15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Robert Kiyosaki, bogati oče, revni očka, poziva kripto vlagatelje, naj kupijo denar,...

Robert Kiyosaki, bogati oče, revni očka, poziva kripto vlagatelje, naj kupijo denar, pravi: “Nehajte cmizdriti in ukrepajte”


Rich Dad Poor Dad's Robert Kiyosaki Urges Crypto Investors to Buy the Dip, Says 'Stop Whining and Take Action'

Robert Kiyosaki, najbolje prodajani avtor knjige “Rich Dad Poor Dad”, pravi, da bitcoin “sesuje”, to je priložnost za nakup, zlasti za tiste, ki so rekli, da prej si tega niso mogli privoščiti. Rekel je tudi, da lahko “kupujejo kovance, ki za penijev prekašajo bitcoin”, in ponovno poudaril, da so težave Fed, Ministrstvo za finance in Biden, ne Bitcoin ali Elon Musk.

Robert Kiyosaki’s Bitcoin Advice

Znani avtor in vlagatelj Robert Kiyosaki je vlagatelje znova spodbudil k nakupu bitcoinov zdaj, ko je cena kriptovalute močno padla z rekordnih vrednosti. “Zrušitev” cen vidi kot priložnost za nakup.

Bogat oče Reven oče je 1997 knjiga v soavtorstvu Kiyosaki in Sharon Lechter. Na seznamu najbolj prodajnih prodajalcev New York Timesa je že več kot šest let. Izdato je bilo več kot 14 milijonov izvodov knjige prodano v več 27 jezikih v več kot 109 države.

Kiyosaki je prejšnji teden tvitnil:

Slišim: “Ne morem si privoščiti bitcoina . ‘ Bitcoin se sesuje, dobra novica. Zdaj je tvoja priložnost. Izobražujte se. Nakup kovancev, ki za bitke presegajo bitcoin. Nehajte cmizdriti in ukrepajte.

Ta tweet je sledil še enemu tweetu Kiyosaki-jevih za bitcoin ki je bilo objavljeno maja 14. Avtor Rich Dad Poor Dad je zapisal: »Bitcoin sesuje. Dobre novice. Pripravljam se za nakup več. « Nadaljeval je:

Ne pozabite, da težava ni Elon Musk ali bitcoin. Težave so Fed, zakladnica in Biden. Zlato, srebro in bitcoin so rešitve.

Kiyosaki ni imenoval nobene kriptovalute razen še posebej bitcoin in na izbiro je na tisoče kovancev. Vlagatelji morajo pred vlaganjem temeljito opraviti lastne raziskave. Na primer, ljudje, ki so zgodaj začeli uporabljati dogecoin, so poročali, da so zaslužili veliko denarja, nedavno pa je kovanec Shiba Inu nekatere ljudi naredil milijonarje. Izvršni direktor Goldman Sachsa naj bi odpovedal službo v investicijski banki, potem ko je obogatel z dogecoinom.

Priznani avtor Rich Dad Poor Dad je nadalje pojasnil, da je “Fed želi inflacijo plačati dolg s cenejšimi dolarji . Fed bo dvignil obrestne mere, kar bo povzročilo propad delnic, obveznic, nepremičnin in zlata. Največja težava: upokojitev podjetja Boomer. Socialna varnost Medicare in Amerika sta propadli. Fed [print] več ponarejenega denarja. Držite se zlata, srebra in bitcoinov. «

Kiyosaki že nekaj časa priporoča bitcoin, saj verjame, da dolar umira. Aprila je napovedal, da bo cena BTC v naslednjih petih letih 1,2 milijona dolarjev.

Se strinjate z Robertom Kiyosakijem? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Former US Treasury Secretary Larry Summers Says Cryptocurrency Is Here to Stay as Digital Gold

Crypto Markets Lose Billions, Weak Hands Capitulate, Stablecoin Market Surpasses $100 Billion

Oznake v tej zgodbi

Biden, kupi Bitcoin, kupi kripto, Elon Musk, peni, bogati oče reven oče, robert kiyosaki, robert kiyosaki bitcoin, robert kiyosaki crypto, robert kiyosaki cryptocurrency, nahranjeni, zakladnica

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti er : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments