17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Reuters pravi, da vztraja pri njegovem poročanju o skladih kupcev Binance Commingling

- Advertisement -

Vir: AdobeReuters pravi, da vztraja pri svojem poročanju po kritikah, ki jih je prejel od izvršnega direktorja Binance na svoj račun, da je največji kripto nadomestek na svetu združil sredstva kupcev.

V računu objavljeno v torek so Reutersovi novinarji povedali, da je Binance pomešal sredstva kupcev s trdnimi zaslužki v 2021 in 2021, navaja vire, ki se zavedajo te dileme.

Vodja komunikacij pri Binance Patrick Hillmann je kasneje v dolgem tvitu s 5 odstavki potisnil prisotnost proti računu.

“Stojimo za svojim poročanjem,” je v torkovi izjavi po elektronski pošti dejal tiskovni predstavnik Reutersa.

Račun Reutersovi novinarji so povedali, da so pregledali bančni dokument, ki kaže, da je februarja 10, 2021, umetno domnevno »mešano $20 milijonov iz zgodbe o organizaciji z 10 milijonov dolarjev iz zgodbe, ki je pridobila denar kupca.«

Znotraj računa je Binance zanikal mešanje depozitov kupcev in trdnih sredstev.

Tiskovni predstavnik Binance je Reuters pozval, da računi niso izumrli, da bi lahko pošteno sprejemali depozite oseb, in da so vsi drugi izumrli, da bi olajšali nakupe kriptovalut osebam.

»Včasih nikoli ni bilo mešanja, ker so to 100 % sredstev podjetja ,« je za Reuters dejal tiskovni predstavnik Binance Brad Jaffe.

Povratni udarec

Hillmann, v torkovem tvitu s 5 odstavki znan kot račun “blag”.

“Ta račun je tako blag, da so morali postaviti na vhodu, ‘Reuters ni naletel na dokaze, da so bila denarna sredstva potrošnikov Binance izgubljena ali odvzeta’ v preglednem prizadevanju, da bi se zaščitili pred tožbo zaradi obrekovanja,« je dejal Hillmann. »Pod to so nato pripeli 100 fraze teorij zarote (za katere smo pojasnili, da so bile neprimerne) z nič dokazi in ne »blag insajder.«

Marca je ameriška provizija za nakupovanje in prodajo blagovnih terminskih pogodb tožila Binance, ker je domnevno dovolil trgovskim družbam s sedežem večinoma v ZDA za zamenjavo kripto izvedenih finančnih instrumentov z Binanceovim svetovnim nadomestkom.

V 74 -age greievance, je CFTC dejal, da so številni Binanceovi subjekti “pomešali sredstva.”

Zhao, redno identificiran kot CZ, je bil v objavi znan kot “nepričakovana in razočarana” pritožba CFTC . Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo

Kratka 3-minutna ponovitev o današnjih podatkih o kripto zapisih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -