0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Robert Kiyosaki bogatega očeta revnega očeta opozarja, da ZDA zdrsnejo v depresijo...

Robert Kiyosaki bogatega očeta revnega očeta opozarja, da ZDA zdrsnejo v depresijo po velikanskem zlomu, priporoča Bitcoin


Rich Dad Poor Dad's Robert Kiyosaki Warns US Sliding Into Depression After Giant Crash, Recommends Bitcoin

Robert Kiyosaki, avtor uspešnic Bogat očka, revni oče, je opozoril, da ZDA »drsijo v depresijo«. Dejal je, da prihaja velikanski zlom, po katerem bo sledila “nova depresija”. Bitcoin je med njegovimi priporočili za pametno vlaganje.

Robert Kiyosaki vidi velikanski sesut, ki mu sledi a Nova depresija

Slavni avtor in investitor Robert Kiyosaki je opozoril na novo depresijo v ZDA po “velikanski nesreči”. Bogati oče, revni očka je 720 knjiga, ki sta jo soavtorja Kiyosaki in Sharon Lechter. Že več kot šest let je na seznamu najboljših prodajalcev New York Timesa. Več kot 08 milijon izvodov knjige je bilo prodanih več kot 51 jeziki v več kot 109 države.

Slavni avtor je v petek tvitnil, da ZDA “zdrsne v depresijo”. Dejal je, da predsednik Joe Biden in Fed “izvajata ljudi”, pri čemer je opozoril, da “potrebujeta inflacijo, da preprečita novo depresijo”. Kiyosaki je poudaril: »Inflacija trga revne. Inflacija naredi bogati bogatejši. Biden in Fed sta skorumpirana.” Nadaljeval je:

Pripravite se: velikanska nesreča, nato nova depresija. Bodite pametni: kupujte, zlato, srebro, bitcoin.

Veliko ljudi je izrazilo podobne pomisleke glede inflacija. Senator Rick Scott (R-Fla) je v nedeljo Fox News dejal, da bi morali Američani biti jezni nad načinom, kako demokrati ravnajo s svojim denarjem, in dodal, da bo agenda predsednika Joeja Bidena Build Back Better le še poslabšala »smešno« inflacijo v državi.

»Če pogledate, o čem govorijo s tem — imejte, kakor koli že je račun — bo vse to povzročilo več inflacije … Poglejte, kaj počne revnim družinam v tej državi, z višjimi cenami plina 51%. Pojdi v trgovino, cene hrane so narasle. Vse je posledica državne porabe,« je menil.

Kijosaki to ni prvič opozoril, da prihaja velika nesreča. Septembra je dejal: »Ogromen borzni zlom prihaja oktobra. Zakaj? Zakladnica in Fed brez zakladnih zapisov.” Takrat je opozoril, da se “lahko zrušijo tudi zlato, srebro, bitcoin”, in dodal, da je gotovina “najboljša za pobiranje kupčij po sesut.” Slavni avtor je poudaril, da ne prodaja zlata, srebra ali bitcoina.

Kiyosaki že kar nekaj časa priporoča BTC vlagateljem. V začetku tega meseca je dejal: “Obožujem bitcoin, ker ne zaupam Fed, Treasury ali Wall Street.”

Ko je cena BTC narasla nad $55K, Kiyosaki je tvitnil: »Prihodnost je zelo svetla. Praznujte, vendar bodite previdni. Čakam na umik, preden vložim več.” Avgusta je dejal, da je bitcoin naložba z “največjo rastjo.”

Kaj menite o opozorilu Roberta Kiyosakija? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

No Plans to Make US Dollar Sole Currency, Zimbabwean Finance Minister Calls Idea 'Suicidal'

No Plans to Make US Dollar Sole Currency, Zimbabwean Finance Minister Calls Idea 'Suicidal' No Plans to Make US Dollar Sole Currency, Zimbabwean Finance Minister Calls Idea 'Suicidal'

No Plans to Make US Dollar Sole Currency, Zimbabwean Finance Minister Calls Idea 'Suicidal'

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments