19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Robinhood IPO Finging razkriva 88 milijard dolarjev pri trgovanju s kriptovalutami, Dogecoin...

Robinhood IPO Finging razkriva 88 milijard dolarjev pri trgovanju s kriptovalutami, Dogecoin 34% kripto prihodkov

Robinhood IPO Filing Reveals $88 Billion in Cryptocurrency Trading, Dogecoin Accounts for 34% Crypto Revenue

Prospekt IPO podjetja Robinhood kaže, da 9,5 milijonov kupcev je v prvem četrtletju na svoji platformi zamenjalo milijardo dolarjev 46 milijard kriptovalut. družba je imela približno (12 milijard kripto premoženje v skrbništvu, 23 – povečanje krat od lanskega leta. Medtem je 34% prihodkov od kriptovalut Robinhood pripisovalo meme cryptocurrency dogecoin.

Robinhood’s IPO Prospectus razkriva podatke o Crypto Business

Robinhood Markets Inc. (Robinhood) je ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) v četrtek vložil predhodni prospekt za prvo javno ponudbo (IPO).

Družba kot eno od ponudb na platformi Robinhood navaja »trgovanje s kriptovalutami« prek hčerinske družbe Robinhood Crypto LLC (RHC). Družba je pojasnila, da prek hčerinske družbe “ponuja nakup in prodajo kriptovalut brez provizije”. Storitev kripto trgovanja se je začela februarja 20, 2018. Platforma trenutno podpira sedem kriptovalut: bitcoin, bitcoin cash, bitcoin sv, dogecoin, ethereum, ethereum classic in litecoin.

Za tri mesece, ki so se končali marca 31, Robinhood je imel kriptovalute v vrednosti skoraj $ 11. 60 milijard v skrbništvu. Podrobnosti vložitve:

Za tri mesece, ki so se končali marca 31, 2021, 17% naših celotnih prihodkov smo ustvarili iz prihodkov, ki temeljijo na transakcijah, pridobljenih s transakcijami s kriptovalutami, v primerjavi s 4% v treh mesecih, ki so se končali decembra , 2020.

Robinhood je še zapisal: “Verjamemo, da bo naraščajoče zanimanje in sprejemanje kriptovalut spodbudilo večje zanimanje strank za našo platformo in da imamo pomemben prostor za rast tudi znotraj naše sedanje baze strank. “

Poleg tega je družba poudarila, da je” pomemben del nedavne rasti naših čistih prihodkov, pridobljenih s transakcijami s kriptovalutami, ki jih je mogoče pripisati transakcijam z dogecoinom. ” Tri mesece, ki so se končali marca 31, 2021:

34% našega prihodka, ki temelji na transakcijah s kriptovalutami, je bilo mogoče pripisati na transakcije z dogecoinom v primerjavi s 4% za tri mesece, ki so se končali decembra 31, 2020.

Od marca 31, Robinhood je tudi razširil svojo pokritost na 46 in Washington DC Podjetje podpira tudi tržne podatke v realnem času za 10 kriptovalut, ki je na voljo vsem strankam. Družba je nadalje izjavila:

V prvem četrtletju leta Samo smo videli, da več kot 9,5 milijona strank trguje približno z dolarji 88 milijard kriptovalut na naši platformi in imeli smo približno $ 12 milijard sredstev v kriptovalutah, ki so od marca pod skrbništvom , 2021, a 23 – povečanje krat od marca 31, 2020.

Kaj menite o kripto poslu Robinhood? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

US Senator's Advice: Buy, Hold, Save Bitcoin for Retirement as Congress Floods Economy With Trillions of Dollars

Enjin’s NFT Marketplace Efinity Rakes In $20 Million From EFI Token Sale on CoinList

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments