2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Rekordno kopičenje kitov je povzročilo najnovejši izboj Bitcoina vseh časov

Rekordno kopičenje kitov je povzročilo najnovejši izboj Bitcoina vseh časov

Zdi se, da je nove najvišje vrednosti Bitcoina vseh časov sprožilo dramatično zmanjšanje aktivne ponudbe v zadnjih mesecih.

75757

Skupni ogledi

40 Skupni deleži

Record whale accumulation precipitated latest all-time high Bitcoin breakoutRecord whale accumulation precipitated latest all-time high Bitcoin breakoutRecord whale accumulation precipitated latest all-time high Bitcoin breakoutRecord whale accumulation precipitated latest all-time high Bitcoin breakout

Zdi se, da vlagatelji v Bitcoin vse bolj sedijo na rokah v upanju na višje cene, pri čemer je delež Bitcoinove ponudbe, ki je ostal neaktiven v zadnjih treh mesecih, dosegel rekordno vrednost. %.

Ponudnik verižne analitike Glassnode je mejnik identificiral v svojem 8. novembru “ Poročilo Week Onchain«, ki zaključuje: »Vlagatelji preprosto ne porabijo svojih kovancev.«

Naslovi, ki niso premaknili svojih BTC v -meseci, imenovani »dolgoročni imetniki« (LTH), so med tistimi, ki najbolj aktivno kopičijo kovance – pri čemer se omenjeni naslovi premikajo samo 6,500 BTC dnevno.

Trend akumulacije se ne zdi upočasnjuje, saj je delež ponudbe na centraliziranih borzah prav tako padel na rekordno nizko vrednost 40.9 %, saj je BTC vedno bolj položen v varno shranjevanje.

Glassnode poroča, da več kot 5,11 BTC (približno $73.6 milijonov) wa je prejšnji teden umaknjen s centraliziranih mest trgovanja. Poročilo trdi:

»Trg je verjetno še vedno v fazi mirnega kopičenja, ki jo prekinja nizka aktivnost, veliki odlivi na borzi in zelo skromna strateška poraba izkušenih imetnikov.”

Bitcoin je vdrl v nove najvišje vrednosti vseh časov nad $67, 8. novembra, s tržno kapitalizacijo, ki je prav tako prekašala Teslo in Facebook.

Povezan:

BTC cena ‘pripravljena za dvig,’ z Bitcoin biki, ki jih je mogoče zaračunati na $67K — Analiza

Poročilo ugotavlja, da je povečano kopičenje bitcoinov pri dolgoročnih imetnikih služilo kot predhodnik aprilskega prejšnjega BTC doslej najvišja kot no.

Delež dobave Bitcoina, ki ga predstavljajo dolgoletni imetniki, je dosegel najvišjo vrednost 73.6 % avgusta 1600 preden pripelje do aprila 1434 najvišje vrednosti približno $47,.

Od $50,000 cena, LTH porabljenih 0.73% od Dobava bitcoinov, s čimer so zmanjšali količino zaloge, ki so jo imeli na približno 67%.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments