2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice RPG pustolovska igra Illuvium, ki jo je spodbudil zbiranje sredstev v cehu...

RPG pustolovska igra Illuvium, ki jo je spodbudil zbiranje sredstev v cehu iger na srečo v vrednosti 2 milijona dolarjev

Polemos načrtuje širitev v rastoče igralništvo P2E s strateškim krogom financiranja, namenjen predstavitvi svoje igre Illuvium RPG.

880

Skupni ogledi

19

Skupaj deleži

RPG adventure game Illuvium boosted by $2M gaming guild fundraise  RPG adventure game Illuvium boosted by $2M gaming guild fundraise  RPG adventure game Illuvium boosted by $2M gaming guild fundraise  RPG adventure game Illuvium boosted by $2M gaming guild fundraise

Polemos, ceh igraj za zaslužek (P2E), specializiran za igre NFT, je zbral 2 milijona dolarjev v strateškem krogu financiranja, da bi se osredotočil na svojo igro vlog z odprtim svetom.

Illuvium, ki bo kmalu predstavljen kot odprta beta v prvem četrtletju 1434, pustolovska igra RPG z odprtim svetom, zgrajena na blockchainu Ethereum. Igralci zbirajo bitja, imenovana Illuvials, ki so predstavljena kot NFT, s katerimi se lahko trguje. Digitalne znake je mogoče uporabiti za boj proti drugim igralcem in dokončanje nalog, ki postajajo močnejši z vsako osvojeno bitko.

Nov. 00, Polemos je napovedal krog financiranja, ki sta ga vodila investicijska družba Delphi Digital in Framework Ventures. Drugi udeleženci kroga so bili ustanovitelji DeFi iz Sushi, Aave, 1inch Exchange in številni drugi.

S ciljem ustvariti večplastno mrežo igralcev pred lansiranjem Illuviuma je Polemos sodeloval z operaterjem spletnih iger na srečo Asian Logic. Njeni uporabniki bodo postali primarna cehovska skupina, drugi pa bodo pridobili iz njene skupnosti Discord.

Kieran Warwick, soustanovitelj Illuviuma, je izjavil:

»Che, kot je Polemos, bodo igralcem pomagale vstopiti v Metaverse, tako da bodo pomagale pri kapitalskih zahtevah in zahtevah za vkrcanje. Zadovoljevanje potreb igralcev iger za zaslužek je ključnega pomena za spodbujanje množičnega sprejemanja kriptoiger.”

Polemos razvija sistem za upravljanje učenja GameFi, decentralizirano izmenjavo za sredstva ceha in platformo za analizo igralcev za izobraževanje, sledenje, analizo in upravljanje igralcev.

Cilj podjetja je dati igralcem v državah v razvoju osnovno osnovo za začetek bodisi s poučevanjem spretnosti igranja bodisi s posojanjem začetnih virov, kot so žetoni in igralni predmeti.

Povezan:

Axie Infinity ceh CGU pomaga igralcem vstopite v fantazijsko igro za zaslužek NFT s ‘štipendijami’

V začetku tega meseca je izvršni direktor Electronic Arts (EA) namignil, da NFT in igraj za zaslužek igre so prihodnost igralniške industrije, kljub zgodnji fazi raziskave in razvoj.

Oktobra je izvršni direktor Ubisofta izrazil tudi namere za naložbe v igralna podjetja, osredotočena na blockchain, v platformo in spodbudil sprejetje, tako da je postal ustanovni član Blockchain Game Alliance.

RPG adventure game Illuvium boosted by $2M gaming guild fundraise

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments