17.1 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ripple, zadeva SEC se konča po vloženi “skrajšani sodbi”.

- Advertisement -

Ameriška agencija za vrednostne papirje in zamenjavo (SEC) in Ripple Labs sta tako kot vsaka zahtevala zveznega sodnika, da takoj razglasi odločitev o tem, ali je prodaja Rippla XRP kršila zakone ZDA o vrednostnih papirjih.

V ločenem predloge, ki sta jih septembra 17 vložila Ripple in SEC, so vsi zahtevali povzetek sodbe na južnem okrožnem sodišču ZDA Okrožje Fresh York.

Skrajšane sodbe se predložijo sodiščem, ko se ob neki priložnosti verjame, da je na voljo dovolj dokazov, ki bi označili sodbo, ne da bi bilo treba nadaljevati s sojenjem.

Ta dogodka, kot sta imenovana na Settle Analisa Torres za takojšnjo razsodbo o tem, ali je Ripplova prodaja XRP kršila zakone ZDA o vrednostnih papirjih. Ripple je trdil, da je SEC opustil rešitve za maskiranje prodaje XRP kot “naložbeno pogodbo”, medtem ko je SEC trdno trdil, da je tako.

Izvršni direktor Rippla Brad Garlinghouse v Twitter, objavljen septembra 17, je priznal, da so vloge očitno pokazale, da SEC »uporaba zakona ne privlači .«

»Vse to morajo predelati v nedopustnem prizadevanju, da bi svojo pristojnost povečali daleč prek pristojnosti, ki jim jo je podelil kongres,« je priznal.

Glede na trenutno vloženo oznako je očitno, da SEC ne privlači uporaba zakona. Vse to morajo predelati v nedopustnem prizadevanju, da bi povečali svojo pristojnost daleč nad pooblastilo, ki jim ga je podelil kongres https://t.co/ooPPle3QjI

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) September 17, 2022 V vmesnem obdobju je Ripplov običajni svetovalec Stuart Alderoty zaslovel, da je »po dveh letih sodnih sporov« SEC »ne more določiti nobene pogodbe za naložbo« in »ne more izpolniti niti enega koraka Howeyjevega testa vrhovnega sodišča.«

Ripple je v svoji zahtevi za sodbo po skrajšanem postopku trdil da se primer SEC »popolnoma zmanjša na nedopustno ob rojstvu končano uveljavljanje pristojnosti nad kakršno koli zamenjavo sredstva.«

Gibanje je tudi trdilo, da SEC ne more dati tega imetnika žetona XRP lahko na priložnost na priložnost na priložnost poleg tega ne “razumno preverjanje dobička”, ki temelji predvsem na prizadevanjih podjetja Ripple, saj med imetniki žetonov Ripple in XRP ni bilo pogodbenih obveznosti.

Kar zadeva količino v roki, je predlog za sodbo po skrajšanem postopku SEC trdil, da lahko obstaja celo “naložbena pogodba” in neuporaba pogodbe, kakršne koli pravice, podeljene kupcu, in brez kakršnih koli dolžnosti do izdajatelja.

Toda Ripple je v svojem gibanju trdil, da “to ni zakon in bi rad, da ni zakon, ker brez teh potrebnih vidikov ni ničesar, na kar bi lahko Howeyjev test smiselno uporabiti.«

Povezano: Tožba SEC proti Ripplu: Vse, kar morda naključno poznate

Ripple kot nadomestek je opozoril na dobiček, ki izvira iz “tržnih sil ponudbe in povpraševanja”, nekaj, kar je SEC “priznala” v koraku z gibanjem Ripple.

Pomen tega priznanja je poudaril strokovnjak z licenco ZDA Jeremy Hogan septembra 17 objavil na Twitterju in poudaril, da so »te koncesije ultimativne za a skrajšana sodba.«

Odziv skupnostiPredložitev predlogov Ripple in SEC je prinesel precej očitno razpoloženje iz soseske XRP, pri čemer je en uporabnik Twitterja verjel, da je “namig zaprt”:

Prenehanje je zaprto … Bolje, da očitno je ta prtljaga zapakirana!!! #XRPArmy #xrpthestandard #Tothemoon https://t.co/9aUEex67V0

— Paul Macrae (@PaulMac_2020) September 17, Zahteva za skrajšano sodbo je prišlo skoraj dve leti po tem, ko je SEC tožil Ripple, propadlega izvršnega direktorja Christiana Larsena in sedanjega izvršnega direktorja Brada Garlinghouse decembra 2020 zaradi domnevnega zbiranja 1,3 milijarde dolarjev z neregistrirano prodajo vrednostnih papirjev prek XRP.

Če sodišče izvrši povzetek Sodba sodišča bo močno vplivala na določanje, katere kriptovalute predstavljajo varnost v skladu z zakoni ZDA o vrednostnih papirjih.

Žeton XRP se je po predložitvi gibanja dvignil na najvišje vrednosti, ki jih ni bilo opaziti od julija – in dosegel skoraj 0 USD. 67, kljub temu pa je od takrat precej padel in je na drugem mestu po ceni 0 USD. 34, v koraku s CoinGecko.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -