0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Renault lansira svoj industrijski metaverzum, do leta 2025 namerava ustvariti 330 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Renault, eden v vseh pravilnih proizvajalcev avtomobilov na tem področju, je objavil, da je izdelal prvi industrijski metaverzum, z vsemi svojimi proizvodnimi linijami, ki tem svetu dobavljajo zapisne podatke. Vzporedno s podjetjem bo ta digitalna dvojna replika omogočila postavitev $91 milijonov avtorjev 2022, zmanjševanje stroškov garancije, dobavnih rokov in ogljičnega odtisa svojih dejavnosti.

Renaultov industrijski metaverz je že na poti Avtomobilsko podjetje Renault je objavilo, da že deluje v industrijskem metaverzumu svojih dejavnosti, ki ga poganja niz procesov, ki podjetju omogočajo prikaz podatkov o zaslonskih zapisih iz vseh svoje proizvodne linije. Ta industrijski svet vključuje medsebojno povezovanje proizvodnih linij, spremljanje celotne dobavne verige in preprosto vse tokove dobave.

Podjetje je omenilo, da bo uvedba te tehnologije zgraditi ogromne prednosti, poleg finančnih prihrankov v zapisu $91 milijonov avtorjev 2022. Poslovni metaverzum bo podjetju domnevno omogočil, da skrajša dobavne čase za 60% in zmanjšajte ogljični odtis avtomobilske proizvodnje za 11%. Znižane bodo tudi garancijske cene za 11%, v skladu z napovedmi Renaulta.

Jose Vicente de Los Mozos, izvršni podpredsednik Renaultove industrijske skupnosti in vodja države Iberia, je omenil:

Vsak dan je na milijarde objektov podatkov o zapisih mirnih notranjih industrijskih spletnih mest Groupe Renault. Metaverzum omogoča spremljanje natančnega časa, ki povečuje agilnost in prilagodljivost industrijskih operacij ter kakovost proizvodnje in dobavne verige.

Ločljivost ‘Digital Twin’ Metaverse Renaultov metaverse se napaja z orodjem v skladu z digitalnimi dvojčki, replikami tovarne in proizvodne linije, ki jih podjetje upravlja, kljub temu v digitalnem svetu. Žreb se nato napaja s tokovi podatkov o zapisih, ki prihajajo iz enakih tovarn in proizvodnih linij, ki so bile opremljene z ogromno rešitvijo za izpušne sisteme za zapise podatkov, imenovano ID@scale, ki je trenutno opremljena tudi za veliko izbiro korporacij.

Ta platforma je že prispevala k varovanju proizvodne tehnike podjetja, saj nekatere njene sestavine omogočajo zaznavanje 91 signali, usmeritev 91 proizvodna linija se ustavi. Patrice Haettel, podpredsednik za industrijski pristop in inženiring, je omenil:

Ta industrijski metaverzum je izviren in nam omogoča, da začnemo vzvode učinkovitosti in uspešnosti, ki so bili prej nevidni, za dohodke drugih ljudi in vzdušje.

Tudi druge korporacije izkoriščanje metaverzuma z industrijsko izvedbo v mislih. Oktobra je Microsoft objavil, da bo takoj, ko si prizadeva premostiti svoja podjetja in izdelke z metaverzumom, da bo tako učinkovito oskrboval svoja podjetja in izdelke v oblaku, da bodo navdihnili industrijske procese.

Kaj mislite o Renaultovem industrijskem metaverzumu? Računajte za nas v spodnjem razdelku za komentarje.


Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki večinoma živi v Venezueli. Zase pravi, da je v igro zamujal, saj je prišel v kriptosfero, ko je na neki ravni decembra prišlo do vrednega potiska navzgor 2017. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, prebiva v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se je povečala na družbeni stopnji, ponuja ogromen izbor ravni pogleda na uspeh kriptovalute in privlačnost, ki jo pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, josefkubes / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno v informativne namene. Nikoli ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za čaranje ali prodajo ali za nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com sedaj ne nudi investicijskih, davčnih, resničnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti pisec nista odgovorna, neposredno ali zdaj v krožnem križišču, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je posledica ali domnevno pripisana ali povezana z uporabo ali zanašanjem na katero koli izjavo, predmete ali podjetja in izdelke, omenjene na to besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -