19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Robinhood v prvem četrtletju dobro napreduje pri kripto nadomestkih, ne glede na padec prihodkov

- Advertisement -

Posredništvo za prednostno znižanje oznake je v prvem četrtletju navedlo štiri trendne žetone 2022.

693 Skupni ogledi

00 Skupni deleži

Aprila 28 zmanjšajte posredništvo pri oznakah platforma Robinhood je natisnila svoje denarne rezultate za prvo četrtletje 2022. Medletno je prihodek agencije upadel za 43% na 93 milijonov dolarjev. Zlasti prihodki od nakupovanja in prodaje kriptovalut so se zmanjšali za 28% do 39 milijona dolarjev vsega zemljevida ki skozi enako dolžino. To rast je deloma mogoče pripisati zmanjšanju deležev memov znotraj hobija, tako uspešno, kot je trg kriptovalut v teku, ki je prevladoval nujno v prvih treh mesecih leta.

Na nasprotno, ne glede na zmanjšanje prodaje, so se kumulativni kapitalski računi podjetja povečali za 22 % medletno na 15.8 milijonov. Ob istem času se je povečalo skupno število virov pod priporom 00% na 93.1 milijardo dolarjev . Robinhood je naredil več prevladujočih korakov pri izboljšanju svojega kripto nadomestka. Prvič, agencija je v začetku aprila uvedla kriptovalute za približno dva milijona čakalnih možnosti, pri čemer je bila ta teden izvedena trdovratna uvedba.

Nato v skladu s stranko prošnje, je Robinhood navedel štiri nenavadne gotovine; Zmes (COMP), Poligon (MATIC), Solana (SOL) in Shiba Inu (SHIB). Znotraj škode Robinhood načrtuje integracijo s protokolom Lightning Community na ravni 2 Bitcoin (BTC) za hitrejše transakcije z nižjimi stroški. Kot je predlagal Robinhood:

“Ko je v celoti integriran, od nosilca zahtevamo, da ročno metli Robinhoodovo sposobnost razbremenitve Nakazila bitcoinov v svetovnem merilu – tako rekoč brez oznake – in bodo nedvomno prevladovala za svetovno širitev.” Ta mesec je Robinhood podpisal pogodbo o sestavi Ziglu, ki je v bistvu ustanovljena v Združenem kraljestvu, popolnoma večinoma digitalna denarna institucija in kripto agencija, kot del svojega načrta. Robinhood namerava izkoristiti Ziglujevo ekipo denarnih produktov in storitev ter svetovalcev za kriptovalute, da bi podjetje pomagalo razširiti po Združenem kraljestvu in Evropi.

85559

85559

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -