17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ripple kupi delnice Bitstampa, ker razmišlja o dodatnih združitvah in prevzemih

- Advertisement -

Vir: AdobeStock / Michal ŠteflovičAmeriško fintech podjetje Ripple je dobavilo deleže v evropski kriptovaluti, ki nadomešča Bitstamp, in naredi vse druge korake na svojem pohodu za mednarodno povečanje.

Ripple tako aways zdaj ni več razkril ničesar drugega v zvezi s transakcijo, ki je bila razkrita v najsodobnejšem četrtletnem dokumentu Galaxy Digital, kjer je Galaxy govoril o tem, da ima takojšnjo kripto hedge sklad Pantera Capital o prodaji delnic Bitstampa družbi Ripple v prvem četrtletju tega leta.

Pantera Capital vodi zloglasni kripto vlagatelj Dan Morehead in je med varno prepoznanimi kripto hedge skladi v ZDA.

Zdaj ni več znano, zakaj Pantera Capital se je odločil prodati deleže, ki jih ima v Bitstampu.

Izvršni direktor Rippla Brad Garlinghouse je šele v zadnjem času govoril o tem, da njegovo podjetje prevzema pokukati, da bi povečali prihodnje prevzeme, in razkrili, da namerava podjetje povedati več kot 1 milijardo dolarjev, ki jih ima v rezervah, kar je potencial tega.

»V našem pregledu stabilnosti imamo več kot milijardo ameriških zelencev v gotovini, to želimo uporabiti za organski notranji razvoj vsakega posebej, a dodatno anorgansko s pridobitvami,« je Garlinghouse govoril na odru med dubajskim Fintech Summitom. .

Takrat je še posebej izpostavil mednarodne lokacije, ki uživajo v ZAE in Švici kot lokaciji, ki »podjetnikom ponujata jasnost vlagati in to omogoča trdno uživanje Ripple, ki se poveča,.”

Prizadevanje za zvišanje ocene delnic v Bitstampu bi se uskladilo z Ripplovim zemljevidom mednarodne širitve s prevzemi.

Prenos s strani Rippla je poudaril predsednik in glavni finančni direktor Galaxy Digital, Christopher Ferraro, v celotnem Galaxyjevem pogovoru o zaslužku morda 9. maja, razkriva prepis klica.

Pridobitev delnic Bitstampa je sprožila špekulacije v skupnosti, pri čemer se mnogi sprašujejo, ali namerava Ripple zdaj dodatno izdelati svojo likvidnost na zahtevo ( ODL) ali zanimiva prizadevanja v zvezi z njegovo resolucijo Liquidity Hub (LH).

Zlasti vplivnež, identificiran kot WrathofKahneman, je pritegnil pozornost nakupu s tweetom, s poudarkom na tem, da ga zdaj ne moremo več obravnavati kot zgolj izbiro delnic, temveč kot zamenjavo skozi strateško lečo.

»Poleg tega je Bitstamp HQ v Londonu,« je ugotovil vplivnež.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice

Priročna e-knjiga, o kateri se lahko poučite v približno 3 minutah na današnjem času kripto novice!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -