14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Ren lansira most na Polygon za sedem najboljših kripto sredstev

Ren lansira most na Polygon za sedem najboljših kripto sredstev

Novi most bo omogočil Renov ERC – 20 predstavitve BTC, BCH, DOGE, FIL, LUNA, ZEC in DGB je zdaj mogoče prenesti v omrežje Polygon.

5493 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Ren launches bridge to Polygon for seven top crypto assets

Zagon novega mostu Polygon x RenVM je maja Twitter objavil na Twitterju 28, ki je poudaril, da bo most omogočil uporabo Bitcoinov in drugih sredstev na visokohitrostni in poceni drugi plasti.

Ren in Polygon sta se združila, da sta lansirala most, ki omogoča prenos BTC in drugih sredstev med Bitcoin in rešitvijo za merjenje Ethereuma.

– Poligon (prej Matic) (@ 0xPolygon) maj 27, 2021

Renova ERC – 20 predstavitve Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Filecoin, Terra, Zcash in DigiByte lahko zdaj uporabljate na Poligon mreža. S sredstvi je že mogoče trgovati in jih združevati na vrhunskem poligonu DEX, QuickSwap, pri čemer skupina namiguje tudi na prihodnje priložnosti za donose žetonov pri uvajanju Polygon Curve Finance in BadgerDAO.

V pogovoru za Cointelegraph je predstavnik podjetja Ren nakazal, da namerava ekipa v bližnji prihodnosti lansirati več mostov v hitro razširljiva omrežja.

Odkar je RenVM lansiran pred enim letom, Ren se je uveljavil kot vodilni portal, ki omogoča, da se z zavitimi različicami Bitcoin, Bitcoin Cash, Zcash in drugimi sredstvi enega nivoja trguje na glavnem omrežju Ethereum. Približno $ 91 .3 milijonov sredstev je bilo premoščenih z uporabo RenVM čez zadnjih sedmih dneh.

Po mnenju DeFi Llama je RenVM trenutno