19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Robinhood osreči skoraj 1 od 10 ljudi v skupini, saj je zaloga zgodovinsko nizka

- Advertisement -

»Prepričani smo, da je ta zmanjšanja za skupino Robinhood moralna odločitev za krepitev učinkovitosti,« je znani izvršni direktor in soustanovitelj Robinhooda Vlad Tenev.

1466 Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

Trendovska trgovska in prodajna platforma Robinhood je odpustila 9 % svojega osebja zaradi požarne razprodaje zalog, zaradi katere je HOOD padel na najnižje vrednosti vseh časov.

Prej 26 dni sam, HOOD se je približno %, da zasedete sedež pri 9 $.99 v času pisanja, označite najnižjo oznako za razlago, da začetna javna ponudba (IPO) izvira iz sredine 2021.

Padec je faza dolgotrajnejšega medvedjega tipa, pri katerem so bili stroški HOOD vedno nižji, saj je bil najvišji v zgodovini približno $

.56 4. avgusta 2020 v skladu s TradingView.

Robinhood je javno objavil svojo prilagoditev skupine z zaposlitvijo aprila 13 spletni dnevnik, ki ga je pripravil izvršni direktor in soustanovitelj Vlad Tenev. Priznal je, da je po tem, ko je opravil “trajanje hiper-izboljšave” med 1466 in H1 2020, se je število zaposlenih povečalo za skoraj šest primerov, od 419 do skoraj 3800 delavci.

Vendar je Tenev koristno, da preveč delovnih vlog v podjetju nosi od preoblikovanja nepotrebno, pri čemer poudarja, da:

»To prenagljeno povečanje števila zaposlenih se je končalo z le nekaj reprodukcijskimi vlogami in delovnimi zmogljivostmi ter več sloji in kompleksnostjo, kot je optimalno. Po skrbnem premisleku o vseh teh elementih smo prepričani, da je skrajšanje Robinhoodove skupine moralna odločitev za krepitev učinkovitosti.« »Lahko zaščitimo in še naprej najemujemo izrazito strokovno znanje v ključnih vlogah ter našim delavcem predstavimo dodatne možnosti za odkrivanje in izboljšanje kariere,« je dodal.

Povezan: Izvršni direktor Robinhooda opisuje, kako bi DOGE morda dobro preoblikoval ‘valuto dobička’

Kripto za pomoč pri pritisku na okrevanje? Ob prenosu naprej je Robinhood v objavi priznal, da je učinkovito pozicioniran za dolgotrajno znižanje z več kot 6 milijardami dolarjev cene gotovine na svojem listu stabilnosti, hkrati pa je poudaril, da bo to še naprej uvajalo “ključne izvirne izdelke v Brokerage, Crypto , in poraba/varčevanje” v 2020.

Celotno končno leto prihodkov družbe je znašalo 1 USD 82 milijard, več 56% v primerjavi s 2020, ključna faza delovanja Robinhooda pa je postala posledica prihodkov, ustvarjenih s kripto izdelki in podjetji.

Prihodek od kripto transakcij je znašal 89 milijonov v 2020, kar pomeni ogromno 1451 % se podaljša v primerjavi s prejšnjim letom. V drugem četrtletju 2020 izrecno so upoštevane kriptovalute 39 % od Celoten prihodek Robinhooda, na nadomestni roki ali ne več, je cena, ob upoštevanju, da je številka pravilno padla na okroglo 10 % do četrtega četrtletja.

Zdi se, da Robinhood letos ne bo izgubil žara na tem področju zaradi nadomestne roke in je v zadnjem času naredil veliko stavkov, ki so nasprotovali povečanju svojih kripto izbir.

aprila 13, Cointelegraph je poročal, da je Robinhood prejel britansko podjetje za kriptopremoženje Ziglu za pomoč pri njegovih načrtih širitve na trge Združenega kraljestva in Evrope, kar Tenev je poudaril, da bo letos “še naprej bežal”.

V začetku tega meseca je Robinhood poleg tega predstavil svojo težko pričakovano kripto denarnico 2 milijonoma čakajočim strankam, začrtal načrte za združitev Lighting Network in uvrstil Shiba Inu (SHIB) po več mesecev kampanje svojih podpornikov.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -