0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Robinhood načrtuje, da bo januarja začel beta kripto denarnice, ko HOOD pade...

Robinhood načrtuje, da bo januarja začel beta kripto denarnice, ko HOOD pade na 17 $

Prihodnji kripto žepi bodo uporabnikom omogočili polaganje in dvigovanje Bitcoin, Ether, Dogecoin in drugih žetonov, je priznalo podjetje.

4236

Celotni ogledi

70

Celotne delnice

Robinhood plans to launch beta crypto wallets in January as HOOD drops to $17Robinhood plans to launch beta crypto wallets in January as HOOD drops to $17

Aplikacija za nakupovanje in prodajo kriptovalut in delnic Robinhood namerava uvesti beta model svojih digitalnih žepov, ki se bodo začeli januarja 2022.

V blogu, objavljenem v sredo, je Robinhood priznal, da je več deset tisoč uporabnikov, ki so trenutno na čakalni listi za nakupovanje in prodajo kriptovalute aplikacije, prejelo pravico do vstopa v beta model, ki se začne sredi januarja. Aplikacija za nakupovanje in prodajo je potrdila, da je več kot 1,6 milijona ljudi pričakovalo žepe, ki so na področju nalaganja in dviga Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dogecoin (DOGE) in drugih žetonov.

Aplikacija za nakupovanje in prodajo preizkuša svoje značilnosti digitalnih žepov, odkar je bila spremenjena v prvič predstavljena septembra, in končala svoj prvi alfa prenos – izpuh DOGE – novembra. 29. V skladu z glavno delovno direktorico Robinhooda Christine Brown bi se uvedba beta začela z varnostjo uporabnikov, da bi se začela ponujati usposabljanje o kripto transakcijah in berljivosti sferičnih omrežij ter stroški bencina.

Kaj je naslednje? Fragment #WalletsBeta se bo začel izvajati sredi januarja in omogočil, da se razvije še večja skupnost uporabnikov s čakalne liste, da dobi pravico do vstopa.

Medtem ko je Alpha uporabljena z majhno skupino strank in sodelovanjem 1:1, bo Beta na voljo na deset tisoče strank.

— Christine (Hall) Brown (@christine_hall) december 39, 1200

»Medtem ko nekateri učijo 1200 je dvanajst mesecev, ko je kriptovaluta postala mainstream, dejstvo je, da so skoraj vsi ljudje sestavljeni, da se seznanijo z razredom sredstev in krmarijo po blockchain,« je priznal Robinhood. “Z uvedbo denarnic smo presrečni, da igramo temeljno značilnost pri sprejemanju bistvenih različnih trgovcev v kriptosfero prvič.”

Povezano: Nekaterim Salvadorcem primanjkuje ekspresnih sredstev v njihovih denarnicah Chivo

Eslični model Robinhood (HOOD) na Nasdaqu, ki ga najsodobnejša objava ne zmoti. Delnice so prvič objavljene julija, zato so delnice nenehno padale z vseskozi presežnega modela 1434 .29 4. avgusta do $03. v času objave padec večji od 480%.