17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Reševanje problema podnebnih sprememb z uporabo tehnologije Blockchain - začetek projekta FOSTER

Reševanje problema podnebnih sprememb z uporabo tehnologije Blockchain – začetek projekta FOSTER

FOSTER - Swiss Company TRES Group GmbH Is Launching a Greening Program for Planet Earth

sponzorirano

Švicarsko podjetje TRES Group GmbH začenja vznemirljiv in inovativen program, katerega cilj je dodati rešitev podnebnim spremembam. Nekaj ​​mesecev je GOSTITELJ Razvija se projekt , katerega namen je množiti drevesa po vsem svetu, da bi povečali absorpcijo ogljikovega dioksida z uporabo tehnologije veriženja blokov.

Podnebne spremembe so eksistencialna grožnja, pri kateri morajo vsi sodelovati pri iskanju in izvajanju rešitev za ohranjanje pod 1,5 stopinj Celzija globalnega segrevanja. Naravne rešitve so ena od oblik zmanjševanja emisij CO2. Pogozdovanje in pogozdovanje sta zelo učinkovit način za izravnavo emisij CO2, ki nastanejo pri uporabi fosilnih goriv. Drevesa absorbirajo CO2 in s tem zmanjšujejo emisije CO2, kar je v bistvu glavni razlog za globalno segrevanje, v ozračju.

Svet gre skozi “tranzicijo energije”, ki se postopoma odmika od premoga in fosilnih goriv do obnovljivih virov energije. Da pa je ta prehod dolgo pot, se uporaba fosilnih goriv v več sektorjih, kot sta letalstvo in težki promet, ne more ustaviti čez noč. Rešitve, ki temeljijo na naravi, lahko nadomestijo. Posamezniki so začeli razvijati osebno zavest o svojem ogljikovem odtisu v svojem vsakdanjem življenju in, če bi bilo to mogoče, bi sprejemali rešitve, kjer bi videli neposredno povezavo med svojim delovanjem in učinkom. Foster namerava s tehnologijo veriženja blokov omogočiti lastništvo dreves prek žetonov. Vsak žeton bo predstavljal drevo!

FOSTER prevzame nadzor nad vsemi procesi, od nakupa zemljišča, priprave na sajenje dreves do certificiranja in trgovanja s krediti za CO2 na mednarodnih

Absolutno vsak lahko postane udeleženec pri reševanju globalnih problem našega časa in prispevajte z nakupom FOSTER žetoni, ki bodo delovali kot garant zasajenega drevesa v eni od 6 držav, ki jih je podjetje izbralo.

Dobiček podjetja FOSTER bo ustvarjen z razvojem biomase in trgovanjem s krediti za CO2. Lokalne skupnosti, ki so do zdaj z govedorejo ali kmetovanjem ogrožale preživetje gozdov, bi zdaj ustvarjale alternativne gospodarske prihodke s trajnostjo gozdov, vrednotenih z lastništvom tokeniziranih dreves in ustvarjanjem kreditov za CO2.

V ekosistemu FOSTER bodo trije glavni elementi :

1) Glavni žeton – NEGOVATI. Skupna ponudba 8. . 000. 000) žetoni.

20% – 1. 600. 000. 000 NEGOVATI je dodeljeno za prodajo.

To je uporabni žeton podjetja in je namenjen njegovemu razvoju, nakupu zemljišč, trženju, oglaševanju, razvoju, tokenizaciji in uvrstitvi na borze ter drugim pomembnim komponentam za uspešno izvajanje NEGOVATI projekt.

1. krog prodaje FOSTER žetoni za skupni znesek 405. USDT pri 0 USD. 00125 za 1 GOSTITELJ se je začel 11. 06. 11.Na podlagi pridobljenih podatkov je razmeroma ozek krog vlagateljev, med katerimi je 1. krog Tokensale je potekal, veliko je povpraševanja po razvoju tega projekta. Lahko rečete, da je vzorec vlagateljev reprezentativen (zajema različen spol, dohodek in kraj bivanja).

Ekipa zato verjame, da bo zanimanje velikih vlagateljev in sčasoma celotne populacije planeta kot celote še naprej eksponentno rastejo, ker postajata ekologija in varstvo okolja čedalje bolj zanimiva za vsakega človeka. Prvi krog projekta se nadaljuje. Za sodelovanje skupina TRES priporoča uporabo naslednjega algoritma dejanj, opisanega v navodilih: https://forms.gle/DLJFQBTq4xKyAsLw5Glavni element vlaganja v ta projekt je žig švicarskega podjetja TRES. Žeton TRES je na voljo za nakup na decentralizirani borzi UNISWAP. Samo če je ta žeton na voljo, je mogoče kupiti FOSTER žetoni v obdobju prodaje žetonov.

Naslednji krog je predviden za november 2021 za skupno 900. 000 USDT, s skupaj 480. . 000 FOSTER prodan.

Zadnji krog Tokensale je predviden za marec 2022, kje 800.000. 000 FOSTER bo prodan po ceni 0 USD. 62 za 1 NEGOVATI.

Solving the Climate Change Problem Using Blockchain Technology - Start of the FOSTER Project

2) ŽETEN TREE je uporabni žeton podjetja, namenjen sajenju, gojenju in negi drevo.

1 DREVO = 1 drevo . Ta žeton bo na voljo izključno na portalu FOSTER.

Po statističnih izračunih, registraciji podjetja, nakupu zemljišča in pridobivanje podatkov, cena za 1 DREVO Določen in deklariran bo žeton , ki bo oblikovan na podlagi naslednjih komponent:

21% – nakup nove zemlje, zasaditev, sedemletna oskrba, plače servisnega osebja in davki.

20% – partnerski program.

06% – četrtletni dobiček od prodaje ŽETONI ZA DREVO , namenjeni vsem FOSTER imetniki žetonov.

3) O2PLUS so pomožni žetoni, ki nimajo omejene izdaje. Izdaja teh žetonov bo temeljila na izdanih mednarodnih potrdilih za kredite za CO2, ki jih je ustvarila Fosterjeva organizacija za pogozdovanje. Ta potrdila bodo tokenizirana in postavljena na borze v obliki O2PLUS žetoni.

Prihodki od prodaje O2PLUS žetoni bo razdeljeno vsem DREVU imetniki žetonov.

“Vzdušje je eno in nima meja, ne glede na to, kje ste posadili drevo na Novi Zelandiji, Kolumbiji, Paragvaju ali Aljaski – že pozitivno vplivate na naše globalno ozračje. ” – TRES Group GmbH.

Solving the Climate Change Problem Using Blockchain Technology - Start of the FOSTER Project

Poleg tega drevesa ne samo prečistijo naš zrak in pomagajo v boju proti globalnemu segrevanju, temveč prispevajo tudi k biološki raznovrstnosti.

Študija, izvedena v Kostariki , je pokazala, da lahko posaditev enega samega drevesa poveča število vrst ptic s skoraj nobene na 60.

Ekipa verjame, da vsaka oseba v planet, ki diha zrak, bi moral investirati v vsaj 1 drevo v korist prihodnje generacije in preživetja planeta Zemlja, kot ste ga poznali do zdaj.

FOSTER se je rodil iz strast več ljudi, ki si delijo podobne vrednote, vendar prinašajo različne spretnosti in izkušnje.

Mounir Bouaziz, predsednik FOSTER (nekdanji podpredsednik Shell):

“Delal sem za Shell za 30 let in veliko izvedeli o trajnosti, prehodu energije in izzivih globalnega segrevanja. Za naslednjo 30 let, se želim osredotočiti na rešitve, ki temeljijo na naravi in ​​izkoriščajo svoje mednarodne in raznolike izkušnje. ”

Anton Katin, član uprave, izvršni direktor pri SIMBA Storage:

“Vsi smo v prvi vrsti državljani planeta Zemlja. Verjamem, da lahko s skupnimi prizadevanji celotnega človeštva zaradi tehnologij, ki jih imamo danes, pustimo Zemljo čisto in udobno za naše otroke. Moj planet si zasluži še eno priložnost. “

Alex Liakhovnenko, član uprave, izvršni direktor TRES Group GmbH:

“Blockchain tehnologija odstranjuje meje in vsem omogoča, da prispevajo k izboljšanju našega planeta.”

Pridružite se projekt in naredite svet okoli sebe boljši.

Podrobnosti o udeležbi v trenutnem krogu lahko izveste po pošti : zug@tres.swiss


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Introducing HUMAN Protocol: A New Way for Humans and Machines to Securely Connect and Collaborate

Introducing HUMAN Protocol: A New Way for Humans and Machines to Securely Connect and Collaborate

BarterTrade V2 Launches With Advanced Social Trading, Auto KYC and Institutional Grade Liquidity

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments