15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ron Paul želi, da se Bitcoin popolnoma legalizira, da tekmuje z dolarjem...

Ron Paul želi, da se Bitcoin popolnoma legalizira, da tekmuje z dolarjem in naj ljudje odločajo

Ron Paul Wants Bitcoin Totally Legalized to Compete With Dollar and Let the People Decide

Nekdanji ameriški kongresnik Ron Paul pravi da želi legalizirati dolarsko konkurenco, vključno z bitcoini, in ljudem dovoliti, da odločajo, kateri denar bodo uporabili, ne pa vladi. “Svoboda izbire bo to uredila,” je dejal.

Ron Paul želi Bitcoin legalizirati kot denar tekmovati z dolarjem

Nekdanji predsedniški kandidat Ron Paul je v sredo v intervjuju za Michelle Makori iz Kitco News razpravljal o bitcoinu kot o alternativnem sredstvu. Paul je ameriški avtor, zdravnik in upokojeni politik. Nekdanji kongresnik iz Teksasa je leta 2015 objavil poročilo The Ron Paul Liberty, da bi “sprožilno mnenje in analizo razbijanje težav, ki vplivajo na naše življenje in finance, «piše ​​na spletnem mestu.

Na vprašanje o svojih stališčih do bitcoinov je Paul dejal, da ve veliko več o tem, da so plemenite kovine denar kot kriptovaluta. »Dolgo časa sem bil očaran nad njim. Toda tudi jaz sem navdušen nad tem, kar prihaja, “je menil.

Nekdanji kongresnik je dodal, da” bi morali imeti ljudje čim več svobode, da bi lahko izbirali. ” Nato opisuje predlog zakona, ki ga je v Kongresu predstavil, da “ne samo revidira Fed, temveč tudi, da se znebi zakonov o plačilnem sredstvu”. Pojasnil je, da vlada trenutno na nacionalni ravni ne bo dovolila ničesar, kar bi konkuriralo dolarju, in pojasnil:

Moj Cilj je legalizirati konkurenco in ljudje jo bodo uredili. Svoboda izbire bo to uredila.

„Skrbi me, da so vlade skozi stoletja že zelo znane nadzor nad denarjem. Verjemite mi, da se ne bodo odrekli nadzoru nad denarjem, «je poudaril.

Pavla so prosili, naj pojasni, kaj je mislil z legalizacijo konkurence. Odgovoril je: »Zdaj, če zlato kupujete in prodajate, ga obdavčite, lahko to storijo. Če zaslužite z bitcoinom, berete zgodbe o ljudeh, ki so obdavčeni zanje. Ne morete obdavčiti denarja, ne obdavčite ga. Če ste kupili dolar pred letom dni in je padel 10%, ne morete prevzeti izgube, ker je vaš dolar izgubil vrednost. «

Paul bo govoril tudi pri Bitcoinu 2021 konferenca petek. Glede tega, kar namerava povedati na konferenci, je dejal: “Bolj se bom zavzemal za legalizacijo svobode izbire in ljudje bi morali odločati in ne vlada.”

Priznal je, da so nekateri zelo navdušeni nad bitcoinom in mislijo, da bo edini denar, ki bo nadomestil dolar, obstajal. Vendar pa po njegovem mnenju:

Mislim, da bo dolar obstajal, vendar ne bo vreden veliko.

Kljub temu je opozoril: „zakonska plačilna zakonodaja vas sili v uporabo zakonitega plačilnega sredstva, zato ne bo dovoljevala zamenjati dolarje s kriptovaluto. Proti temu bodo zakoni. Ampak, to želim popolnoma legalizirati. “

Nadalje je menil:” Mislim, da naša težava ni v tehničnosti zlatih standardov ali kripto. Naši problemi so odvisnost od vlade in manj skrbi glede osebne svobode. Kaj pa lastninske in pogodbene pravice? Na to se moramo osredotočiti. “

Ali veste se strinjate z dr. Ronom Paulom glede bitcoinov? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Steve Wozniak Can't Stop Bitcoin Giveaway Scams Using His Name — Federal Law Protects Youtube

Goldman Sachs: Bitcoin Is an Alternative Inflation Hedge to Copper, Not Gold

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments