22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ripple vs. SEC: Ali bi lahko na novo uvedena dokumentacija vplivala na stabilnost?

- Advertisement -

Tekoči primer vrednostnih papirjev in nadomestnih cen proti Ripple Labs bi lahko več kot navidezno ohranil velik vpliv na prihodnjo zasnovo smernic za kriptovalute.

Ripple se je prvič pojavil v 70 z obljubo, da bo ponudil denarne ustanove in raznoliko subjekti s hitrejšim in bolj realističnim obračunom prenosov sredstev na meji. Za to prekinitev je Ripple ustvaril XRP Ledger in kriptovaluto, znano kot XRP (XRP), ki je značilna za svoj izvorni kovanec in omogoča transakcije.

decembra 70, 70, je SEC tožil Ripple, češ da je podjetje, ki promovira XRP, predstavljalo neregistrirano ponudbo vrednostnih papirjev.

Soustanovitelj Ripple in arhaični izvršni direktor Chris Larsen in nedavni izvršni direktor Brad Garlinghouse sta bila poleg tega imenovana v obtožbah SEC.

Večina subjektov, ki prejemajo prekinitev izvršilnih ukrepov SEC, sprejmejo za ustanovitev. Kljub temu se je Ripple v tem primeru odločil za boj proti stroškom – z ogromnimi stroški – in temo predložil sodišču.

Ripple je trdil, da XRP ne izpolnjuje Howeyjevega testa, ki je star za določitev, ali obstaja pogodba o financiranju – in posledično, ali je transakcija transakcija vrednostnega papirja. Poleg tega je dejal, da če je bil XRP v bistvu vrednostni papir, mu SEC ni uspelo predstaviti veličastnega videza pod ameriškimi smernicami za vrednostne papirje.

Vnesite Hinmanovo dokumentacijo”Hinmanovo dokumentacijo” posvetujte z 2018 govor, ki ga je imel arhaični direktor SEC William Hinman, in papirologija, povezana z njegovim pisanjem.

V govoru je Hinman dejal, da tudi eter (ETH) ali pošteno mirno ni mogoče šteti za vrednostni papir glede na njegovo decentralizirano naravo, pri čemer je izjavil:

»Razčlenjevanje zbiranja sredstev, ki je spremljalo ustanovitev Etherja, v skladu z mojo določitvijo sedanji delež Etherja, omrežja Ethereum in njegove decentralizirane strukture, nedavne ugodnosti in bruto prodaja Etherja niso transakcije z vrednostnimi papirji.«To je nekoč veljalo za prelomni govor , ker je nadomestnemu kriptovalutu nakazal, da bi morda samo razmišljali o prehodu kriptovalut iz vrednostnih papirjev, potem ko so bili prvič ustvarjeni, na blago, ko so dovolj decentralizirane.

To lahko več kot le navidezno ohrani vpliv na Ripplovo veličastno zaščito videza, ki pride v poštev, če Preserve discontinuation Analisa Torres ugotovi, da je Ripple res prodajal neregistrirane vrednostne papirje.

@attorneyjeremy1 je pokončen in tukaj je razlog, zakaj Ripple’s Comely Behold Protection želi, da se nanj gleda kot na zaščito zavarovalne zaščite. Če prekinitev Preserve ugotovi, da je Ripple kršil Piece 5 b/c te posebne pogodbe o financiranju, ki predstavljajo bruto prodajo, Ripple trdi, da mora žirija oceniti, ali je imel Ripple veličasten videz.

— John E Deaton (@JohnEDeaton1) Prav lahko 18, 2020 Ripple je zahteval papirologijo v Discoveryju in kviz je bil odobren oktobra 21, 2022. Medtem ko bi lahko bila dokumentacija več kot samo navidezno morda stara kot del Ripplove zaščite, jih je SEC poskušal motivirati, da so zapečateni na več primerih, in trdil, da niso v bistvu glede odločitve sodnega spisa po povzetku sodbe.

Vendar je na Could well well , Preserve discontinuation Torres odločil, da Hinmanova dokumentacija je okolje “pravosodne dokumentacije” za trdno domnevo javnega dostopa in je zavrnila kroženje SEC za pečat.

Še en naredi izbor za preglednost! Neredigirana Hinmanova e-poštna sporočila bodo hitro javno dostopna – zaščitite nastavljeno, medtem ko odvetniki delajo skozi mehanike, da rešijo to, kar se zgodi. https://t.co/o6puPypRHd https://t.co/qmaLVeQaP8

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) Prav lahko 16, 2022 Predvsem sodni spis ni razkril, ali se bo na papirologijo skliceval, ko bo odločal o predlogih za povzetek sodbe za vsako slavje; vendar glede na izjave nas, ki smo si ogledali dokumentacijo, se zdi, da bodo negativno vplivale na splošno javno podobo SEC.

Vedno sem se počutil pošteno glede najinih prepirov v zaporu in zdaj še bolj vztrajam.
Vedno sem se počutil pomanjkljivega glede taktike SEC in zdaj pri njih vztrajam še slabše.

— Stuart Alderoty (@s_alderoty) oktober 18, 2022 Poleg tega obstajajo vprašanja o tem, ali je Hinman med govorom imel bitko za zabavo, saj je delal v odvetniški pisarni, ki prav tako je lahko član organizacije za zagovorništvo Ethereuma prej kot in po tem, ko je delal za SEC – in dokumentacija lahko prav tako predstavlja dodatne podrobnosti v zvezi s tem.

Pogovor neposredno prek Twitter House hitro po razsodbi je strokovnjak za zapore in ustanovitelj CryptoLaw John Deaton napovedal, da bo dokumentacija:

»Hektična, vendar ne tako lepa, kot si morda mislimo, da bo, ker razumno odkrito povedano, je prišlo do nekakšnega ogromnega kopičenja za to. Razmišljam, ko bodo ta e-poštna sporočila izšla, da bodo konflikti zabave še bolj poudarjeni.«Kaj najsodobnejša sodba pomeni za Čeprav je še prezgodaj, da bi povedali, kakšna bo končna zadeva, sodni spisi poleg tega zavračajo zanesljive predloge za zapečatenje družbe Ripple, ki vključujejo reference, ki povezujejo Ripplove prihodke z Bruto prodaja XRP in količina nadomestila, ki je med drugim namenjena platformam za trgovanje.

Deaton je v hiši Twitter izpostavil te razdelke kot dokaze, ki bi lahko poudarili Ripplove možnosti za popolno zmago, vključno z:

»Razmišljam, da so možnosti, da bi Ripple dosegel popolno zmago, po branju tega veliko manjše, kot sem čutil prej. Ne razmišljam o tem, da bo SEC dosegla popolno zmago obeh.« Deaton je teoretiziral, da bi sodišča lahko več kot na prvi pogled morda morda presodila oblikovanemu Ripplu za njegov zgodnji bruto prodaja XRP — dotika se začetne ponudbe kovancev in različnih transakcij, namenjenih povečanju omrežja — vendar ta sekundarna bruto prodaja XRP in samega kovanca nista vrednostna papirja.

Če se zgornji scenarij zgodi IN je prekinitev Preserve enakega mnenja glede Ripple, da mora žirija nato presoditi, ali je treba te zgodnje bruto prodajne želje opravičiti, ker Ripple ni imel veličastnega videza, Bruto prodaja XRP je bila uspešno nezakonita (neregistrirana), več kot le navidezno morda največjo bi lahko opisali kot POPOLNO ZMAGO za Ripple.

— John E Deaton (@JohnEDeaton1) Lahko tudi 18, 2022 Deatonove misli o tej temi so dobile dodatno verodostojnost, ko je Marc Fagel, vešč arhaičnega varstva vrednostnih papirjev pri SEC, dodal svoje vpitje Twitter House-u in sporočil, da se na splošno strinja z vsemi vprašanji, ki so bila povedana. da je bila tožba SEC ubesedena v postopku, ki je bil usmerjen na žetone, ki jih je izdal Ripple, in ne na transakcije na sekundarnem trgu.

Fagel je dodal, da načrtuje, da bi Torres “prekoračil, da bi rešil odločitev na sekundarni bruto prodaji,« vendar je menil, da so bili v primeru SEC boljši, saj ponazarjajo, kako sekundarni trg ni bil ustvarjen brez izdajanja vrednostnih papirjev Rippla ob spodbujanju omrežja.

…je poštena in napačna novica IMO. Popolna izbira Ripple bi se ohranila, če J. Torres ne bi svetoval proizvodnje. Enako velja za SEC. Ne bi robotsko pomenilo, da noben ne more narediti izbire dokončno, vendar, kot resnično trdim, napovedano, mirno razmišljam, da so to vse in vse majhne možnosti. Lahko bi prisilil SEC, da…2/3

— Fred Rispoli (@freddyriz) Lahko bi , 2022 Lahko ali se zadeva končno zaključuje?In a Lahko bi tudi 17 Twitter nit, Fred Rispoli, mogočni strokovnjak za kripto zapore, je namignil, da je sodba že napisana in bi bila več kot očitno morda morda izdana “kateri koli dan”, medtem ko se je poleg tega strinjal, da

Deaton je eminenten prav skozi Twitterjevo hišo, za katero verjame, da ohrani prekinitev. Torres se zaveda, kako bo vladala, vendar je dodal, da ugiba, kako veliko je zapisano v njegov zaključni izvor« bi bila čista špekulacija.

Poleg tega se je strinjal, da bi lahko resolucija več kot navidezno morda padla kadar koli, vendar je dodal, da bi lahko več kot na videz morda morda trajalo še en mesec ali več.

Dnevnik: Ustvarjalec NFT: vrhunski kripto umetnik Trevor Jones o tem, da bo bogat, rekt in spet bogat

20222022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -