19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Republikanska kampanja sprejema kripto sredstva - poskusi zasledovati "Vsako avenijo, da bi...

Republikanska kampanja sprejema kripto sredstva – poskusi zasledovati “Vsako avenijo, da bi ustavili Pelosijevo socialistično agendo”

Podružnica kampanje House Republicans je v četrtek dejal, da bo kriptovalute sprejel s pomočjo plačilnega procesorja Bitpay. Nacionalni republikanski kongresni odbor (NRCC) je lobistična organizacija, katere namen je podpreti volitve republikancev v kongres z neposrednimi finančnimi prispevki kandidatom in Republikanski stranki.

NRCC za sprejem kripto donacij, vendar bodo sredstva pretvorjena in položena v ameriških dolarjih

Republikanski birokrati so pripravljeni sprejeti donacije v digitalnih sredstvih za pomoč pri političnih volitvah. Junija 17 je NRCC razkril, da bo prevzel finančna sredstva prispevki v obliki kriptovalut, vendar bodo sredstva takoj pretvorjena v ameriške dolarje, preden denar vstopi v zakladnico NRCC.

Bitpay bo olajšal postopek v skladu z napovedjo in celo čeprav skupina uradno ne prejema kripto sredstev, ki jih ima v posesti, NRCC meni, da je postopek plačila bolj brezhiben.

Rep. Tom Emmer (R-Minn.), Predstavnik, ki je v preteklosti že večkrat govoril o kriptoekonomiji, pojasnjuje, da poteza republikancem pomaga ustaviti program demokratične voditeljice Nancy Pelosi.

“Osredotočeni smo na iskanje vseh možnih poti za nadaljevanje našega poslanstva, da ustavimo socialistični program Nancy Pelosi in prevzamemo večino v parlamentu. Ta inovativna tehnologija bo republikancem zagotovila sredstva, ki jih potrebujemo za uspeh,” je med sprejemom kripto pojasnil predsednik NRCC Emmer napoved.

NRCC bo prvi strankarski odbor, ki bo sprejemal kripto donacije prek Bitpayja, vendar obstajajo številni republikanski in demokratični birokrati, ki sprejemajo digitalna sredstva za donacije v kampanjah.

NRCC je bil ustanovljen leta 1866, ko so republikanci želeli še večjo prepoznavnost stranke na zveznih volitvah. Organizacija ne financira samo republikanskih kampanj, temveč tudi registracijo volivcev, programe izobraževanja in udeležbe ter tehnično in raziskovalno pomoč.

Po navedbah Zvezne volilne komisije (FEC) v Maja je skupina zaskrbljena zaradi anonimnosti digitalnih sredstev. Komisarka FEC Ellen Weintraub je za Daily Beast povedala, da so kripto sredstva v tem pogledu podobna gotovini.

„Cilj sistema financiranja kampanj je omogočiti javnosti (in FEC) slediti denarju, ki teče skozi naš politični sistem, «je dejal Weintraub. »Čeki in transakcije s kreditnimi karticami zagotavljajo trdno odgovornost. Kongres se že od samega začetka ne strinja z gotovino, saj je v bistvu neizsledljiv in zelo enostaven za prenos. “

Kaj menite o lobistični veji House Republicans, ki sprejema kripto sredstva prek Bitpay? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

FCA's Fourth Consumer Report Shows UK's Crypto Asset Ownership Increased 27% Since Last Year

General Motors CEO: 'Nothing Precludes GM From Accepting Bitcoin if There's Consumer Demand'

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, bitcoin cash, BitPay, Kongres, Crypto, kripto sredstva, kriptovalute, demokrati, demokrati , Ellen Weintraub, komisarka FEC, zvezna volilna komisija, Nancy Pelosi, republikanka, republikanska armada, republikanska stranka, socialistična agenda, tom emmer

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments