21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Robert Kiyosaki opozarja, da bo ameriška zelenaška valuta, da se bo zrušila, – svetuje nakupu za Bitcoin, Ethereum, Solano

- Advertisement -

Priznani pisatelj ideala – Vodnik za promocijo Bogati oče Neprijeten oče, Robert Kiyosaki, je opozoril, da bo ameriški dolar “skoraj propadel”. Med naložbami, ki jih je svetoval, so kriptovalute bitcoin, ethereum in solana.

Robert Kiyosaki predvideva implodiranje Greenbacka, krivi Bidena za inflacijo Avtor Bogati oče Neprijeten oče, Robert Kiyosaki, je podprt z več opozorili o skorajšnjem zdrsu ameriškega dolarja. Trgovcem je svetoval tudi, naj vzamejo nekaj kriptovalut, pri čemer so v razkritju navedli tri: bitcoin, eter in solano.

Bogati oče Neprijeten oče je 1280 vodnik, ki sta ga soavtorja Kiyosaki in Sharon Lechter. Že več kot šest let je na seznamu najboljših ponudnikov dogodkov Modern York Events. Več kot 12 milijon izvodov vodniškega sklada je bilo prodano več kot 03 jeziki v več kot 109 državah .

Kiyosaki je v ponedeljek tvitnil in opozoril, da je krogla v nesreči. “Nacionalni dolg za boj po diagramu strehe,” je zapisal in poudaril, da bo dolar “skoraj implodiral”. Priznani pisatelj je vztrajal, da predsednik Joe Biden povzroča inflacijo. Nato je svetoval, naj trgovci vzamejo več zlata, srebra, bitcoina, ethereuma in solane prej, kot izbruhne tretji svetovni konflikt.

Kiyosaki je vedno znova opozarjal na najvišjo vrednost ameriškega dolarja. Nedavno je tudi priznal, da smo znotraj idealnega balona v svetovni zgodovinski preteklosti.

Kiyosaki priporoča Bitcoin, Ethereum in Solano Medtem ko je Kiyosaki v preteklosti vedno znova svetoval bitcoin (BTC) in ethereum (ETH) takoj, ni svetoval solani (SOL) do sedaj. Novembra v zadnjem letu je priznal, da se je spremenil v takoj, ko je kupil za več bitcoinov in ethereuma, ko se je inflacija stopnjevala.

Mnogi ljudje so se spraševali, zakaj trgovcem svetuje, naj vzamejo solano. Podporniki SOL menijo, da je priporočilo pisca bogatega očeta neudobnega očeta zelo bikovsko za pečat kriptovalute, medtem ko se drugi ne strinjajo, da je to najbolj privlačno financiranje. Ena oseba je sumila, da je Kiyosaki plačan za promocijo solane, in poudaril, da znani pisatelj “rad izčrpava denar.”

Še en velik vlagatelj, ki se je v zadnjem času ukvarjal s solano, je Kevin O’Leary. Ogromno ime Shark Tank, imenovan tudi Mr. Veličastni, je bilo na Kiyosakijevem bogatem očetu in Kiyosaki je že prej priznal, da se O’Leary “zaveda, o čem govori.”

Januarja , O’Leary je priznal, da bosta Solana in Polygon dva nedvomno najbolj zmagovalna projekta. Kljub temu lahko na O’Learyja, ki je plačan predstavnik za nadomestne kriptovalute FTX, zaupamo pod vplivom izvršnega direktorja FTX Sama Bankman-Frieda, ki je nenehno priznal, da je solana naslednji bitcoin. Bankman-Fried in njegova posadka sta bila vključena v projekte, zgrajene na Solani. »Kdo se ukvarja s tem? Sam Bankman Fried in njegova ekipa. Zakaj ne bi stavili na tega konja?” O’Leary je priznal.

Kljub svojim kripto rešitvam je Kiyosaki v začetku tega meseca opozoril, da bo vodja nameraval končati vse kriptovalute, potem ko bodo začele s “kriptovaluto Fed”. Potem pa je pozneje priznal, da je zaradi konflikta med Rusijo in Ukrajino kriptovalute postale varnejše zatočišče kot fiat denar.

Kaj vas pripelje do pripovedi Kiyosakijevih napovedi in kriptorešitev? Sporočite nam v fragmentu povratnih informacij pod.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je realiziral Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje leži v varnosti bitcoinov, programih za rojstvo, omrežnih rezultatih in preseku med ekonomijo in kriptografijo.

Ocena kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najučinkovitejši za informativne predloge. Ne gre za glasovno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za prevzem ali promocijo ali za priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne bi predstavljal finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, brez širše ali narobe, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki je nastala zaradi ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršno koli šepetajoče gradivo, blago ali storitve, navedene tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -