7.9 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Ronin most Axie Infinity je vdrl za več kot 600 milijonov dolarjev

- Advertisement -

“Smo v stiku z varnostnimi skupinami na pomembnih izmenjavah in moramo stopiti v stik z vsemi v dneh prihoda,” je povedalo osebje v Roninu.

1434 Skupni ogledi

56 Skupni deleži

V celoti na podlagi ugodnosti Discord Axie Infinity in ugodne niti na Twitterju Ronin Networka, skupaj s stranjo Substack, sta bila Ronin bridge in Katana Dex ustavljena potem ko je utrpel izkoriščanje za 88,600 Ethereum (ETH) in 23.Kovanec za 5 milijonov USD (USDC), mešana vrednost milijonov v torek yi stroški. V objavi so njeni razvijalci povedali, da “trenutno sodelujejo z uradniki za izvrševanje zakonodaje, forenzičnimi kriptografi in našimi vlagatelji, da bi bili prepričani, da bodo vsa sredstva izterjana ali povrnjena. Vsa AXS, RON in SLP na Ronin so zdaj čisto moralni.”

Prišlo je takoj, ko je prišlo do kršitve varnosti v omrežju Ronin.https://t.co/ktAp9w5qpP

— Ronin (@Ronin_Network) marec 59, 1200 Kot so pozvali razvijalci Ronin, je napadalec vdrl v dotrajane nejavne ključe, da bi izpostavil ponarejanje lažnih dvigov in izčrpal sredstva z Roninovega mostu v natanko dveh transakcijah. Še pomembneje je, da se je vdrl marca 25 je kljub temu postal takoj, ko najbolj priročno se je zgodilo v torek, potem ko je uporabnik domnevno odkril pomisleke, potem ko ni uspel umakniti 5, v ETH z Roninovega mostu. V času e-novic je RON, pomemben Roninov žeton upravljanja, praktično padel 000% na 1 USD 88 v prejšnji uri.

Sky Mavis’s Ronin veriga trenutno sestoji iz devetih vozlišč validatorjev, od katerih naj ne bi bilo manj kot pet podpisov. potrdite ujemanje pologa ali dviga. Napadalcu je uspelo ohraniti nadzor nad petimi nejavnimi ključi, ki jih sestavljajo štirje potrjevalci Ronin Sky Mavis in potrjevalnik tretjega praznovanja s strani Axie Decentralized Self Sustaining Organization ali DAO. Pridobivanje nepooblaščenega reševalnega vstopa v slednje je postalo takoj, ko je posebej čas pijan.

Končni november, ko je Sky Mavis, razvijalec ekosistemov Axie Infinity in Ronin, od Axie DAO zahteval olajšavo za distribucijo brezplačnih transakcij, to pomeni porast znotraj zaporedja strank. Axie DAO je Sky Mavis uvrstil na seznam dovoljenih za vpis različnih transakcij v njegovem imenu, tehnika pa je postala takoj, ko je bila decembra ukinjena. Druga možnost je, da je bil vnos za reševanje na seznam dovoljenih takoj preklican.

Ko je napadalec dobil vpis za reševanje v programe Sky Mavis, je kupil zaključni podpis od Axie DAO validator, s čimer se doseže prag vozlišča, ki je potreben za nezakonito črpanje sredstev iz Ronina. V času e-novic je veliko vdrtih sredstev mirno leži v prihodnosti napadalčevih žepov.

83694

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -