26.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Regulatorji ZDA in Združenega kraljestva sodelujejo pri širši regulaciji kriptovalut

- Advertisement -

Regulatorji v ZDA in Združenem kraljestvu o širših regulativnih pobudah za kriptovalute se posvetujte. Ponovno so potrdili svojo zavezanost “vztrajnemu sodelovanju za spremljanje stabilnih finančnih inovacij, kar je pravilno, da bi omogočili regulativne rezultate za stabilne kovance v okviru jurisdikcij.”

Regulatorji ZDA in Združenega kraljestva sodelujejo pri regulaciji kriptovalut Ministrstvo za finance ZDA je prejšnji teden objavilo skupno izjavo o delovnem sosedstvu denarne regulative Združenega kraljestva in ZDA.

soseska je julija organizirala srečanje 12. Udeleženci so bili uradniki in višji delavci iz finančnega ministrstva HM, Bank of England, Monetary Conduct Authority, Ministrstva za finance ZDA, odbora Federal Reserve, Komisije za nakup in prodajo blagovnih terminskih pogodb (CFTC), Zvezne korporacije za zavarovanje depozitov (FDIC), podjetniški prostor nadzornika Forexa (OCC) in Komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC).

Izjava pojasnjuje, da se je finančna regulativna delovna soseska spremenila v ustanovljen leta 200 „za poglobitev dvostranskega regulativnega sodelovanja s predpostavko, da dodatno spodbujanje finančne stabilnosti; zaščita vlagateljev; čudoviti, zaželeni in učinkoviti trgi; in ustvarjanje kapitala v vseh jurisdikcijah.«

Na temo finančnih inovacij so regulatorji razmišljali o rezultatih skupščine partnerstva za monetarne inovacije ZDA in Združenega kraljestva junija. Izmenjala sta mnenja o “zakonodaji o kriptosredstvih in novih tržnih nagibih, vključno s tistimi, ki se nanašajo na stabilne kovance, in raziskovanju digitalnih valut centralnih finančnih institucij (CBDC),” je podrobno zapisalo ministrstvo za finance in pojasnilo: Vsi sodelujoči, ki so predani vztrajnemu sodelovanju za spremljanje stabilnih finančnih inovacij, tako pravilno, kot da bi spodbudili regulativne rezultate za stabilne kovance v okviru jurisdikcij.

»Udeleženci poleg tega predstavljajo prihodnje priložnosti za dodaten dialog o širših regulativnih pobudah za kriptosredstva,« je dodalo ministrstvo za finance .

Regulatorji iz vseh ZDA in Združenega kraljestva so »priznali vztrajen pomen trenutnega partnerstva o globalnih finančnih inovacijah in priznali pomen vsake izjave in dodatnega sodelovanja v večstranskih razpravah o te teme,« zaključuje izjava.

Vodja Uprave za monetarno ravnanje Združenega kraljestva vlade, Nikhil Rathi, o katerem je govoril julija: »ZDA in Združeno kraljestvo bosta poglobila vezi glede zakonodaje o kriptosredstvih in tržnih nagnjenj — vključno s sklicevanjem na stabilne kovance in raziskovanje digitalnih valut osrednjih finančnih institucij.«

Britanske oblasti so svoj zakonodajni program, vključno s »stabilnim prevzemom kriptovalut«, po naključju verjetno tudi orisale v kraljičinem govoru v Moči. Poleg tega ima koncept za preslikavo države v svetovno kripto središče in »gostoljubno zgradbo življenja za kripto«, vključno z vzpostavitvijo dinamičnega regulativnega okvira za kripto, regulacijo stabilnih kovancev in sodelovanjem s Kraljevo kovnico, da bi pridobili ne- zamenljivi žeton (NFT). Zadnji teden je nacionalna pravna komisija, zakonsko neodvisen organ, objavila predloge za reformo kaznivih dejanj, ki se dotikajo digitalnih virov.

Oznake v tem spominu Zakonodaja o kriptovaluti, USUK, uk, US, us uk, sodelovanje ZDA in Združenega kraljestva, sodelovanje ZDA in Združenega kraljestva, sodelovanje ZDA in Združenega kraljestva, zakonodaja ZDA in Združenega kraljestva o kriptovalutah, partner ZDA in Združenega kraljestva, partnerstvo ZDA in Združenega kraljestva, US UK delovna soseska

Kaj prenehate posredovati glede sodelovanja regulatorjev v ZDA in Združenem kraljestvu širše kripto regulativne pobude? Dovolite nam, da zgrabimo spodnji del za povratne informacije.

Kevin Helms Kevin, poznavalec avstrijske ekonomije, je našel Bitcoin v 2016 in je od takrat evangelizator. Njegovo prizadevanje je v varnosti bitcoinov, izvornih izvornih sistemih, učinkih skupnosti in presečišču med ekonomijo in kriptografijo.

Označite kredite 2182630019: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je najboljše za informativne funkcije. Ne gre več za takojšnjo dobavo ali nagovarjanje k predlogu za pridobitev ali prodajo ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več naložbenih, davčnih, etičnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez odlašanja ali ne brez odlašanja, za kakršno koli uničenje ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z nasveti ali zanašanjem na kakršno koli pojasnjevalno gradivo, predmete ali storitve, o katerih govori to besedilo. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -