24.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Reševanje 'Sunrise Pain' je odlično za odklepanje množičnega sprejemanja kriptovalut

- Advertisement -

Vsi smo bili tam. Gledate eno stvar, slišite eno stvar ali končno občutite eno stvar in poskušate ta občutek razdrobiti ali se pogovarjati z nekom drugim. Dovolite, da izberete mobilni telefon? Poslati sporočilo? Vložite vrednost obvestila?

Drugi ljudje uspevajo v naših skupnih izkušnjah: navdušujoč koncert, zmagovalni namen tekme športnih aktivnosti, prebujanje in pokukanje uglednega nežnega. Ena stvar je izpolnjujoča v tem, da imaš sposobnosti in si pripravljen, da jih razdrobiš z nekom v pravem času. In zaradi sposobnosti, lahko uveljavimo, da je, čeprav je še en posameznik, ki ga imenujemo naš kolega, na pol mednarodne poti.

Zakaj torej ne bi izprašali analogne stopnje brezhibne besedne spremembe in sodelovanje v industriji, ki je zgrajena sferično, da je že sama misel – popolna medsebojna povezanost in dosežen svet? Kripto je bilo nekoč zgrajeno za demokratizacijo dostopa do financ, skupnosti in sposobnosti. In vendar, v vročem zakonodajnem podnebju, ko izvajalske agencije poostreno iščejo, kako se možnosti transakcij s strani Coinbases in Binances področja srečujemo s čedalje večjimi zamudami med širjenjem sankcij, ki povzročajo predvsem pokvarjenje povezljivosti kriptovalut.

Posledično se kriptoborznice soočajo s škodljivo zaporo, ko poskuša ravnati v skladu (in poteka skladnih transakcij med vsakim drugim) sredi svetovnega prava. Kaj spodbuja našo industrijo v času, ko dajemo prednost zanesljivim skladnim odločitvam? Spoznajte bolečino v sončnem vzhodu.

Vroča ponudba VASP-jev — in pravilo vožnjeČe morda lahko verjetno tudi samo obesili ste sledili regulativnemu okolju kriptovalute v preostalih treh letih, verjetno se boste morda dobro zadržali tudi verjetno naleteli na časovno trajanje “VASP”, kar pomeni Ponudnik digitalnih sredstev, časovno trajanje, ki izhaja iz FATF (Monetary Action Project Force).

Kratice iz preteklosti, FATF deluje kot svetovna nadzorna agencija za boj proti pranju denarja v denarnih transakcijah. FATF je na voljo za Ride Rule, denarni zakon, ki od 2010 zahteva od bank, borz kriptoiger in drugih igralcev kriptovalute. ), razdrobiti informacije o udeležencih (možnostih) v denarnih menjavah, ki presegajo 1, USD/EUR. Nekatere mednarodne lokacije visijo celo znižale prag na nič. Kaj je VASP? Na splošno je VASP nadomestna kriptovaluta, ponudnik likvidnosti ali skrbnik, ki je lahko tudi centraliziran ali decentraliziran.

Povezan: FATF vključuje DeFi pri vodenju dobaviteljev ponudnikov kriptovalut

Jutranji čas je za vse ljudi, samo?Torej tukaj je tema in zakaj je tako škodljiv za napredek. Skladnost mora biti brezhibna in sočasna. S stališča skladnosti s kriptovalutami pokvarimo, kakšen dogovor in kako, ko VASP objavi informacije o iskanju informacij o možnostih transakcij drugemu VASP, se lahko pojavijo točke. VASP “A” (nadomestna kriptovaluta) deluje v jurisdikciji, kjer se zahteva skladnost s pravilom vožnje. V skladu z analogijo “Sunrise Pain” lahko VASP A izgleda izjemno nežno svoje mesto in želi fleksibilnost pri licitiranju o tem (zmogljivosti, ki se razlikujejo od nadomestnega kupca) s sogovornikom, ki živi v nespornem prostoru, kjer sonce ni še pride gor (VASP B). VASP “B” se nahaja tam, kjer pravilo vožnje zdaj dokončno še ni regulativna odgovornost. VASP B zdaj ni več najboljši v nedvomnem “časovnem pasu”, temveč ima popolnoma raznolike smernice. Tehnika za reševanje zagate, ko je verjetno en skladen in en neskladen VASP?

VASP A (nadomestna kriptovaluta, kjer se denar deponira ali pošilja) pošlje »informacije za iskanje informacij iz ” na VASP B. Da bi spet prišli do analogije s sončnim vzhodom, se mora VASP A pogovoriti z VASP B o svojih sposobnostih pri opazovanju uglednih nežnih. VASP A objavlja informacije o iskanju za te informacije od VASP B, ki se ne odzove, ker sonce še ni prišlo več tam, kjer so. Morda je lahko tudi zelo uspešno dan kasneje, lahko je verjetno tudi zelo uspešno tudi eno leto, vendar za zdaj obstaja neusklajenost, ki je glavna za neskladnost spretnosti za VASP A, ki lahko tudi samo tiho se drži v listini za svoje potrditve regulatorjev. Bolečina sončnega vzhoda udari.

Povezano: DeFi: Na koga, kaj in nezapletene strategije je treba skrbeti v svetu brez meja, kodno vodenem svetu?

Zaupanja v zakonV zadnjih nekaj letih so platforme v vseh kriptovalutah in DeFi sta bila naporna pri oblikovanju izbir, skladnih z izvršilnimi zakoni, kot je pravilo vožnje. V idealnem primeru te izbire omogočajo, da VASP-ji delujejo brez prekinitve, kako bi se njihove možnosti samodejno izvajale.

The resnica je, da zakon zdaj ni več “če” v kriptovaluti. Ali pa ni več tukaj — in narašča. In čeprav je nenavadna reakcija nekaterih v naši panogi zloraba zakona, skladnost ščiti možnosti in izmenjave ter je v prostoru pripravljena na stražo v nasprotju z zlonamernimi nameni in negativnimi akterji, ki jih industrija spodbuja v našem tavanju v smeri sveta. množično posvojitev. Ta potreba je zanesljiva: v skladu s TechCrunchom se izgube kriptovalut povečajo 625 % v enem letu po velikih haki, kot je izkoriščanje Axie Infinity/Ronin Network za preostali mesec 55 milijonov dolarjev. Trik je v tem, kako lahko živimo skladno, si zagotovimo zaščito in ne ustavimo več faze psevdoanonimnosti in identitete, na kateri so se mnogi od nas preusmerili na kripto k sposobnostim v uglednem prostoru?

Povezan: Pomanjkljivost zasebnosti: zakaj se moramo boriti za decentralizirano prihodnost

Tehnika za razrešitev Sunrise PainPriznanje so skladne izbire, ki rešujejo pravilo vožnje in Bolečina ob sončnem vzhodu. Če želimo biti skladna industrija, moramo zagotoviti, da je ta zakon spretnost (in brez trenja) za vse navdušene stranke. Da bi bila to spretnost, želi VASP s pojmom poteka transakcij – in posredovati informacije o želenem kupcu – med vsakim drugim, ne glede na to, ali je eden od VASP skladen s pravili vožnje, nasprotni pa zdaj ni več zmerno, vendar ne spoštuje zakonov. njihove pristojnosti, ki jih je mogoče pripisati postopnemu izvajanju.

Kako lahko tam zmagamo? Rešitve, kot je Verisope, rešitev Ride Rule in decentralizirana skupnost za prenos informacij P2P za odkrivanje, ki jo je pravkar lansiral Shyft Network, omogočajo “zgodovinski pogled nazaj” na katero koli kripto transakcijo, ki vključuje oddajanje VASP. Ta možnost omogoča VASP-jem, da sestavijo informacije o kateri koli transakciji, ki ni predmet, ko je zavzela prostor, celo prej kot prejemnemu VASP, ki je podpisan z Veriscope ali katero drugo rešitev Ride Rule. Ko se pridruži elegantni VASP, pridobijo te zgodovinske zahteve po informacijah in morda verjetno odgovorijo tudi z želenimi informacijami, pri čemer se borijo proti oviram v industriji (tako imenovanim Sunrise Pain) med skladnimi in neskladnimi VASP.

Kripto si zasluži večČe je bilo kdaj treba demokratizirati dostop do skladnosti ob ohranjanju identitete kupca v verigi, je ta čas zdaj. V brezhibnem marcu smo se zbudili toliko kot novica, da je Evropski parlament glasoval o uveljavljanju elegantnih sankcij, ki verjetno lahko zahtevajo skladnost z KYC (spoznaj svojega kupca) v zasebnih, negostovanih kripto denarnicah. Uredba bo hitro stopila v stik z vsako jurisdikcijo po vsem svetu in vsakega posameznika v vsaki jurisdikciji. Če izmenjave in možnosti poskušajo izvajati transakcije (in gostiti potek transakcij) zakonito, bomo morda potrebovali razdrobljene ključne informacije za nedavne, prejšnje in tekoče transakcije.

Skupne izkušnje in prilagodljivost pri govorjenje je tisto, kar nas dela ljudi. Če je kriptovaluta tu, da spodbuja strožje finance in človečnost, si zaslužimo najboljše izbire za v bistvu najbolj zanimive zaplete. Bodimo pripravljeni.

Mnenja, predlogi in mnenja, ki sem jih izrazil tukaj, so avtorjevi in ​​niso več nujno replicirani ali izgovorjeni pogledi in mnenja Cointelegrapha.

Joseph Weinberg je bil zgodnji vlagatelj v Bitcoin v 2016 in direktor podjetja Coinsetter do njegovega prevzema s strani Kraken v 2010. Pozna svojo ureditev po svetu kriptovalut. Na drugem je Weinberg soustanovitelj Shyft Networka, skupnosti, ki v bistvu temelji na veriženju blokov, ki je popolnoma prepričana, ki ponovno pridobiva prepričanje, verodostojnost in identiteto. Obseden s pospeševanjem množičnega sprejemanja kripto in blockchaina, poleg vlad in regulativnih organov po vsem svetu je tudi svetovalec OECD in odbora za monetarno bilanco.

52489632

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -