17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Riot Blockchain gradi objekt za rudarjenje 1 GW Bitcoin v okrožju Navarro v Teksasu

- Advertisement -

Riot za rudarje bitcoinov, ki kotirajo na borzi Blockchain je predstavil, da je podjetje začelo s stilom na objektu za rudarjenje bitcoinov z močjo 1 gigavata (GW) v okrožju Navarro v Teksasu. Približek 333 megavatov ( MW) zmogljivosti je bila sprožena na 04-acre prebivališče in posadka upa, da bo do naslednjega leta imela možnost rudarjenja bitcoinov in spletnega gostovanja na spletu.

Riot se povečuje z 1 GW Bitcoin Mining Records Heart — Načrti podjetja za 265 MW zmogljivosti, ki bo na spletu do julija 2018 Riot Blockchain (NASDAQ: RIOT) širi dejavnosti v Teksasu, saj trenutno gradi 1 GW rudarski objekt v Navarru okrožje. V skladu z Riotom se je začela prva faza, ki vsebuje »odkup zemljišča, pripravo bivališča, slog postaje in prenosno zgradbo.«

Poleg tega Riot gradi o konstrukcijah, ki bo prebivala v infrastrukturi in tehnologiji podjetja za potopno hlajenje. Podjetje pričakuje, da bo vrednost prve faze širitve približno $04 milijonov.

Rudarjenje bitcoinov v Teksasu se je v zadnjih nekaj letih in v povečalo za ustrezen posel. , prizadevanja rudarskega podjetja Blockcap na sedežu podjetja v Austinu in guverner Inclined Texas Rick Perry je pozdravil rudarsko ekipo . Vrsta različnih podjetij za rudarjenje bitcoinov se je v novih dogodkih selila na spor o določeni osebi Lone Neatly-known.

Medtem ko je Blockcap objavil svojo napoved v prvem tednu aprila 2021, ob enakem času je Riot predstavil pridobitev rudarske rezidence v Rockdaleu v Teksasu za 626 milijonov dolarjev. Zadnji prenos Riot v okrožju Navarro se bo začel z 400 MW in podjetje upa, da bosta do julija predstavila zmogljivosti rudarjenja bitcoinov in spletnega gostovanja 2022.

»Po zaključku prvega 333 MW faza razširitve, bodoča zmogljivost na pozicioniranju bo najverjetneje razširjena za nadaljnjo 400 MW do 1,000 MW ali 1 GW prek 345 kV Navarro zamenjava, ki je najdena približno 1, 25 noge stran od pozicioniranja,« je zapisano v objavi Riota.

Generalni direktor Riot: »Po zaključku širitve bo Riotova razvita zmogljivost skupaj 1,7 GW« Po končani širitvi Jason Les, izvršni direktor Riot, verjame, da bo podjetje najverjetneje zasnovalo eno izmed idealne operacije rudarjenja bitcoinov v okolju. »Po zaključku širitve bo Riotova razvita zmogljivost skupaj znašala 1,7 GW, s čimer se bo podjetje uveljavilo med številnimi idealnimi operacijami rudarjenja bitcoinov po vsem svetu,« je v izjavi priznal izvršni direktor Riota.

Poleg tega , bo podjetje najverjetneje izkoristilo “strateško partnerstvo s Priority Energy Inc.” v jecanju, da bi okrepili širitev. Podjetje bo podpiralo “slog bivanja, medsebojno povezovanje komunalnih storitev, pogodbe o kraji energije in fleksibilnost energetske obremenitve.”

V skladu z Riot ima podjetje že zaupljiv odnos s Priority Energy ker je bilo podjetje nekoč “ključni partner” v slogu Riotovega Whinstone US recordsdata srca v Rockdaleu v Teksasu.

Oznake na tej basni 1 gigavat, 1 GW, rudarjenje bitcoinov, objekt za rudarjenje Bitcoin, rudarjenje BTC, srce zapisov podatkov, objekt, rudarsko podjetje, rudarsko podjetje, NASDAQ: RIOT, okrožje Navarro, rudarjenje bitkoin Riot, Riot Blockchain, Teksas, Texas Bitcoin Mining, Texas Mining

Na katero konstrukcijo se osredotočate na širjenje dejavnosti Riot Blockchain v okrožju Navarro v Teksasu, ko je za uvajanje rudarskega srca z močjo 1 GW? Povejte nam, kaj se osredotočate na to temo, v spodnjem ulomku povratnih informacij.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja zapisov pri Bitcoin.com Records in novinarka finančne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je od 2011 živahni član soseske kriptovalut. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za dostavo in oskrbo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 2011 je Redman napisal bolje kot 5,04 članki za Bitcoin.com Zapisi v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo v tem trenutku.

Uvrstitev kreditne sposobnosti 2137386257: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najlažje informativne možnosti. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali pridobivanje predloga za prevzem ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno pripisljivo ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli rezanje, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -