30.9 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Roubini in Taleb pripovedujeta o podatkih s konferenc CoinGeek, ne o žetonih

Roubini in Taleb pripovedujeta o podatkih s konferenc CoinGeek, ne o žetonih

Ekonomist Nouriel Roubini in nekdanji analitik tveganj Nassim Taleb sta ta teden na konferenci CoinGeek ciljala na kripto, medtem ko se je vedno kontroverzni Craig Wright hvalil, da je blok veriga BSV na poti, da v sekundi doseže milijarde transakcij. .

Taleb, avtor najbolje prodajanih ekonomskih knjig Črni labod in Koža v Game je bil sporen dodatek k sestavi konference CoinGeek v Zürichu in je bil izpostavljen ogrožanju družbenih omrežij zaradi legitimnosti BSV.

Roubini je medtem ponudil različica njegovih napadov na kripto z “največjimi zadetki”, znana s kripto konferenc pred pandemijo.

“Ni zanesljivosti, ni predpisov, ni AML, ni KYC. uporabljajo teroristi, pralci denarja, preprodajalci ljudi, kriminalci, utajevalci davkov. “

Taleba ni več . Calvin mu bo prihodnji teden na konferenci Coingeek še bolj temeljito spral možgane. Prejeli ga bodo, obedovali in shmoozirali in kmalu bo rekel: “Craig je Satoshi”.

– Cøbra (@CobraBitcoin) 6. junija, 2021

Roubini je trdil, da so kriptografski žetoni – ki verjetno vključujejo BSV – nepotrebni in jih je treba ločiti od vrednosti decentraliziranega preverjanja podatkov, ki ga omogoča tehnologija veriženja blokov.

“Podatki so zelo dragoceni, to je novo olje,” je pojasnil in objokoval, da “99% “Aplikacije fintech” nima nič skupnega s kriptovalutami. ” Potrebna je, je pojasnil Roubini, storitev, ki je “zanesljiva, ki hrani podatke, pove, kdo jih ima in kdo jih plača.”

Taleb je sledil Roubiniju na plošči in se strinjal da je treba podatkovne pripomočke, ki jih omogoča kriptovaluta, razumeti kot ločen pojav kriptografskih žetonov, ki jih izdajajo številni projekti veriženja blokov. Delil je svoje prepričanje, da tisti, ki potrebujejo kripto in tiste, ki jo lahko uporabljajo, niso usklajeni in dodal:

“Kdo potrebuje kripto? No, zločinci potrebujejo kripto, le da jim to ne uspe. «

Povezano: Uporabnost Bitcoinov je na povsem drugi ravni, odvisno od tega, kje živite

Gostitelj poskušal ploščo spet postaviti na pravo pot in prosil Taleba, če se strinja, da “BTC ne predstavlja tistega, kar opisuje Bitcoin Whitepaper.”

Taleb je v odgovor priznal, da meni, da Bitcoin v svoji trenutni obliki ni podoben beli knjigi, vendar je nasprotoval, da “valuta v beli knjigi morda ni to, kar iščemo.”

Glavni znanstvenik NChain, Craig Wright, se je pogovarjal z BSV in zatrdil, da “nikoli ni bil zasnovan kot valuta, ampak digitalna gotovina” in nadaljeval z zahtevo:

“V nekaj letih bomo imeli milijardo transakcij na sekundo, nato pa en bilijon na sekundo.”

Kot vi lahko pričakujem, da bodo tisti Bitcoinerji, ki so se uglasili, sovražili gledanje oddaje, vključno z YouTuberjevimi “BTC Sessions”, ki so povedali, da so “za trenutek skočili v tok samo zato, da bi mu dali palce.”

Tudi Wrightov kritik Arther van Pelt se je uglasil za metanje kamnov in tvitnil, da je panel prejel zelo malo gledanosti, in ga označil za “klovnsko oddajo.”

Skoraj 650 gledalci v YouTubu, ko Ian Grigg, Craig #Faketoshi Wright, Nour na odru sta iel Roubini in Nassim Taleb. ‍♂️ pic.twitter.com/dtwD8fE93v

— Arthur van Pelt (@MyLegacyKit) junij 10, 2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments