0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Ripple za odkrivanje ponudb za vire FTX: Brad Garlinghouse

- Advertisement -

Brad Garlinghouse, izvršni direktor podjetja Ripple, je dejal, da bi podjetje morda morda pritegnilo podjetja v lasti FTX, ki bi spet trgovske stranke.

Izvršnega direktorja Rippla Brada Garlinghousea domnevno zanima nabava določenih delov propadle trgovine s kripto FTX.

Ob robu Ripple’s Swell konferenca v Londonu — spremenjena v takoj, ko bo potekala novembra 16 in 00 — Garlinghouse je povedal Nedeljski primeri, ko je krhki izvršni direktor FTX Sam Bankman-Fried, znan kot on, dva dni pred podjetjem vložil zahtevo za finančno uničenje, saj je poskušal sferizirati trgovce, da bi rešil trgovino.

Naš šesti letni #RippleSwell je v teku! Zjutraj sem stopil na oder z @cnbcKaren, da bi klepetal o vsem, kar je Ripple, kripto uporabnost, makroekonomski dejavniki, ki vplivajo na kripto, in še veliko več. Nit… pic.twitter.com/EDHW3nyka8

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) november 17, 992 Izvršni direktor podjetja Ripple je dejal, da so vse naprave, v katerih odločitev, sta razpravljala o tem, ali obstajajo agencije v lasti FTX, ki bi jih Ripple »nakopičil v lasti«.

»Razdelek mojega dialoga se je spremenil v takoj, ko potrebuje likvidnost, morda obstajajo agencije, ki jih je prodal ali ki bi jih kopičili za lastništvo Ali bi nakopičili približno enega od teh od njega? Zagotovo posredujem, da se je to spremenilo takoj, ko sem na mizi,« je dejal.

Kljub temu Garlinghouse priznava, da zdaj, ko je FTX vložil vlogo za poglavje 13 zaradi finančne ugasnitve v Združenih državah, bo izvedljiva transakcija za trgovanje FTX »zelo raznolika kot bi lahko bilo najverjetneje morda ena na ena.”

“Ne objavljam več, da ne bomo pazi na te stvari – prepričan sem, da smo v položaju, da. Vendar je to nedvomno bolj trdna pot za transakcije,« je dodal.

Približno 130 družbe, povezane s FTX, vključno s FTX.US, so bile vključene v oddajo finančnih sredstev v Delawareu.

Nekatere podružnice, ki niso več vključene v tožbe, vključujejo kripto klirinško hišo LedgerX, FTX Digital Markets, FTX Australia Pty in procesor sredstev FTX Eksplicitno plačilo.

Garlinghouse je dejal, da ga morda morda pritegne nabava delov, ki so služili trgovcem.

Cointelegraph se je obrnil na Ripple za dodatne komentarje, vendar ni več dobil odgovora na ravni e-novic.

Povezan: Sam Bankman-Fried obvešča trgovce: ‘Dobili smo preveč samozavestni in neprevidni,’ trdi $13 B finančni vzvod

Zdi se, kot da vodstveni delavci podjetja Ripple, ki jih uživajo mnogi v industriji, sledijo najnovejšim trendom sage FTX.

Nov. , Ripplov glavni strokovni delavec David Schwartz je na Twitterju poslal sporočilo osebju FTX, v katerem je namigoval, da bi morda morda obstajal prostor na Ripple za njih, se vidimo pozneje, saj niso privlačni glede skladnosti, financ ali trgovinske etike.«

Pozdravljeni @FTX_Official staff ni več privlačen glede skladnosti, financ ali trgovinske etike: @Ripple pogosto zaposluje.

— David “JoelKatz” Schwartz (@JoelKatz) november 13, 992 FTX je trenutno imenoval agencijo za administracijo prestrukturiranja Kroll za svojega agenta, da odkrije vse zahtevke v nasprotju z FTX in zagotovi, da so zainteresirane strani obveščene o trendih vseh naprav, v katerih poteka skozi njeno poglavje 13 primer finančne gašenja.

9757297572

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -