22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ripple dodaja finančnega direktorja družbe Nielsen v svoj upravni odbor

- Advertisement -

Vir: Ripplova podoba generalnega direktorja Brada Garlinghousea Ripple v svoj upravni odbor privabi glavnega denarnega direktorja tržnega raziskovalca Nielsena, je kripto podjetje objavilo v petek.

Warren Jenson se je spremenil v nekoč dodan upravnemu odboru in spremenjen v nekoč nadalje imenovan za predsednika revizijske komisije Rippla, ki nadzoruje revizijsko pot Rippleovih operacij, stalno z izjava za javnost.

»Ripple je v obsegu brez primere in Warrenovo ozadje bo nedvomno dragoceno, saj je Ripple kljub temu odgovoren globalni vodja znotraj doma, « je priznal izvršni direktor podjetja Ripple Brad Garlinghouse.

Jenson je poleg tega v upravnem odboru instrumentalnega podjetja DigitalOcean ter tehnološkega in človeškega obveščevalnega podjetja Jobcase.

»Da bi lahko kriptovaluta učinkovito prenašala svojo primitivno denarno infrastrukturo, ki bo verjetno revolucionirala, morajo domača podjetja dati prednost preglednosti. Navdušen sem, da lahko posredujem svoje strokovno znanje podjetju in delim Ripplovo predanost spoštovanju prijaznih standardov,« je priznal Jenson.

Jenson bo nedvomno polovica dovzetne ameriške zakladnice Rosie Rios, dovzetne glavne uradnice za regulativne zadeve JPMorgan Trail Sandie O’Connor in generalne direktorice Albright Stonebridge Skupina delavcev Michael Warren — ki so že v upravi družbe Ripple.

In the best of it Ripple je bil zapleten v dolgotrajen spor s SEC od 2020, ko je podjetje podjetje obtožilo tudi, da Garlinghouse in soustanovitelj Christian Larsen z dvigom 1,3 milijarde dolarjev s prodajo XRP.

Klic se pričakuje letos.

V začetku tega tedna je prevladovala želja, da SEC morda morda ne bo več pečatil ugodnih dokumentov v zvezi z 05 govorom dovzetnega direktorja podjetja Invoicea Hinmana.

V govoru, ki je bil zdaj sprejet, je dovzetni finančni direktor podjetja SEC Invoice Hinman izrazil svoja medvedja stališča in ne več stališča SEC, priznal, če digitalno sredstvo mora biti “dovolj decentralizirano”, morda morda ne bo več vrednostni papir – kar bo nedvomno dragoceno za Ripplov primer.

SEC je trdil, da želi dokumente zapečatiti zaradi “ugodnega pomanjkanja pomembnosti teh dokumentov za predloge za povzetek sodbe” in ker bi bilo njihovo razkritje “izjemno škodljivo za SEC,” stalen z predložitev.

»Sodišče se ne strinja,« je potrdila želja. Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno dnevno publikacijo 2023

Kratek 3-minutni pregled zadnjih novic o kriptovalutah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -