-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Robinhood COO pohvali Shiba Inu, saj se je čakalna lista za kripto...

Robinhood COO pohvali Shiba Inu, saj se je čakalna lista za kripto denarnico povečala na 1,6 milijona

Pritisk Robinhooda narašča, da uvrsti enega najbolj priljubljenih meme kovancev na trgu in čakalna lista za kripto denarnico platforme se je povečala na 1,6 milijona uporabnikov.

1434

Skupni ogledi

11

Skupaj deleži

Robinhood COO praises Shiba Inu as crypto wallet waitlist grows to 1.6MRobinhood COO praises Shiba Inu as crypto wallet waitlist grows to 1.6MRobinhood COO praises Shiba Inu as crypto wallet waitlist grows to 1.6MRobinhood COO praises Shiba Inu as crypto wallet waitlist grows to 1.6M

COO Robinhood Christine Brown je pohvalila skupnost Shiba Inu, vendar je dejala, da je varnost prednostna naloga platforme pred “kratkoročnim dobičkom” kotacije novih žetonov.

Brown je komentiral v intervjuju za dogodek Crypto Goes Mainstream, ki se je v živo prenašal na YouTubu dne novembra 10. Ko so jo vprašali o Shiba Inu (SHIB), je rekla:

“Ena mojih najljubših stvari je videti skupnost okoli teh kovanci resnično sodelujejo z nami in nam sporočajo, kaj želijo.«

Vendar Brown ne bi bil izžreban o tem, ali bo ameriška aplikacija za trgovanje z delnicami in kriptovalutami uvrstila Shiba Inu. SHIB je trenutno največji kriptovaluta s tržno kapitalizacijo $53 milijard.

Skupnost je okrepila kampanjo, da bi Robinhooda prepričala, naj uvrsti na seznam SHIB, in peticija change.org je zdaj zbrala več kot pol milijona podpisov.

Brown je izjavil, da je Robinhood “podjetje, ki je na prvem mestu na področju varnosti”, ki natančno ocenjuje regulativno izvedljivost svojih seznamov.

“Naša strategija je drugačna od mnogih drugih igralcev, ki si trenutno prizadevajo našteti čim več sredstev,” je dejala.

»Menimo, da kratkoročni dobiček za nas ni vreden dolgoročnega kompromisa za naše uporabnike. ”

Brown je tudi razkril, da je čakalna lista Robinhoodove kripto denarnice presegla 1,6 milijona uporabnikov. Ko bo uvedena, bo kripto denarnica uporabnikom končno omogočila premikanje kripto valut na platformo in iz nje. Veliko povpraševanje kaže, da si uporabniki želijo pridobiti nadzor nad svojimi kovanci.

Sorodno: Naslednja generacija kriptomilijonarjev: SHIB omogoča upravitelju skladišča, da se upokoji