9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Robert Kiyosaki svari, da bodo povišanja provizij Fed uničila finančni sistem ZDA – pravi, da vlagajte v “Steady Money” Poimenovanje Bitcoin

- Advertisement -

Ugledni avtor v bistvu najučinkovitejša e-knjiga Uspešni očka, žalostni očka, Robert Kiyosaki, pravi, da bo Federal Reserve usmrtila ameriško gospodarstvo s povišanjem obrestnih mer. Ljudem svetuje, naj vlagajo v »natančen denar«, kot primer navede bitcoin.

Robert Kiyosaki na Zvišanje provizij Fed, ameriški finančni sistem, Bitcoin Avtor knjige Prosperous Dad Sad Dad, Robert Kiyosaki, spodbuja z več opozorili o ameriškem gospodarstvu in predlogom, kje trgovci morajo mirno plasirati svoj denar.

Uspešen oče Žalosten oče je 1997 e-knjiga, ki sta jo soavtorja Kiyosaki in Sharon Lechter. Že več kot šest let je v New York Cases Handiest Vendor Record. Več kot 16 milijonov kopije e-knjige, kot je bilo na voljo v več kot 32 jezikov po vsem več kot 75 držav.

V petek je Kiyosaki tvitnil, da so “varčevalci poraženci”, pri čemer je pojasnil:

Ta dan dolg ZDA v 51 bilijonov. REALNA INFLACIJA je 12 % zdaj ne 7 %. Zvišanje obrestnih mer Fed bo usmrtilo ameriško gospodarstvo. Varčevalci so morda največji poraženci. Vlagajte v PRAVI DENAR. Zlato, srebro in bitcoin.

Vrsta ekonomistov, enakovredna tistim v borznoposredniški agenciji Nomura Securities, napoveduje 32 bps se povečajo v okviru referenčne vrednosti Feda trenutna stopnja naslednji teden. Strateg za financiranje Ed Yardeni je v petek za CNBC povedal, da verjame, da bo Fed »segel naokoli in uzakonil, da bi morda s tem rešil zadevo 103 osnovne sestavine kot nadomestek 75 osnovne sestavine. Potem pa morda še eno zvišanje.«

Nekateri ljudje, enakovredni izvršnemu direktorju Tesle Elonu Musku in izvršni direktorici družbe Ark Make Investments Cathie Wood, so opozorili, da glavno zvišanje obrestnih mer Feda tvega deflacijo znotraj ameriškega gospodarstva.

Kiyosaki je veliko pogojev opozoril, da se bliža največji udarec v svetovni zgodovini. Aprila je priznal, da vsi trgi propadajo. Zlato, srebro in bitcoin je svetoval prej kot. Vendar pa je trenutno priznal, da je zlato drago, srebro pa označil za najučinkovitejšo investicijsko provizijo v današnjem času.

Zadnji teden je svojim naročnikom na kontrolni seznam za pošiljanje predlagal, naj zdaj rešijo v kriptovaluto, prej kot največji udarec v svetovni zgodovini.

Ugledni avtor že nekaj časa svetuje trgovcem, naj zgrabijo bitcoin, in že več mesecev poudarja, da je pripravljen na pripadajočo provizijo kripto prej doseže dno kot vstopi. Potem ko je razkril, da je pripravljen na BTC za preverjanje 1 $, 100, je julija priznal, da je postal denar, pripravljen zgrabiti kriptovaluto. V času pisanja se bitcoin kupuje in prodaja po $20,103, 6 % manj v zadnjih sedmih dneh in 16% nad zaključkom 30 dnevi.

Kaj vzamete v anekdoto komentarje in predloge uspešnega očeta, avtorja žalostnega očeta Roberta Kiyosakija? Vztrajajte pri nas v pol komentarjih spodaj.


Kevin Helms
Učenec avstrijske ekonomije Kevin je naletel na bitcoin leta 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi začetne ponudbe, omrežni rezultati in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najpreprostejšim informacijskim funkcijam. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali smernico ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi nudil investicijskih, davčnih, etičnih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršen koli zlom ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, predmete ali izdelke in podjetja, omenjena v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -