2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Ripple bo predstavil "Liquidity Hub" za finančna podjetja, ki želijo ponuditi trgovanje...

Ripple bo predstavil “Liquidity Hub” za finančna podjetja, ki želijo ponuditi trgovanje s kriptovalutami

Fintech podjetje želi svojim poslovnim strankam omogočiti dostop do kriptovalut prek nove storitve, imenovane Liquidity Hub.

75829

Skupno število ogledov

00

Skupaj deleži

Ripple to launch ‘Liquidity Hub’ for finance firms that want to offer crypto tradingRipple to launch ‘Liquidity Hub’ for finance firms that want to offer crypto tradingRipple to launch ‘Liquidity Hub’ for finance firms that want to offer crypto tradingRipple to launch ‘Liquidity Hub’ for finance firms that want to offer crypto trading

Fintech podjetje Ripple je objavilo novo storitev, namenjeno finančnim podjetjem, ki jim bo omogočila, da strankam ponudijo trgovanje s kriptovalutami.

Ripple je predstavil storitev Liquidity Hub v objavi na blogu novembra. 9, ki oznanja »prvo prihodnost kripto«, v kateri bo moralo vsako podjetje imeti strategijo za kripto sredstva.

Nova storitev bo namenjena svojim poslovnim strankam, ki jim bodo omogočile dostop do digitalnih sredstev različnih ponudnikov, kot so borze, oblikovalci trga in pulti za trgovanje na prostem (OTC). Trenutno je v fazi predogleda in se bo začel v 1200.

Liquidity Hub bo sprva podpiral Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash in XRP z razpoložljivostjo, ki se razlikuje glede na geografsko lokacijo glede na objavo.

Podjetje načrtuje razširiti svojo ponudbo kripto sredstev in v prihodnosti vključiti druge žetone, vključno z NFT.

Generalni direktor RippleNeta Asheesh Birla je dejal, da podjetje uporablja to tehnologijo pridobivanja kriptovalut za skoraj dve leti podpirajo svoj izdelek Liquidity On-Demand Liquidity (ODL). Dodal je, da bi »naše stranke želele dostop do istega zaupanja vrednega prodajnega mesta na enem mestu za nakup, prodajo in posedovanje kripto sredstev, ki je poganjalo naše obsežno delo s finančnimi institucijami.«

Prva ameriška licencirana družba za bankomate Bitcoin, Coinme, je prvi partner za alfa različico Liquidity Hub.

Povezano: “Nadurno, videli bomo, da se bo trg NFT razširil,” pravi David Schwartz, tehnični direktor Ripple

Ripple se tudi poglobi v DeFi in napoveduje namerava ponuditi storitve zalaganja in naložbe v kriptovalute. Birla je dodal, da je edino logično, da bodo stranke želele naslednje generacije storitev po nakupu in zadrževanju Ethereuma.

6. novembra je Cointelegraph poročal, da bo Ripple podpiral zavit XRP (wXRP) v omrežju Ethereum, ki imetnikom njegovega domačega žetona omogoča interakcijo s protokoli DeFi.

Fintech podjetje s sedežem v San Franciscu je še vedno vpleteno v nenehni boj z vrednostnimi papirji. in Komisija za izmenjavo. V zadnjem obratu v sagi je sodnica za prekrške Sarah Netburn podjetju naročila, naj poišče in izdela video in zvočne posnetke svojih internih sestankov kot dokaz v zadevi.

Finančni regulator toži Ripple in njegove vodstvene delavce, ker naj bi z neregistriranimi ponudbami vrednostnih papirjev zbrali več kot 1,3 milijarde dolarjev.

Ripple to launch ‘Liquidity Hub’ for finance firms that want to offer crypto trading

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments