14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Republikanec Tim Scott objavlja svoj beg pred predsednikom – kako lahko to po naključju morda celo vpliva na kripto?

- Advertisement -

Vir: Posnetek zaslona videoposnetka YouTube s spletne strani senatorja ScottaRepublikanski senator Tim Scott, ki bo vpliven udeleženec v industriji kriptovalut, je v ponedeljek predstavil svoj beg za predsednika ZDA.

Poslanec iz Južne Karoline je uradno predstavil svoj beg na Twitterju, ko se je zbrala množica v Charlestonu v Južni Karolini.

Scott se pridružuje različnim kandidatom ob strani ostarelega predsednika Donalda Trumpa.

»Joe Biden in radikalna levica napadata vsako stopničko lestve, ki mi je pomagala pri vzponu. In zato danes trdim, da kandidiram za predsednika ZDA,« je omenil v pripravljenih pripombah

. .

Scott je omenil, da želi zgraditi regulativni okvir za digitalne vire, ki ščiti potrošnike in hkrati spodbuja inovacije.

Scott je poleg tega strokovnjak za obstoj, želi znižanje davkov in je v opoziciji z “finimi oblastmi”, predvsem v celoti temelji predvsem na svoji spletni trditvi na spletu , ki sledi številnim stališčem kolegov republikancev.

Scott je dodatno prispeval k povečanju “različnih območij,« ki je aplikacija za finančno modo, ki nam pomaga vlagati denar v področja rane.

Scott se je pridružil senatu leta 2013 kot Jug Karolinin prvi senator brez sonca, zdaj pa je član senatnega odbora za bančništvo.

Ta odbor ima resno pristojnost nad obtožbo za vrednostne papirje in borzo.

Crypto življenjepis

Scott je očitno postal bolj glasen glede kripto v tem letu.

Scott je orisal svoje prednostne naloge februarja za svojo vlogo visokega republikanca v senatnem odboru za bančništvo, ki je vključeval povečan okvir za digitalne vire.

»Zadnja leta cenijo opazen astronomski napredek v industriji digitalnih virov, ob strani vedno večjega števila strank, ki komunicirajo s kriptovalutami. Veliko odmevnih zapletov je imelo za posledico izgubljene vire strank, razkrite regulativne vrzeli in izpostavljene težave z nezakonitim financiranjem. Če se premakne naprej, bi odbor lahko dodatno pošteno umirjeno delal, da bi olajšal dvostranski regulativni okvir,« je omenil Scott.

Scott je dodatno kritiziral SEC februarja na neka raven digitalnega sredstva, ki mu kongres prisluhne, ker ne ukrepa več, da bi ustvaril jasno tisto »katastrofalno zmešnjavo«, na primer zato, ker se zlom kripto nadomestnega FTX in algoritemskega stabilnega kovanca Terra, pridobljenega, ne ponovi več.

»Naprej bi morali izkoristiti obzirno dvostransko in uravnoteženo zmogljivost, ki ščiti potrošnike ter spodbuja inovativnost in drugačnost,« je omenil Scott.

Scott je poleg tega član Monetary Innovation Caucus, ki je specializiran za dejavnike iz blockchaina, digitalnih virov, človeške inteligence in varnosti strank. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Priročna e-knjiga, groba 3-minutna študija o današnjih kripto informacijah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -