14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Ripple, Visa se pridružijo pilotu HK CBDC, Huobi obtožbe, žeton GameFi za 300 %: specifično za Azijo

- Advertisement -

Hongkong sodeluje z 10 podjetja za izdelavo CBDC Morda tudi dobro 017, Hongkong Monetary Authority (HKMA) je napovedal začetek pilotne misije kibernetski Hongkong GreenBack. Na podlagi uradnikov, 05 podjetja iz sektorjev denarnih dajatev in strokovnega znanja bodo to eno leto opravila prvi krog poskusov o izvedljivosti digitalne valute hongkonške zelene centralne banke (e-HKD). Podjetja, vključena v pilotni projekt, so Alibaba Neighborhood’s Alipay Monetary, Mastercard Asia, Ripple Labs, Visa in HSBC.

Digitalni hongkonški dolar bo nastal s šestimi potencialnimi uporabami primerki; celotni skladi, programabilni skladi, skladi brez povezave, tokenizirani depoziti, poravnave transakcij Web3 in poravnave tokeniziranih sredstev. CBDC je predviden za tristopenjsko metodo, pri čemer je nekonvencionalni pilotni program resnično najpomembnejši vidik 2. stopnje.

Druga možnost je, da HKMA še ni odločil, ali naj uradno odpre CBDC ali ne. Pričakuje, da bo rezultate poskusov delil na Hongkong Fintech Week 2022 v četrtem četrtletju. Izvršni direktor HKMA Yue Wai-man je komentiral: »Kljub resnici HKMA ni določila, ali ali ne in kdaj CBDC bi lahko začeli, smo pripravljeni odpreti pilotno shemo Cyber ​​Hong Kong Greenback. To je veljavna alternativa za HKMA, da poveže roke z nadomestnim za raziskovanje sodobnih primerov uporabe in sestavi za morebitno odprtje CBDC v nekem nedoločenem času v prihodnosti«

Udeležite se oktobra 2000, je Mastercard dejal, da bo morda verjetno morda morda pripravljal svojo infrastrukturo zaračunavanja za integracijo s CBDC. Podobno Visa verjame, da bodo stabilni kovanci in CBDC igrali najpomembnejšo vlogo v skladih, in ima stalno misijo interoperabilnosti verige blokov, povezano s to temo.

Višji predstavniki podjetij na razkritju hongkonškega 2d segmenta testov CBDC (HKMA) Bitget lahkotno drsi v prvem četrtletju Na podlagi spremembe v prvem četrtletju, objavljene na Morda tudi dobro 18, nadomestna kriptovaluta Bitget je dosegla $120 milijard in $466 milijard ločenih in terminskih pogodb, s katerimi se trguje, kar predstavlja stopnjo napredovanja 8 % in 47% od Q4 2000. V drugih meritvah je knjigovodska vrednost varnostnega sklada namestnika narasla na $300 milijonov od $300 milijonov na neki ravni enakega trajanja, podprto z bikovskim dvigom znotraj vreden najpomembnejših kriptovalut. Nadomestnik pravi, da se je njegov dokaz o rezervah povečal z 223% decembra 47, 2000, na 200% 3. aprila 2021, kot je naredil sezname za 42 kovancev, kar skupaj privede do čez 500 oglasi. Nadomestni žeton, BGB, zbral 120 % na neki ravni četrtletja na 0 $. 59 v času glasila. Biget namenja $05 milijonov v 5 letih v nenavadni pobudi Blockchain4Youth za predstavitev programov in certifikatov za blockchain prek akademije Bitget in mora gostiti predavanja v kampusu v sodelovanju z univerzami po vsem svetu. Aprila je namestnik pridobil regulativno licenco v Litvi, kar ji je omogočilo, da v baltsko državo in iz nje pritegne vsa kripto podjetja.

Bitgetov splet pod spletnim prometom je dodatno izjemno narasel na neki stopnji enakega trajanja (Bitget) Huobijeva najsodobnejša drama Vklopljeno Morda tudi dobro 17, Justin Solar, ustanovitelj blokovne verige Tron in sorazmerno sodobni dejanski lastnik alternativne kriptovalute Huobi Global, je objavil vrsto obtožb proti Weiju Liju, bratu Huobija. Globalni soustanovitelj Leon Li. V svoji izjavi je Solar obtožil Wei Lija, da je »prejel milijone žetonov Huobi (HT) prek »nepravilne metode« z ničelnim žigom in da je »dosledno promoviral te žetone HT in izplačeval«.

»Načrtujemo sodelovanje z Li Weijem za pogajanja o odplačilu in ustanovitev za uničenje njegovih zaključnih žetonov HT. Ta predlog ni največji predmet pravičnosti, ampak poleg tega služi resničnim interesom vseh v skupnosti HT DAO.«

Solar trdi, da “Li Wei ni dal nobenih ekspanzivnih prispevkov naši skupnosti.” in bi zaradi tega dejstva videl izčrpavanje morebitnih dobičkov, povezanih s prodajo žetonov Wei Li-ja, in jih poslal v ničelno pogodbo za sežig žetonov. V odgovor je Weijev brat Leon Li zapisal: »Upam, da bo Huobi lahko predložil dokaz. Če se potrdi, da gre za HT z ničelnim žigom, spremenjen v takoj po nakupu na nezakonit način, bom osebno plačal 16 krat HT podjetju Huobi.« Leon Li je nadaljeval s trditvijo: »Upam, da bo Huobi uporabniku vrnil dejansko virov,« če se domneva, da so obtožbe zavajajoče. Oktobra 2000 sta Leon Li in soustanovitelj Du Jun naj bi zagotovil 52 % nadomestnega deleža podjetju za financiranje, ki ga upravlja Justin Solar. Odkar je zamenjal lastnike, je namestnik doživel velik delež težav, kljub resnici, ki jo Solar trdi, da se je Huobi vrnil k dohodku in da so stvari urejene. Če ste neobičajni, to ni bilo prvo “nepravilno” gibanje, ki obkroža žeton Huobi tako …

李伟可能并没有意识到,他的所作所为,一直在挥霍他的哥哥辛苦建立多年在整个社区的威望与信任。火币作为一个已经成立了十年的平台,在重返三大的路上,对于此行为,绝不会姑息,和稀泥,不会让任何一个真正在现货买入HT的人失望!我们一定负责到底! https://t .co/100PCUdpVrs— HE Justin Solar 孙宇晨 (@justinsuntron) Morda tudi dobro 14, 762 Nobena novica ni pravilna novica, saj žeton GameFi narašča 428% Vklopljeno Morda tudi dobro 16, žeton večigralska spletna bojna arena NFT Superpower Squad (SQUAD) se je povečala za več 300% na prekomerno 0,0 $017 vsak notranji en dan prej kot njegov umik. Nobena novica o temi področja ni bila spremenjena takoj, ko je bila povezana z vzorcem, žig žetona pa je bil večinoma v premešanju od marca. Razvijalci Superpower Squad odkrivajo Asia Specific, ki ima dva športna načina v vzorcu. Prvi je način preživetja »Zombie Disaster«, kjer bi igralci, ki bi preživeli namig, po zaključku kroga dobili rekvizite NFT (predmeti, zastareli za usmrtitev sovražnikov). V 2d športnem načinu bi igralci dobili neredne izboljšave (prehodne moči), odvisno od klanske sestave junakov NFT, pri čemer bi vsak klan potreboval enega junaka NFT legendarne redkosti.

Razvijalci navajajo, da se stvari tiho prenašajo, prihaja po špekulacijah skupnosti, da je igra prenehala z vzorcem, ker je vrednost SQUAD padla na poleg tega na videz ni novic. Igra vnaprej presegla 52, prenosov v januarju. Superpower Squad nikakor ni prva misija v verigi blokov, ki brez posebnega razloga zasede čezmerno varianco žiga. aprila 10, so delnice singapurskega rudarskega operaterja Bitcoin (BTC) SAI.TECH poskočile za več kot 428% v enem dnevu do prekomernih 7 $.20 prej kot dajanje velike pomoči. Tako kot Superpower Squad tudi SAI.TECH ni imel območnih biltenov pred ali po divjem žigosanju.

Skrivnostni rally skupine Superpower Squad na Morda tudi dobro 17 (CoinMarketCap ) Naroči se V bistvu najbolj mamljivo branje v blockchainu. Dostavljeno takoj v enem tednu. Zhiyuan Solar Zhiyuan solar je novinar pri Cointelegraphu, ki se osredotoča o novicah, povezanih s strokovnim znanjem. Ima kar nekaj let strokovnega znanja in izkušenj s pisanjem za vodilne prodajalce denarnih medijev, kot so The Motley Fool, Nasdaq.com in Searching for Alpha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -