20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Robert Kiyosaki bogatega očeta, nesrečnega očeta, razpravlja o “Najboljšem denarnem plačilu tega dne”

- Advertisement -

Razvpiti ustvarjalec najbolje prodajane knjige Bogati očka, nesrečni očka, Robert Kiyosaki, je spregovoril o tem, kar je po njegovem mnenju “najpreprostejša založba za financiranje dandanes.” Kakšno je najvišje plačilo tega dne? Rich Dad Unhappy Dad’s Robert Kiyosaki Solutions Ustvarjalec Rich Dad Unhappy Dad, Robert Kiyosaki, je trgovcem predlagal nakup srebra in poudaril, da je dragoceno jeklo je najboljša založba za financiranje dandanes. Rich Dad Unhappy Dad je 1997 knjiga, ki jo je soavtor Kiyosaki in Sharon Lechter. Že več kot šest let je na seznamu neobičajnih primerkov v Yorku. Večji kot 32 milijonov izvodov knjige je bilo prodanih v več kot 51 jezikov več kot 109 držav. Kiyosaki je v četrtek tvitnil: “V: Katera je dandanes najpreprostejša oznaka financiranja?« Odgovoril je, da je odgovor srebro, pri čemer je opazil, da se je zlata vrednost povzpela nad 1 dolar 700, vendar je srebro padlo na $. »Povišam se in se ne dotikam več papirnatih zlatih ali srebrnih ETF-jev . Najraje imam veljavne zlate ali srebrne kovance. Srebro je industrijsko cenjeno jeklo. Zlata ni več. Ne bodite več pozorni na to. Oglejte si dragocene kovine,« je opisal.

V obvestilnem tvitu je opisal: Zakaj svetujem ‘kupite srebro’. Za $ dolarjev vsi ljudje lahko kupijo srebrnik. Ne kupujte me, zavedajte se tega. Pogled. Spremenite se v bogatega. Ne bodi bedak. Včasih to ni bil več pomemben čas, ki ga je razvpiti ustvarjalec je predlagal nakup srebra. Julija je opozoril, da ameriški trg obveznic strmoglavlja in da gre za »primeren razpad obveznic od 1788.” Dodal je: “Zdaj kupujem dodatno zlato, srebro in si prizadevam za bitcoin, da bi se zmanjšal.” Kiyosaki je bil pripravljen kupiti bitcoin na Zadnja stran. V začetku tega meseca je izjavil, da je v denarju in je pripravljen kupiti bitcoin, saj cene sredstev padajo. Verjame, da bi to dejansko lahko bila “najbolj privlačna prodaja na svetu.” Navedel je tudi, da vnaprej kliče v BTC, da “preveri 1 $, 62” prej kot nakupovanje. Razvpiti kreator je tudi opozoril, da delnice in obveznice strmoglavljajo in prihaja do depresije in prihajajo državljanski nemiri. Poleg tega je opozoril, da lahko inflacija morda prav pošteno končno povzroči “povečan obup.”

Ali se strinjate z Robertom Kiyosakijem, ustvarjalcem bogatega očeta, nesrečnega očeta? Sporočite nam v spodnjem fragmentu povratne informacije. Kevin Helms Kevin, poznavalec avstrijske ekonomije, je leta naletel na Bitcoin in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, programi dostave in dobave, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge za sliko 2025: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najboljši za informativne funkcije. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne daje priporočil glede financiranja, davkov, swish ali računovodstva. Niti družba niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli razprševanje ali izgubo, ki se je končala ali domnevno končala z ali v zvezi s trditvijo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali podjetja, o katerih se govori naveden tukaj. 2025

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -