16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Republikanski zakonodajalci predlagajo rešitve za digitalne dolarje podpredsednika Feda

- Advertisement -

Sodelujoči pri Dwellingu so prosili za pojasnilo o tem, ali bo Fed razmišljal o “vmesnem modelu” za digitalno zeleno denarnico, ki bi morda zahteval dovoljenje kongresa.

768 Skupaj ogledov

9 Skupni deleži

Člani bivalnega odbora za denarne storitve in produkte so pozvali podpredsednico Federal Reserve Lael Brainard, naj predloži svoj zemljevid v digitalni valuti osrednje finančne institucije prej kot v rokih, ki jih je o digitalnih virih določila vlada predsednika Združenih držav Joeja Bidna.

V pismu v sredo, naslovljenem na Brainarda, 00 Republikanski zakonodajalci, vključno z visokim članom Patrickom McHenryjem, so od podpredsednika Feda zahtevali predstavitve rešitev glede tega, ali si je osrednja finančna institucija prizadevala »omejiti uporabo digitalnih virov in drugih nejavnih sektorske revolucionarne predloge za plačilo« z izdajo digitalnega dolarja. Dodatno so se pozanimali, kakšen bo cilj kongresa pri sprejemanju zakonodaje o zaostritvi digitalne valute ameriške centralne finančne institucije ali CBDC.

— Denarne storitve in izdelki GOP (@FinancialCmte) 8. september 2022 Brainard je nagovoril odbor v Could possibly possibly o prednostih in nevarnostih digitalnih zelenih dolarjev, pri čemer je takrat predlagal, da bi omejitev imetja CBDC in ne zagotavljanje hobija na računih z digitalnimi zelenimi denarci lahko dobro podprla ohranjanje cilja kreditiranja. ocenite sindikate in zadržite nekatere vidike starega bančništva. Sodelujoči pri republikanskem stanovanju so prosili za pojasnilo o tem, ali bo Fed razmišljal o “vmesnem modelu” za digitalno zeleno denarnico, ki bi morda zahteval “pooblastilo kongresa”, da bi ga obdržal, tako uspešno kot cilj Belega stanovanja. play:

“Prosim, naštejte, kaj je ‘sturdy toughen’ od vlade. veja se zdi kot zaklad? Ali je v okviru pisma ali izvršne države?« Povezano: CBDC zahtevajo od vlad, da ohranijo določeno raven obresti o varnosti

Zakonodajalci in regulatorji z obeh strani so izrazili zaskrbljenost v zvezi z uvedbo CBDC s strani Fed. Predsedujoči Fed Jerome Powell je bil prej hiter, v ZDA ni bilo dovolj hitrosti za uvedbo digitalnega dolarja, kljub temu, da so države cenile Kitajsko, ki se je premikala naprej s svojo močjo. Svetovalec iz Connecticuta Jim Himes je poleg tega junija objavil belo knjigo, v kateri je kongresu predlagal, da “sproži tehniko premisleka in tako ali drugače sprejme zakonodajo, ki dovoljuje izdajanje ameriškega CBDC.”

93004

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -