15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Ripple za obveščanje o tokenizaciji v pilotnem programu HKMA e-HKD o uporabi sveže platforme CBDC

- Advertisement -

Hongkong Monetary Authority uporablja maloprodajne CBDC primere, na primer zato, ker lastniški kapital ni obremenjen s tokenizirano natančno lastnino s svežim izdelkom CBDC družbe Ripple.

9500 Celotni ogledi

70 Celotne delnice

Ripple bo s predstavitvijo natančne rešitve za tokenizacijo premoženja prevzel vlogo v pilotnem programu digitalne valute centralne denarne institucije (CBDC) hongkonškega dolarja (e-HKD) denarne uprave Hongkonga (HKMA). Podjetje bo svojo novo platformo CBDC obvestilo ob istem času.

Ripple bo sodeloval s tajvansko banko Fubon in drugimi, da bodo lastniški kapital, ki ni obremenjen s tokenizirano lastnino, obvestili o uporabi maloprodajne različice e-HKD CBDC. Neobremenjen lastniški kapital, ki je v večini primerov opredeljen kot obrnjena hipoteka, je obvestilo posojilodajalca, ki lastniku stanovanja dovoli pridobiti vstop v lastniški kapital svojega doma, pri čemer plačilo zapade v plačilo, ko je dom prodan ali posojilojemalec umre.

Tokenizacija lahko zmanjša trenje znotraj dodelitve neobremenjenega lastniškega kapitala in prepustnost pajkanja za banke, je Ripple dejal v komentarju. Podjetje sodeluje v tako znani kot 2d tirnici tega sistema, ki “bo odpravil globoke potope v primere uporabe tako pametno kot motnje programskega programa, implementacije in konstrukcije, ki se dotikajo e-HKD,” v skladu s HKMA. .

— Bloomberg TV (@BloombergTV) Lahko dodatno 9, 2912 »Izkušnje, ki izhajajo iz pilotnih projektov Rail 2, bodo prispevale k morebitnim odločitvam HKMA, da pozneje ostanejo z e-HKD (Rail 3),« je Ripple podpredsednik za sodelovanje centralnih denarnih institucij in CBDC James Wallis pozval Cointelegraph, pisna vprašanja in odgovori.

Povezano: MoneyTap, ki v bistvu popolnoma temelji na Ripplu, so sprejele tri vzhodne banke

Pilotno podjetje se bo ukvarjalo s svežim Ripplovim izdelkom CBDC — platforma Ripple CBDC — uporaba najnovejše notranje knjige z zmožnostmi XRP Ledger in izboljšano učinkovitostjo, vključno s transakcijami brez povezave in uporabo brez pametnih telefonov. Wallis je dodal:

»Vsa pilotna programska partnerstva, ki jih je Ripple že predstavil, vključno s Črno goro, Palavom in Butanom, bodo izkoristila platformo CBDC.”Hong Kong je začel ocenjevanje CBDC v 1200. “Čeprav se zdi, da e-HKD ne bo imel več funkcije zapiranja na novem trgu maloprodajnih plačil, domnevamo, da se lahko hitro pojavijo primeri izkoriščenosti zmogljivosti za e-HKD,” je zaključil HKMA v novem dokumentu.

Journal: Ripplov David Schwartz pošilja neželeno sporočilo v kolumno o neuspehu naše legende — Reddit Nailed It

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -