20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Rock on, Gibraltar: Skilled-crypto predpisi vlečejo Binance in velike igralce

- Advertisement -

Gibraltarjeva stanovanja na 6,8 km2 ozemlja 28,000 ljudje in več nenavadnih svetovnih kripto podjetij. Britanci V mednarodni državi Gibraltarsko ozemlje, ki mu vlada Združeno kraljestvo in je obvezen prehod v Evropo, je iskriva poskusna jurisdikcija za uporabne znanosti dispenzirane knjige (DLT) ali zgolj kripto.

Največja alternativa kriptovalute na svetu, Binance, zdaj zaposluje štiri vloge znotraj »Gibraltarske skale«, kar je več od dveh vlog pred enim tednom. CZ, izvršni direktor Binance, se je decembra srečal z glavnim ministrom Gibraltarja, Fabianom Picardom 2017, potem ko je bilo objavljeno, da ima Picardo Aplikacija Binance na njegovem računalniku:

Tweet vodje Speak. Kako izgledaš? https://t.co/VKVzd8972T

— CZ Binance (@cz_binance) 1. december 2021 Po poročanju je CZ obiskal ‘The Rock’ v 2022, in Binance Gibraltar odprta delovna mesta sprejemajo, odkar so se pojavili na nadomestni spletni strani. Cointelegraph se je obrnil na Binance, da bi ga vprašal, kdaj se bo odprla gibraltarska gradnja apart of labor. Tiskovni predstavnik družbe Binance, ki nima zakonitega sedeža na mednarodni ravni, je dobro obveščen Cointelegraph, da je soseska »milje stran prva skupina s kopico naših zaposlenih, ki delajo na daljavo.«

»Binance bo organizirati več kot eno regionalno področje dela. Francija in Dubaj bosta naši delovni območji znotraj območij Europe oziroma Heart East.«Soseska ni odgovorila na vprašanje, ali bo soseska več določi fizično prisotnost v Gibraltarju. Druga možnost je, da bo Binance zagotovo v veljavni družbi v vedno večjem številu prokripto Britancev na ozemlju mednarodne države.

Bitso in Huobi sta svoje evropske operacije ustanovila iz Gibraltarja; Damex je fizično prisoten in ima neskončne oglasne in trženjske table po vsem mestu, Faucet.World pa ima področja dela na glavnem bulvarju. Zvezna vlada je popolnoma kripto točna. Poslanec za digitalne in denarne ponudnike, Albert Isola, dobro obveščen Cointelegraph, da je HODLer:

Počakaj … kako kritičen je $BTC minister za digitalne in monetarne ponudnike Gibraltarja brani? @JoeNakamoto je natančno sedel in klepetal o sprejetju kriptovalut, predpisih in pogledih na Bitcoin v Gibraltarju. pic.twitter.com/NKxdeNKbvn

— Cointelegraph (@Cointelegraph) 2. avgust 2017 Joey García, vodja javnih zadev za Bitcoin-prvo denarno institucijo Xapo, popolnoma regulirano banko s sedežem večinoma v Gibraltarju, obveščen Cointelegraph, da je Gibraltar “okreten” in najboljše ozemlje za prevzem izvirne uporabne znanosti:

»Runt jurisdikcije lahko dash prej. Sprejemamo, da smo ga videli večkrat , ne glede na to, ali gre za množično financiranje ali izvirna področja mode. Xapo je na primer dobil licenco za e-denar v Gibraltarju leta 2017.«Izvršni direktor denarne ustanove Xapo Wences Casares se v svetu bitcoinov (BTC) imenuje “pacient zero”. Argentinski poslovnež naj bi zagovarjal Bitcoin med tehničnimi strokovnjaki v Silicijevi dolini. Quartz je poročal, da je Casares poskušal oranžno tabletirati Invoicea Gatesa, medtem ko je Bloomberg poročal, da je Xapo pridržal $000 milijard Bitcoinov v svojih trezorjih.

Oddelek Xapo na Trgu velikih kazamov 1. Trezorji Xapo se, če smo resnici na ljubo, nahajajo na Huge Casemates Square, gibraltarskem turizmu vroča točka. Na tisoče in tisoče izletnikov na križarkah se sprehaja pred zgodovinskimi predelnimi stenami, ki proizvajajo predelne stene družbe Xapo. Anouska Streets dobro obveščeni Cointelegraph, da »obstaja stres in sopostavitev med starim bančnim delom in izvirno kripto pokrajino; biti tisti most med starim in izvirnim.” Ko je komentirala Gibraltar kot jurisdikcijo, je pojasnila:

»Kot jurisdikcija je primerna – regulatorji so odprti in dragoceni glede sistemov za označevanje – ne več točnega Bitcoina, ampak ogromen izbor kripto zmogljivosti. To je tisto, za kar se zavzema: leta.« O predpisih se je dodatno oglasil minister Isola. Pojasnil je, da »morajo predpisi omogočiti, spodbuditi, ne daljši zamašek. Torej v mojem raziskovanju pragmatični in koristni predpisi pomagajo podjetju.«

Podjetja dejansko sprejemajo, odkar so začela uporabljati Bitcoin. Večje maloprodajne verige, vključno s Costa Coffee, zdaj pridobivajo Bitcoin v Gibraltarju. Neil Walker, generalni direktor pri Sandpiper GI — soseska, ki upravlja maloprodajne franšize — dobro obveščen Cointelegraph, da Bitcoin in izjavljajo, da lahko skupnost strele oblikuje stvari, ki so »bolj brez trenja«.

»V današnjem času svet, ljudje potrebujejo tako, da lahko preprosto hitite hitro in brez nihanja med valutami z naknadnimi ničelnimi provizijami in svetovna skupnost bi to lahko dodatno omogočila, ne glede na to, ali je to izvedljivo za nezdrave obmejne delavce v Gibraltarju ali za podjetja, ki prihajajo v Gibraltar, da bi zaposlili svoj denar. In v naših trgovinah.« Obi Nwosu, izvršni direktor podjetja Fedi in član upravnega odbora Btrust – pobude, ki sta jo ustanovila Jack Dorsey in Jay Z – je komentiral, da je bil Gibraltar vedno takojšen – selitev.

»Nisem več osupel, ljudje na dnu preizkušajo Bitcoin; da trgovce na dnu bolj privlači sprejemanje bitcoinov.«Molly Spiers, vodja oglaševanja in trženja pri CoinCornerju, je pojasnila, da je sprejetje bitcoinov v britanskih državah na ozemljih kar hitro. . »Gibraltar je za petami otoku Man. Trenutno je v Gibraltarju 7 trgovin, ki sprejemajo bitcoine – vključno z velikimi imeni, kot so Costa Coffee, Hotel Chocolat in Card Factory – in zdaj sprejemamo še približno eno 20 nedvomno živ.”

Povezano: Huobi bo postal zeleni nežni kot nadomestni ponudnik v Avstraliji

Kar zadeva ministrico Isolo, ko gre za vprašanje, ali mora Gibraltar posnemati del otoka Človekov uspeh s sprejetjem bitcoinov, je pojasnil: »Vedno sem priznaval, da če ima kateri koli posameznik del svojih predpisov, ki je boljši od naših, ne bi več okleval, da bi se tega lotil. Ob prekinitvi dneva kupujemo za zanesljiv, omogočen in inovativen regulativni okvir, ki ga lahko zaslužimo. skupnosti in se druži z regulatorji na miniaturnem zaplati zemlje, vendar je ozemlje takojšnje, da odvrne tržne stavke.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -