17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Rio de Janeiro se bo v naslednjem letu poravnal s sredstvi kriptovalut za davke

- Advertisement -

Rio de Janeiro, eden od v bistvu najbolj ikoničnih mest južnoameriške celine, je začela to lahko svojim volivcem omogoči plačevanje davkov s kriptovalutami. Zaradi tega je to opazno mesto v državi, ki je to doseglo, saj se zaveda, da bi lahko prišlo do razcveta trga kriptovalut. Ta dejanja sestavljajo del misli, ki vidi, da mesto v pravo smer vlaga le nekaj svojih sredstev v kriptovalute.

Rio de Janeiro bo razširil svoje plačilo davkov. Nadomestne izbire Mesto Rio de Janeiro je natisnilo misel, da bi uvedlo kriptovalute v nadomestne cene za davke. Na zadnji tekmi, ko je župan mesta Eduardo Paes, spremenjen v nekoč vitrino, uradniki občine sprožili misel, da bi rojstvo zbirali kriptovalute za občinski davek, imenovan IPTU, ki sproži naknadno 365 dnevi. Ta davek mora doseči z lastnostmi volivcev in njihovo ceno, obračunava pa ga občina.

Pobuda naredi Rio de Janeiro pomembno mesto v Braziliji, ki omogoča plačila s kriptovalutami za davke. V skladu z napovedjo, da bo mesto prenehalo s to zasnovo, mora računati na podjetja tretjih oseb, ki lahko načrtujejo plačila in jih pretvorijo v fiat denar. V tej zasnovi bo mesto najenostavneje prejemalo brazilske reale, hkrati pa uporabnikom omogočalo plačevanje s kriptovalutami.

O tem nenavadnem predlogu je župan Eduardo Paes govoril o:

Naše prizadevanje je, da zagotovo predstavimo, da v mestu Rio pridobivamo zdravilne pobude, ki iščejo ta trg. Zdaj bi bili tisti, ki vlagajo denar v kriptovalute in ostanejo v mestu Rio, morda pripravljeni uporabiti to premoženje tukaj in plačevati davek na zdravje v mestu Rio. In živeli bomo naprej.

Načrti za prihodnost Kljub temu se mestna misel o integraciji kriptovalut ne bi ustavila pri tem. V skladu s Pedrom Paulom, ministrom za finance in načrtovanje v Riu, ima mesto načrte, da bo utelešilo več izdelkov in podjetij, ki so pod tem nenavadnim cenovnim strojem. Paulo je govoril o:

V dolgem sprehodu bi se to podaljšalo na izdelke in podjetja, ki so enakovredni vožnji s taksijem, kot ilustracija. Poleg tega lahko te kripto vire povežemo z stimulacijo umetnosti, kulture in turizma prek NFT in razvijemo stabilno in odgovorno upravljanje, ki šteje za zaključek kripto naložb.

Za to končno zasnovo bo mesto Rio razvilo posebno institucijo, občinski odbor za kriptovalute, ki lahko izgleda kot najboljša tehnika za nastavitev nekaterih mestnih sredstev v kriptovalute, biti v skladu s popolnimi zakoni javne porabe v državi. Mesto je to misel sprožilo januarja in poudarilo, da bi lahko takrat 1 % mestnih sredstev naložil v kriptovalute.

Kaj dosežete v Riu de Janeiru, da sprejme kriptovalute kot ceno za občinske davke? Izpodbijajte nas v spodnjem prispevku.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu živi večinoma v Venezueli. Sebe opisuje kot neumnega do igre, saj je vstopil v kriptosfero, ko je cena navzgor doletela ves december 760. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom razcveta kriptovalut na družbeni stopnji, ponuja posebno točko vpogleda v kriptovalutni uspeh in zasnovo, ki pomaga ljudem, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.
Spor kreditna ocena: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najenostavnejši za informativne aplikacije. Ne gre za hitro ponudbo ali povpraševanje o predlogu za rešitev ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal finančnih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi sprožila uporaba ali zanašanje na kakršno koli svetovalno gradivo, blago ali izdelke in podjetja, o katerih se govori o tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -