18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice RemiBit: Na voljo je kripto rešitev za trgovce na enem mestu

RemiBit: Na voljo je kripto rešitev za trgovce na enem mestu

sponzorirano

Plačilna industrija je v zadnjih nekaj letih doživela revolucijo. Med najbolj očitnimi primeri sta mednarodna trgovina in delo na daljavo. Blockchain in kriptovalute so spremenile spletne transakcije z zagotavljanjem resničnega lastništva, varnosti, hitrosti, dostopnosti in vključenosti.

Dandanes so ljudje navajeni nekaj kupovati in nemoteno plačevati, ali prejemanje nadomestila prek mobilne naprave ali računalnika. Brezgotovinsko postajanje je postalo norma in udobje se je izkazalo za nujno, zlasti zaradi COVIDA – 19 vpliv. Ko se je povpraševanje povečalo, so kriptoplačila postala idealna alternativa – ne glede na to, ali delate od doma ali želite v majhnih urah kupovati v trgovini z e-poslovanjem.

RemiBit je eden od rešitev, ki ponuja najobsežnejšo ponudbo storitev kripto plačil. To je skrbniški blockchain plačilni sistem, ki ga je mogoče integrirati in uvesti v samo nekaj minutah. Resnično brez težav kripto plačilna izkušnja!

Z vrstnikom RemiBita -za enakovredne ekosisteme blockchain, ki niso skrbniški, so plačila zdaj učinkovita in likvidna. Za trgovce, strokovnjake in lastnike podjetij ni boljšega časa, da svoj plačilni sistem posodobijo v zanesljivejšega in varnejšega.

Vaši ključi, vaša kripto

Plačila s kriptovalutami so resnično potencial ustvarjanja bolj brezmejnega in globaliziranega gospodarstva. Z namenom, da ljudem, ki nimajo dostopa do banke, omogoči hitre in varne finančne storitve, RemiBit živi po svojem geslu »Tvoji ključi, tvoja kripto«. To pomeni, da nihče razen vas nima dostopa do vašega denarja, ne glede na situacijo.

Skrbniška mreža RemiBit Denarnica je mogoče brez težav integrirati z Merchant App ) za avtomatsko kripto izmenjavo prejetih plačil. Aplikacija RemiBit in denarnica RemiBit delujeta v kateri koli napravi s sodobnim spletnim brskalnikom. Do njih lahko dostopate iz katerega koli namiznega ali mobilnega operacijskega sistema ter jih namestite v svoje mobilne naprave s trgov Google Play in Apple App Store.

Poslovne rešitve na dosegu roke

Po drugi strani pa lahko RemiBit Direct, RemiBitovo B2B orodje, če imate druge poslovne partnerje, podjetjem omogoči medsebojne transakcije znotraj platforme RemiBit. . Preprosto dodajte podjetje z njegovim edinstvenim ID-jem RemiBit, da boste preprosto zahtevali ali poslali kripto. Ko je vaš stik dodan v adresar RemiBit, je vse narejeno hitro in enostavno.

Poleg tega imajo lahko zdaj svobodnjaki in strokovnjaki možnost, da plačan v kripto. Funkcija Generator računov omogoča izdelavo celotnih računov, ki jih je treba plačati za katero koli od podprtih kriptoslog – Bitcoin, Ethereum, Tether USD (ERC DeFi Yield Protocol (DYP) Launches Decentralized Tools Dashboard ), Bitcoin Cash, Litecoin, Zcash, Dogecoin in Commercium – in jih pošljite svojim strankam. Stanju računov lahko sledite 24 / 7 v plošča Dejavnost izdajanja računov.

Ne zamujajte in nadaljujte z današnjim digitalnim povpraševanjem. Ne glede na to, ali ste kripto novinec ali ste dovolj izpopolnjeni, da ste kripto strokovnjak, je za plačilo, kot je RemiBit, tisto, kar morate preseči svoja pričakovanja.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

DeFi Yield Protocol (DYP) Launches Decentralized Tools Dashboard

Sekuritance Is Here to Boost Public Confidence in Blockchain Transactions

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti 5861844174322644394: Ta članek je samo v informativne namene . Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments