6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ripple dosegel "najmočnejše leto doslej" kljub tožbi SEC zaradi XRP, pravi izvršni...

Ripple dosegel “najmočnejše leto doslej” kljub tožbi SEC zaradi XRP, pravi izvršni direktor

Ripple Achieves 'Strongest Year Ever' Despite SEC Lawsuit Over XRP, Says CEO

Ripple je dosegel »najmočnejši leto doslej« kljub tožbi ZDA za vrednostne papirje in alternativna plačila (SEC) zaradi XRP v koraku z izvršnim direktorjem Bradom Garlinghouseom. “Imenovanje kriptovalute ‘Divji zahod’ je farsa,” je spregovoril in poudaril, da “večina spoštuje finančne regulatorje po vsem svetu.”

Ripple ima najpreprostejše leto kljub tožbi SEC zaradi XRP

Generalni direktor Rippla Brad Garlinghouse je govoril o uspehu svojega podjetja in regulaciji kriptovalut v nizu tvita v sredo. Opredelil je, da je imel Ripple kljub tožbi zaradi XRP “najmočnejše leto doslej.”

Ameriška agencija za vrednostne papirje in alternativna plačila (SEC) je pred enim letom vložila tožbo proti njemu, Ripple Labsu in soustanovitelju Chrisu Larsenu. Nadzorni organ za vrednostne papirje je trdil, da je bil XRP morda tiho registriran kot vrednostni papir.

Čeprav vztraja, da je tožba SEC v nasprotju z XRP “napad na kriptovalute v ZDA, ne daljši pristni Ripple,« podrobno Garlinghouse:

2021 je bilo prelomno leto za kriptovalute. Sprejemanje in zavedanje izbire za dvig milijard staršev v svetovno finančno skupnost še zdaleč ni bilo tako gotovo. Neverjetno je bilo preveriti veliko manj “maksimalizma” in množice dodatnih graditeljev, ki so se pridružili stikalu.

Generalni direktor je nadaljeval z opredelitvijo rasti Rippla med letom, podobno kot je sprožil sodobne podatke On-Search iz koridorjev likvidnosti (ODL) in njegove rešitve za digitalno valuto centralne banke (CBDC). “Vsa ta rast je prišla iz ZDA,” je menil.

Garlinghouse takrat mogočni, da predsednik SEC Gary Gensler je “prevzel agresivno anti-kripto metodologijo in korporacije že zanimajo zunaj ZDA.” Zatrdil je, da “SEC trenutno ni pridobil rešitev za vprašanja o lokaciji zapora ETH, še manj kot ostalo,” in pojasnil:

Imenovanje kriptovalute ‘Divji zahod’ je farsa – večina spoštuje finančne regulatorje po vsem svetu. Tega preklopa ne bi smeli kaznovati zaradi poizvedovanja za jasnost predpisov in predpisov, ki se nenehno uporabljajo z enakomerno igralno disciplino.

Kakšno jemljete v kroniko Garlinghouseove komentarje? Naročite nas v komentarjih, delite spodaj.

Kevin Helms

Študent avstrijske ekonomije Kevin je v

naletel na Bitcoin in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, izvorni sistemi, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

FBI Collaborates With Citibank, Sony, Japanese Authorities to Seize $180 Million in BitcoinOpišite zasluge 2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je namenjen končnim informativnim koristnim lastnostim. Nekaj ​​oddaljenosti ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje predloga za rop ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja več priporočil glede financiranja, davkov, zapora ali računovodstva. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno sproženo zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli razkritje, blago ali izdelke in podjetja, o katerih se govori v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments