0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ripple pričakuje, da se bo tožba SEC zaradi XRP končala naslednje leto,...

Ripple pričakuje, da se bo tožba SEC zaradi XRP končala naslednje leto, izvršni direktor pravi: “Vidimo precej dober napredek”

Ripple Expects SEC Lawsuit Over XRP to Conclude Next Year, CEO Says 'We're Seeing Pretty Good Progress'

Izvršni direktor Rippla Brad Garlinghouse pravi, da pričakuje, da bo tožba ameriške komisije za vrednostne papirje in borze (SEC) zaradi XRP končana prihodnje leto. Izvršni direktor je pojasnil: “Vidimo precej dober napredek kljub počasnemu sodnemu postopku.”

Izvršni direktor Rippla upa, da se bo tožba SEC glede XRP končala naslednje leto

Generalni direktor Rippla Brad Garlinghouse je razpravljal o tožbi Komisije za vrednostne papirje in borze ZDA (SEC) o tožbi XRP v intervju za CNBC v ponedeljek.

Garlinghouse je dejal, da pričakuje, da se bo tožba končala prihodnje leto, pri čemer je pojasnil:

Opažamo precej dober napredek kljub počasnemu sodnemu postopku.

»Očitno vidimo dobra vprašanja, ki jih postavlja sodnik. In mislim, da se sodnik zaveda, da ne gre samo za Ripple. To bo imelo širše posledice,« je dodal izvršni direktor Rippla.

SEC je decembra lani tožil Ripple, Garlinghouse in soustanovitelja Christiana Larsena, češ da so prodali 1,3 milijarde dolarjev žetonov XRP v neregistrirani ponudbi vrednostnih papirjev. Vendar pa Ripple in vodje trdijo, da XRP ne bi smeli šteti za vrednostni papir.

Sredi tožbe pri SEC je Ripple objavil predlog regulativnega okvira za kriptovalute prejšnji teden, imenovan »Resničen pristop k regulaciji kriptovalut«. Garlinghouse je pojasnil, da je “predlagani politični okvir tridelni pristop k temu, kar je mogoče storiti zdaj”, in opozoril, da je rezultat Ripplovega “neposrednega sodelovanja z regulatorji in dvostranskimi oblikovalci politike.” Izvršni direktor Ripple je večkrat dejal, da SEC ni dala jasnega mnenja glede kriptoregulacije.

Garlinghouse ni edini, ki vidi, da zadeva SEC proti Rippleu dobro napreduje. Oktobra je izvršni direktor borze kriptovalut Coinbase, ki kotira na Nasdaqu, Brian Armstrong dejal, da se primer SEC proti Ripple “zdi, da gre bolje, kot je bilo pričakovano.” Coinbase je januarja umaknil XRP, kmalu po tem, ko je SEC sprožila tožbo proti Ripplu in obema vodilnima.

Oznake v tej zgodbi

Brad Garlinghouse, Christian Larsen, Ripple, sec tožba, sec tožba je zaključena, sec tožba se konča, sec tožba zaradi xrp, sec v ripple, SEC proti Ripple, sec proti xrp, XRP

Kakšen bo po vašem mnenju izid tožbe SEC proti Ripplu in njegovim vodilnim osebam zaradi XRP? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments