajo zapisovati.”

Kriptovalute so se letos začele z manj kot 1 bilijonom ameriških dolarjev celotne tržne kapitalizacije, ki je pred nekaj tedni doseglo 2,6 bilijona dolarjev. Demirors je dejal, da regulatorji začenjajo resno jemati razred premoženja. “Še naprej bomo ugotavljali negotovost, zakaj industrija, vlagatelji in špekulanti čakajo, kako se bo ureditev uredila,” je dodala.

Govorica o percepciji trga s strani regulatorjev , Demirors je dejal, da želijo regulatorji zagotoviti skladnost s stranko in preprečevanje pranja denarja ter zagotoviti nadzor trga, ne da bi ovirali rastočo kripto industrijo.

Demirors je poudaril opozorila centralnih bank o kripto vplivajo na razpoloženje. “Sentiment obvešča o povpraševanju, povpraševanje pa o dogajanju na trgu,” je pojasnila.

Exec je opisal tisto, kar smo videli v zadnjih tednih, kot največji dogodek razdolževanja. Po majski 00 razprodaji, ki je bila največja dnevno stenj v zgodovini Bitcoin (BTC), skoraj 60% skupnega vzvoda Odkrila se je s trga kripto izvedenih finančnih instrumentov, je poudarila.

“Vidimo, da veliko vlagateljev in trgovcev tvega pristop, kjer poskušajo zmanjšati svojo usmerjeno izpostavljenost, dokler ne vidimo, kako se bodo ti predpisi oblikovali. “

Demirors v komentarju cenovnih dejanj kripto ne verjame, da bodo cene kripto predolgo ostale enake, in izjavil: „Samo v ameriških institucijah je ob strani več kot 3 bilijone dolarjev suhega prahu. Uvedel se bo in ne morem si kaj, da ne bi verjel, da bo nekaj od tega našlo pot na ta trg. «

Prejšnji članekEstonia currently living in the future. They are using blockchain on there digital government.
Naslednji članekBitcoin pred letom 2019 zdaj predstavlja le 44% aktivne ponudbe BTC

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments