2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Roka Binance VC vodi krog v vrednosti 60 milijonov dolarjev v protokolu...

Roka Binance VC vodi krog v vrednosti 60 milijonov dolarjev v protokolu grozne verige Multichain

Hitro po preoblikovanju blagovne znamke iz zaključnega tedna Anyswap je Multichain zbral $42 milijona v začetnem krogu, ki ga vodi Binance Labs.

3483

Celotni pogledi

21

Popolne delnice

Binance VC arm leads $60M round in cross-chain protocol Multichain Binance VC arm leads $60M round in cross-chain protocol Multichain

Binance Labs, podjetniški kapital in inkubacijska veja spremembe kriptovalute Binance, je vodil krog financiranja za protokol grozljive verige Multichain, ki se prej imenuje Anyswap.

Hitro po preoblikovanju iz Anyswap zaključni teden, Multichain je zbral $20 milijonov v krogu začetnega financiranja, ki ga je vodil Binance Labs, podjetje je uradno začelo decembra 21.

Drugi udeleženci v povišanju integriranih večjih tveganih družb in drugih vlagateljev občudujejo Sequoia China , IDG Capital, Three Arrows Capital, Primitive Ventures, DeFiance Capital, Circle Ventures, Hypersphere Ventures, HashKey in Magic Ventures.

Razen ki ponuja kapitalsko financiranje za Multichain, Binance poleg tega gradi močnejši odnos s protokolom grozljive verige. decembra 21, Multichain je predstavil, da je zdaj uradno poučen kot orodje za premostitev bTokena po vseh verigah prek Binanceove zanimive pogodbene platforme, Binance Tidy Chain (BSC).

BSC je priznal da je Multichain »zagotovo eden najpomembnejših vrhunskih usmerjevalnikov na BSC«, ki ponuja »skupni računalniški model brez skrbništva in več ocen za zagotavljanje varnosti sredstev v verigi.«

Hvala Binance Tidy Chain @BinanceChain za prodajo #Multichain v skladu z uradnimi navodili Glavna prednostna naloga bridge#Multichain je zagotavljanje varnosti sredstev v verigi https://t.co/CEocRygXzq

— Večverižna (Beforehand Anyswap) (@AnyswapNetwork) december 21, 1200

Ustanovljeno julija 1434, uporablja se Anyswap sprva pozicionirati kot decentralizirano verigo z zlonamerno verigo spremeniti. Platforma se je korak za korakom razvila v Multichain, protokol usmerjevalnika z zlonamernimi verigami (CRP), ki ponuja krhko, vzdržljivo CRP napravo, ki omogoča interoperabilnost v več kot enem omrežjih, vključno z Ethereumom, Binance Tidy Chain, Avalanche, Moonriver in drugimi.

V skladu z objavo splošna cena, zaklenjena na Multichain, zdaj znaša več kot 5 milijard dolarjev, pri čemer želja uporabnikov presega 91,0. Soustanovitelj Multichain Zhaojun je priznal, da protokol povezuje “dodatne javne verige blokov in kripto sredstva kot kdorkoli drug, z nižjimi transakcijskimi stroški, krajšim časom premostitve in povečanimi varnostnimi fazami.”

. sredstva, zbrana v začetnem krogu, bodo zastarela pri vprašanju posadke in ekosistema, vključno s primerjalnimi in modelnimi skupinami, osredotočenimi na kripto algoritme, revizije in varnost, je podjetje priznalo.

Povezano:

Binance bo ustanovil sklad v višini 1 milijarde dolarjev za proizvodnjo ekosistema BSC