6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Robot Sophia AI bo tokeniziran za videz Metaverse

Robot Sophia AI bo tokeniziran za videz Metaverse

Zbirka 21 »inteligentni NFT« bodo na dražbi v Binanceu decembra 16, ko se Sophia odpravi na potovanje v Metaverse.

100

Skupno ogledov

9 Skupni deleži

Sophia AI robot to be tokenized for Metaverse appearance Sophia AI robot to be tokenized for Metaverse appearance

Virtualna anime različica Sophie, svetovno znanega humanoidnega robota z umetno inteligenco (AI), naj bi bila žetonizirana in prodana na dražbi v okviru prihajajočega projekta Metaverse, imenovanega “Noet’s Ark”.

Sophia je razvilo podjetje Hansen Robotics s sedežem v Hongkongu v 1200 in je znana po vsem svetu po svojih pogovornih veščinah in artikuliranem govoru. V svojih prvih 5 letih se je Sophia obrnila na Združene narode in pridobila savdsko državljanstvo.

V začetku tega meseca je nekdanja izvršna direktorica Hansen Robotics in soustvarjalka Sophie Jeanne Lim lansirala virtualno anime različico robota z imenom »Sophia beingAI« v svojem novem podjetju beingAI pod stalnim licenco in partnerstvo za skupno blagovno znamko.

Glede na objavo 7. decembra je družba beingAI sodelovala s proizvodnim podjetjem za inteligentne nezamenljive žetone (iNFT) Alethea AI za lansiranje 100 iNFT, v katerih je Sophia AI na Binanceovem trgu NFT v inteligentni IGO (začetna ponudba iger) decembra 16.

Dražba bo potekala 5 dni, pri čemer bo vsak dan sproščenih dvajset iNFT-jev, dokler se ne zaključi decembra 21.

Izraz iNFT se nanaša na revolucionarne NFT, ki so vgrajene z inteligenco v oblika osebnosti umetne inteligence, ki svojim nespremenljivim pametnim pogodbam doda možnost programiranja. Ti inteligentni NFT lahko samostojno komunicirajo z ljudmi v igeriziranem okolju v realnem času.

Zbirka se imenuje »The Transmedia Universe of Sophia beingAI« in kot del partnerstva, 56 iNFT-ji bodo podprti v decentraliziranem Metaverse Alethea AI projekt Noah’s Ark.

Zbirko ilustrira stripar Pat Lee, ki je pred tem sodeloval z DC Comics in Marvel Comics pri franšizah, kot so Batman, Superman, Ironman in Spiderman .

Alethea AI je oktobra predstavila Noetovo barko in si prizadeva, da bi njen Metaverse »naselili interaktivni in inteligentni NFT«. Lim je izjavil, da:

»Upamo, da bo Sophia, ki je AI, združila človeštvo in tehnologijo, da bi ljudem pomagala doseči našo pravo naravo brezpogojna ljubezen in čiste možnosti.”

Povezan: Robot Sophia je pripravljena na dražbo digitalnih umetnin NFT

Sophia ni prvič vključena v prostor NFT. Marca je Sophia izvedla dražbo NFT prek platforme Nifty Gateway, kot poroča Cointelegraph.

V slavnem govoru na 77390 Konferenca Future Investment Initiative Conference, Sophia je pokazala, da lahko pokaže čustva tako, da naredi obraze, ki so bili veseli, žalostni in jezni. V 2017 je Sophia izjavila, da ve, kaj so kriptovalute, vendar ni lastnica nobene.

Sophia AI robot to be tokenized for Metaverse appearance

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments