2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Robinhood razpravlja o lansiranju kriptovalute in strategiji uvrstitve na seznam, saj peticija...

Robinhood razpravlja o lansiranju kriptovalute in strategiji uvrstitve na seznam, saj peticija za uvrstitev na seznam Shiba Inu presega 526.000 podpisnikov


Robinhood Discusses Crypto Wallet Launch, Listing Strategy as Petition to List Shiba Inu Exceeds 526K Signers

Glavni operativni direktor (COO) Robinhood Crypto je zagotovil posodobitev o prihajajoči predstavitvi denarnice za kriptovalute podjetja. Izvršni direktor je razpravljal tudi o strategiji kotacije Robinhooda kot odgovor na vprašanje, ali bo platforma uvrstila kriptovaluto shiba inu (SHIB).

COO COO Robinhood Crypto razpravlja o strategiji uvrstitve na seznam kot peticijo za uvrstitev na seznam SHIB pridobi več podpornikov

Christine Brown, COO Robinhood Crypto in podpredsednica izdelka Operations, je na konferenci, ki sta jo v torek organizirala Yahoo Finance in Decrypt, govorila o kripto strategiji svojega podjetja. Posredovala je tudi posodobitev o prihajajoči predstavitvi Robinhoodove kripto denarnice.

Odgovarjala je na vprašanje, ali bo Robinhood navedel shiba inu (SHIB) in kaj je treba upoštevati pri dodajanju mema kriptovalute, je Robinhood Crypto COO opozoril: »Ko gre za našo strategijo tega, kar bomo navedli, je prva stvar, da o tem ne bomo govorili. Tako da te novice tukaj žal ne bom razkril.” Razložila je:

Ampak tudi menim, da je naša strategija nekoliko drugačna od mnogih drugih igralcev tam, ki trenutno tekmujejo po seznamu čim več premoženja.

“Menimo, da kratkoročni dobiček, ki bi ga lahko dobili, ni vreden dolgoročnega kompromisa za naše uporabnike,« je pojasnila. »Želimo se prepričati, da delamo in vse zelo dobro ocenjujemo z regulativnega vidika. In smo podjetje, ki je na prvem mestu varnost, zato bomo tako igrali.«

Številni podporniki kripto shiba inu sprašujejo Robinhooda: »Kdaj SHIB?« Peticija na Change.org, ki poziva trgovalno platformo, naj navede kripto meme, je prejela več kot 526K podpisov v času pisanja.

Brown je komentiral možnost, da bi Robinhood uvrstil zlasti SHIB na borzo:

Ena mojih najljubših stvari je, da vidim, da se skupnost okoli teh kovancev resnično ukvarja z nami, da nam resnično sporoči, kaj želi.

Kripto Zagon denarnice, zaslužek v tretjem četrtletju in strategija vlaganja v kriptovalute

Brown je delil tudi nekaj novic o prihajajoči predstavitvi denarnice za kriptovalute, ki jo je nedavno objavil Robinhood. Robinhoodova kripto denarnica bo svojim uporabnikom omogočila premikanje podprtih kriptovalut v in iz svojih posredniških računov. Ob ugotovitvi, da je od objave minilo »nekaj tednov«, je COO razkril: »Trenutno smo na čakalni listi 1,6 milijona uporabnikov, ki čakajo na ta izdelek.«

Podrobno je povedala: »Dejavno smo v naši alfi, zato imamo uporabnike, ki jih uvajamo, ki dejansko dobijo dostop do tega izdelka danes, prav zdaj. A napredujemo počasi, ravno zato, ker smo podjetje, ki je na prvem mestu varnost. Z našimi uporabniki želimo ustvariti funkcije, ki imajo v mislih pravo varnost in kaj bodo počeli.”

COO je delil nekaj podrobnosti o tem, kaj podjetje v zadnjih nekaj mesecih dela na zakulisju denarnice. »Stvari, ki jih počnemo, gradimo MZZ v aplikaciji, tako da vemo … dejansko začenjate prenos. Dodajamo preglede transakcij, da vidimo, v katero denarnico gredo, se prepričamo, ali so varne ali z nizkim tveganjem. In to je eden od razlogov, zakaj bomo potrebovali malo več časa, da to uvedemo.” Kljub temu je Brown potrdil:

Še vedno smo na poti za splošno razpoložljivost v prvem četrtletju, pozno v prvem četrtletju.

Robinhood je pred kratkim poročal o rezultatih zaslužka v tretjem četrtletju, ki kažejo na transakcijske prihodke od trgovanja s kriptovalutami v višini

milijonov v primerjavi z

milijonov v drugem četrtletju. Približno 11 % njegovega prihodka, ki temelji na transakcijah kriptovalut je bilo mogoče pripisati transakcijam z dogecoin (DOGE).

Medtem ko so se prihodki platforme, ki temeljijo na kripto transakcijah, v tretjem četrtletju zmanjšali, je Brown poudaril, da »iz leta v leto smo še vedno v porastu 526%,« poudarjajo: »Maloprodajni trg je cikličen, zato smo bomo videli gor, bomo videli dol, na to bi morali biti pripravljeni.«

Komentirala je tudi mnenja nekaterih kriptoskeptikov, ki trdijo, da je vlaganje v kripto bodisi »nor ali neumen«. Brown je zapisal:

11 % Američanov, večina Američanov, ima dolgoročne poglede na kriptovalute. Niso ljudje tisti, ki samo vstopajo in igrajo na srečo in želijo videti hiter pok.

Ali menite, da bo Robinhood uvrstil na seznam SHIB? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Coinbase Lets Customers Borrow up to $1 Million Using Bitcoin as Collateral

Coinbase Lets Customers Borrow up to $1 Million Using Bitcoin as Collateral

Coinbase Lets Customers Borrow up to $1 Million Using Bitcoin as Collateral

Oznake v tej zgodbi

christine brown, Robinhood, robinhood crypto coo, robinhood listing shib , robinhood listing shiba inu, robinhood navaja shib, robinhood shib, robinhood shiba inu, robinhood denarnica, robinhood denarnica lansiranje, shib, shiba inu

Coinbase Lets Customers Borrow up to $1 Million Using Bitcoin as Collateral

Zasluge za slike2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments