-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ripple lansira središče likvidnosti kljub tožbi SEC zaradi XRP

Ripple lansira središče likvidnosti kljub tožbi SEC zaradi XRP

Ripple Launching Liquidity Hub Amid SEC Lawsuit Over XRP

Sredi tožbe z Komisija za vrednostne papirje in borzo ZDA (SEC) nad XRP, Ripple lansira nov izdelek Liquidity Hub, katerega cilj je biti “vse na enem mestu za podjetja, ki pridobijo katero koli tokenizirano sredstvo.” Izdelek “bo strankam omogočil nemoten dostop do kripto sredstev z različnih svetovnih prizorišč, vključno z oblikovalci trga, borzami, OTC pisarnami in v prihodnosti decentraliziranimi prizorišči”, je podrobno pojasnilo podjetje.

Ripple Liquidity Hub strankam omogoča “nemoten dostop do kripto sredstev z različnih svetovnih prizorišč”

Ripple je v torek objavil, da lansira nov izdelek, imenovan »Ripple Liquidity Hub«. Objava pojasnjuje:

Ripple Liquidity Hub bo strankam omogočil nemoten dostop do kripto sredstev z različnih svetovnih prizorišč, vključno s trgom proizvajalci, menjalnice, OTC mize in v prihodnosti decentralizirana prizorišča.

Asheesh Birla, generalni direktor Ripple, pojasnil, da je cilj novega izdelka biti “vse na enem mestu za podjetja, ki pridobijo katero koli žetonizirano sredstvo.”

Ripple Liquidity Hub naj bi začel delovati v

. »Izdelek bo podpiral integracijo na ključ in pametno usmerjanje naročil za pridobivanje digitalnih sredstev po optimiziranih cenah, kar bo strankam omogočilo enostavno nakupovanje, prodajo in držanje kripto sredstev,« je pojasnil Ripple.

Platforma bo sprva “podpirala BTC, ETH, LTC, ETC, BCH in XRP (razpoložljivost se bo razlikovala glede na geografsko območje), z načrti za razširitev na več žetoniziranih sredstev,” je dodalo podjetje in opozorilo, da “Ripple v prihodnosti načrtuje za dodajanje dodatnih funkcij, kot je podpora za funkcije vstavljanja in ustvarjanja donosa.«

Objava navaja, da je Ripple uporabljal Liquidity Hub interno skoraj dve leti “za notranje upravljanje likvidnosti kot del svojega produkta likvidnosti na zahtevo (ODL), ki poganja milijone transakcij, vrednih milijarde dolarjev.”

Prvi partner Rippla za uporabo izdelka je omrežje kripto-gotovina Coinme. »Na začetku bo Coinme uporabljal osnovno tehnološko platformo Liquidity Hub, z načrti za odklepanje dodatne funkcionalnosti, ko bo na voljo,« je podrobno povedal Ripple.

To obvestilo o predstavitvi izdelka je prišlo, ko se Ripple nadaljuje svojo pravno bitko z ameriško komisijo za vrednostne papirje in borze (SEC). Regulator vrednostnih papirjev je tožil Ripple Labs, njegovega izvršnega direktorja Brada Garlinghousea in soustanovitelja Christiana Larsena, ker naj bi z XRP zbrali več kot 1,3 milijarde dolarjev, ki jih komisija šteje za neregistrirano ponudbo varnosti. Ripple in njegovi vodstveni delavci se borijo proti tožbi in vztrajajo, da XRP ni vrednostni papir.

Kaj menite o tem, da je Ripple zagnal Liquidity Hub med tekočo tožbo s SEC? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

While BTC Skyrocketed to $69K, Whale From 2013 Transfers $147 Million Worth of 'Sleeping Bitcoins'

While BTC Skyrocketed to $69K, Whale From 2013 Transfers $147 Million Worth of 'Sleeping Bitcoins'

Brave Browser to Integrate Solana Support While BTC Skyrocketed to $69K, Whale From 2013 Transfers $147 Million Worth of 'Sleeping Bitcoins'

While BTC Skyrocketed to $69K, Whale From 2013 Transfers $147 Million Worth of 'Sleeping Bitcoins'

While BTC Skyrocketed to $69K, Whale From 2013 Transfers $147 Million Worth of 'Sleeping Bitcoins' While BTC Skyrocketed to $69K, Whale From 2013 Transfers $147 Million Worth of 'Sleeping Bitcoins' While BTC Skyrocketed to $69K, Whale From 2013 Transfers $147 Million Worth of 'Sleeping Bitcoins'

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments